מה עם הטריויה?
R Rצינית New member 13/4/04 #3 כנראה היא גם נעלמת עם השקיעה... של חג שבעי.. ואגב.אתה צודק בקטע של שמיעה-היא אסורה מאחרי השקיעה.למרות שקשה לי בינתיים לעמוד בכך.אז מסתמכת על המיתרים פה ושם.
כנראה היא גם נעלמת עם השקיעה... של חג שבעי.. ואגב.אתה צודק בקטע של שמיעה-היא אסורה מאחרי השקיעה.למרות שקשה לי בינתיים לעמוד בכך.אז מסתמכת על המיתרים פה ושם.
ק קומבינטור New member 13/4/04 #4 תהיי יהודיה גאה! ושכרך בשמים יוכפל! אל תתפתי ליצרך! אל תשמעי! וגם ואקלי על תשמעי כי זה פשוט אסור!
R Rצינית New member 13/4/04 #5 בטוח??וואקלי? כעת גיסי כאן ושאלתיו.הוא טוען שווקאלי כמו הח'ברה הווקאלי מותר!
ק קומבינטור New member 13/4/04 #7 גיסך יודע הלכה? או שהוא משער? אני יודע על פסק של הרב אלישיב שאסור וגם לא שירים עצובים. כל מה שבוקע מטייפ והוא שירה אסור!
גיסך יודע הלכה? או שהוא משער? אני יודע על פסק של הרב אלישיב שאסור וגם לא שירים עצובים. כל מה שבוקע מטייפ והוא שירה אסור!
R Rצינית New member 13/4/04 #8 יתכן שהנך צודק.אברר אצל אבי. למרות שגיסי מתעקש שמותר ווקאלי משום שמופק כאן שירה בלי כלי נגנינה ברקע-וכאן האיסור.פעם ראשונה שאני שומעת פסק זה -בנוגע לווקאלי.
יתכן שהנך צודק.אברר אצל אבי. למרות שגיסי מתעקש שמותר ווקאלי משום שמופק כאן שירה בלי כלי נגנינה ברקע-וכאן האיסור.פעם ראשונה שאני שומעת פסק זה -בנוגע לווקאלי.
R Rצינית New member 13/4/04 #9 הממממ...ביררתי ת'הלכה. ואכן כן אסור גם ווקאלי משום הנאה המופקת מהשירה הווקאלית.
ט טייקון אפריקני New member 14/4/04 #10 אם זאת הסיבה אז אני לא בטוח שזה צריך להיות הפסק כי לא תתכן הנאה משירה ווקאלית!
R Rצינית New member 14/4/04 #11 לך אולי לא.אבל לי למשל כן. ביחוד שאני יכולה לשמוע ג"כ שירה ווקלית באמצע השנה.כך שאיני מרגישה הבדל בין הספירה ליום רגיל בשנה. כוונתי בשמיעה הוקאלית,מי אם לא הח'ברה הווקאלי.הם גורמים לי להנאה מרובה.
לך אולי לא.אבל לי למשל כן. ביחוד שאני יכולה לשמוע ג"כ שירה ווקלית באמצע השנה.כך שאיני מרגישה הבדל בין הספירה ליום רגיל בשנה. כוונתי בשמיעה הוקאלית,מי אם לא הח'ברה הווקאלי.הם גורמים לי להנאה מרובה.