מה עם המנהלת?

מה עם המנהלת?

לאן היא נעלמה? חטפו אותה באמצע המקלחת? -
קבלו סיפור אחד המצחיקים התעוררתי מוקדם בבוקר בהיר..הכל היה שקט וקריר..כשלפתע ציפור זהובה...על עדן חלוני התיישבה...היא צייצה שיר כה מרהיב..כה חופשי ומלהיב...עד שצרותי לאיטם...החלו להעלם מן העולם...היא צייצה על מקומות רחוקים...על אושר וצחוקים...נראה כאילו זה הציוץ...העיר את השמש בחוץ..התמתחתי תחת שמכתי...ולאט זחלתי אל מחוץ למיטתי, בעדינות סגרתי את החלון...ו..................................................................ריסקתי את הראש המזויין שלה.. כוסעמ'ק אני פשוט לא טיפוס של בוקר

אני חושב שצריך הנהלה חדשה

או לפחות עוד אדם שיהיה יותר בפורום. לא חייב להיות מומחה בנושא, אך לפחות לשמור על הסדר וכו'.

כריסטין

New member
אבל המנהלת עושה סדר לפעמים...

נכון שבזמן האחרון היא לא נמצאת , אבל זה בגלל שלא היתה פעילות בפורום....

אולי, אבל..

היו מספר פעמים שהיא החליטה שנושאים מסויימים אינם קשורים לפורום, כמו למשל מותו של הנשיא קנדי, שזו תעלומה גדולה מאוד, ויש לה קשר מסויים לחוצנים, ולמשל לאנשים שפתחו דיון על הטריילר של "מת לצעוק 4", היא לא אמרה מילה אחת. האמת שזה לא ממש מפריע לי. בעקבות המקרה אני פשוט אפתח דיון על מה שנראה לי קשור לנושא הפורום, בלי קשר לדעתה של המנהלת.

עד כמה שידוע לי

בדרך כלשהיא כן. הוא נרצח כי הוא ידע דברים שהוא לא היה אמור לדעת, והוא לא פחד לידע את הציבור על כך. בכל מקרה זאת תעלומה - רק רציתי לדון על כך.

franse

New member
יש פה יופי של פורום גם בלי מנהל/ת

אני לא מבין מה הבעיה...

חפY

New member
שים לב:

1. שרשור "חברה משעמם לי" 2. שרשור "שאלות לתיכוניסטים" 3. שרשור " מה עם המנהלת" יותר מזה ??? (לא להיעלב- זה לא אישי כלפי אף-אחד)

franse

New member
מזה אתה מתרגש? כבר הייתי בפורומים

שבהם הסיבה היחידה שלא ירו אחד על השני היתה שהטכנולוגיה עוד לא תומכת בזה... טוב מ'אכפת לי, שיהיה מנהל/ת...

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

ודוגמה טובה לאחד כזה הוא פורום מזג האוויר של תפוז, במיוחד בחודשי החורף...

יש גם בתוכנות של השיתוף קבצים

"מסמך" שמראה עם איורים איך באמת חיסלו אותו. יש שם הרבה שטויות כאלה, כביכול מסמכים של ה-FBI וכדומה שעוסקים בחוצנים, מחונות זמן וכו'.

הקטע עם קנדי:

היתה סדרה ששודרה לפני כמה שנים שקראו לה "שמים שחורים" או אפורים..., היא הייתה סדרת מתח בסגנון תיקים באפלה. היא עסקה בחייזרים ובקונספרציות החל מרצח קנדי ואח שלו והקשר הקונספרטיבי של זה לרצון של החייזרים להשתלט על העולם... היא גם דיברה על 12 המופלאים, מלחמת וייטאנם ופרשת ווטרגייט, והכל היה חלק מאותה מזימה... הסדרה עד כמה שהיא הייתה בידיונית היא גם הייתה באופן מסויים אותנטית, כי שילבו בה קטעים אמיתיים שצולמו מההיסטוריה... אחד הקטעים ששילבו היה הקטע של קנדי אומר משהו על צורות חיים מחוץ לכדור הארץ... הסיבה שבה הציגו את הגורם לרצח שלו אחר כך היתה כי יש אירגון מסויים שלא קשור לממשל האמריקאי ישירות וגם לא כפוף אליו שהיה בעל קשר עם חייזרים שנקראו "הכוורת", הם היו יצורים טפילים בצורת תולעים כמו "הגואוולד" בסידרה "סטארגייט"...הם אלו ששולטים בעצם באפורים וגם מסוגלים להשתלט על בני אדם ולחדור לגוף שלהם...בתמורה להספקת בני אדם וחדירה לשלטון הם נתנו לאירגון את הטכנולוגייה הצבאית המתקדמת ששימשה את ארה"ב במלחמות על השליטה בעולם...קנדי בסדרה לא ידע מה שקורה לו מתחת לאף אבל הוא הרגיש והתחיל לחשוד שמסתירים ממנו מידע והוא התחיל לחקור על זה... הוא רצה לחשוף את האמת הידועה לו בציבור ובגלל זה האנשים של ממשלת הצללים דאגו לחסל אותו, את אח שלו הרגו כי הוא גילה את זה ורצה לפרסם את הסיבה שהרגו את אחיו... הסדרה הייתה מעניינת למרות שבעונה השנייה הקטע עם מלחמת וייטאנם היה קצת מופרך...אבל אי אפשר לדעת את האמת כי מה שהראו על מלחמת וייטאנם בסדרה, כשהתחילה המלחמה עם עירק והפלת משטרו של סדאם וכל הקטע עם "ציר הרשע" שבוש מדבר עליו צצו עוד פעם השערות שמזכירות את הסדרה לגבי הסיבה האמיתית לזה עד כמה שהיא מופרכת...

למעלה