מה עם הירושלמים

pink21

New member
אולי פה אני יקבל יחס

מישהו אמר לי אני יחזור אלייך ולא חזר... ונגמרו לי השיחות בטוק מן... ככה זה שאתה לא כוכב מצליח בלהקת בנים בכל מקרה דבר איתי אני רוצה להתעייץ איתך על עסק חדש שיש לי בראש...

ori240

New member
ש...לום

היי לכולם... אני אורי.... אני לא יודע אם חברי הלהקה קוראים את ההודעות שנכתבות כאן אבל אני חייב להגיד... עדית השמיעה לי שני שירים שלכם ופשוט אהבתי!!! אתם מעולים! אני ממש רוצה להגיע להופעה הבאה שלכם.... אז עדית, תודה שהבאת לתודעה שלי שקיימת להקה באיכות כזאת בארץ... ונתראה בהופעה.. יש כזאת בקרוב??? ביי..

Spirocerca Lupi

New member
סתם הודעה לא קשורה...

רציתי להודיע שאני מאושרת !!!!! ושיהיה לכולנו לילה טוב...:)

ori240

New member
שוב אני...

ממש התאכזבתי שלא היה שידור ביום רביעי... אבל אם אני הבנתי נכון אמור להיות שידור כל שבוע? בכל מקרה שיהיה לכולכם סופשבוע מהנה... ביי

AmiNova

New member
אולי הבלוג השבוע יהיה ביום שלישי

חד פעמי. הודעות בהמשך!

Shalgi

New member
מה עם הירושלמים

מה עם איזו הופעה בירושלים? יש את הצוללת הצהובה ויש את המעבדה ששניהם מקומות מגניבים. תבואו ואני אביא את הקהל!

copel

New member
אני מציע

שתנסה בפורום "יזמות ועסקים" או בפורום "גאים גאות ללא תקציב בטוקמן" מה קורה איתך חוץ מזה?

copel

New member
תודה אורי

אני בטוח שבגלל שאתה מכיר את עדית אתה תשמע על ההופעה הבאה שלנו כנראה אפילו לפנינו....

היי חומד

מה קורה? השידור של הבלוג אמור להיות כל שבוע... אבל בשבועיים האחרונים לצערנו היו קצת תקלות... שבוע הבא אנחנו מאוד רוצים לקוות שיהיה בסדר. שיהיה לך אחלה של סופשבוע...

ori240

New member
מממממ...

האמת שאני לא כל כך מכיר את עדית אבל לא משנה.... ו... מי זה לפנינו??? סליחה על הבורות

שלום אורי...

ברוך הבא לפורום.... מי שכתב לך את התגובה זה נועם הקלידן של הלהקה... חברי הלהקה קוראים את ההודעות בפורום...(הם אלה שהשמות שלהם מודגשים באדום) וכשהו אמר לפנינו.. הוא התכוון ללהקה אבל הוא סתם ציני... מה קורה?

tali botnim

New member
מי שבא, ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

ויש הרבה יותר מ2 שירים מוצלחים! :) תבוא להופעה הבא ותשמע בעצמך. חוץ מזה יש היום בלוג טי וי שתוכל לראות בשעה 21:00.

ori240

New member
אז ככה ../images/Emo8.gif

עדית, הכל בסדר... טוב לדעת שהלהקה מעורבת בפורום זה דיי מגניב... טלי אני בטוח שיש להם יותר משני שירים טובים... ואני ממש רוצה להגיע להופעה הבאה שתהיה וכמו שאמרת לשמוע בעצמי... מה אני אוכל לראות היום בשעה 21:00????

tali botnim

New member
אתה הבלוג טיוי...

הלהקה משדרת מהלופט- ואני מצטטת: "האולפן שלנו זה בעצם ה"לופט" שממנו אנחנו משדרים את החזרות ב"בלוג TV" כל יום רביעי ב-21:00.שם אנחנו עובדים ומקליטים סקיצות." תוכל לראות את זה בבלוגים של תפוז. הם פשוט מצלמים את החזרות שלהם וניתן לראות את זה בשידור חי!!!! אההההה!!!!

tali botnim

New member
לא יודעת להוסיף קישורים...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652

ori240

New member
איזה יופי

רעיון ממש טוב... אני מקווה שאני לא אשכח... תודה טלי... תגידי, איך עדית שמעה עליהם אני יודע... איך את שמעת עליהם? לא יכול להיות שלא שמעתי עליהם אף פעם הם ממש טובים! אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...

tali botnim

New member
הממממ....עדית? לא יודעת :) נראה לי

כמוני... אני שמעתי עליהם עוד בתקופה שהם היו מנגנים בפאב שנקרא הגראז' בראשון. בזמנו הם היו עושים הופעות של קאברים ועוד לא היה להם הרבה חומר מקורי. והם היו ממש מעולים והיה ממש כיף הם היו עושים שירים כייפים כאלה.

למעלה