מה עם המפגש של הפורום?

ofir 1233

New member
מה עם המפגש של הפורום?

תאמת אני עובד אבל אני יבוא בכיף,מעניין לראות פה תאנשים וואלה אני מציע שתעשו את זה בחולון המקום הכי טוב, אומרים שנחתו בחולון חייזרים מעניין אם יש פה כוסיות...

1Shir

New member
אמנם לא בחולון כנראה, אבל לגבי מפגש

מה קורה? רוצים לארגן משהו? או שעדיף לחכות עוד קצת שכל המבחנים יסתיימו? אנחנו לדעתי יכולים לשריין כבר עכשו תאריך ומקום, גם אם זה לעוד איזה שבועיים-שלושה... מישהו רוצה להציע? ואדם, ברשותך תיקון- זה לא שאין פה כוסיות, זה פשוט שזה ממש לא רלוונטי לפורום ולא במקום לשאול את זה...

Chens15

New member
תמיד רצינו מפגש פורום אבל זה לא יצא

ורב הסיכוויים שזה לא יקרה כי לכל אחד יש דרישות משלו וקשה לנו להגיע לפשרה....בגלל זה אני סתם מדברת עם עינת מדי פעם ולפעמים נדירות פוגשת את אורית באי סי קיו...א את בן רק שעכשיחו אין לו אינטרנט אני מתגעגעת אליו!!!!!!!

orrrrrrrrr

New member
אני בעד מפגש../images/Emo45.gif

מעדיף באזור הצפון אבל גם המרכז זה בסדר

hrgo

New member
לדעתי רצוי לקבוע כבר תאריך לעוד 3

שבועות. להערכתי, תקופת המבחנים באוניברסיטאות כבר כמעט ולא קיימת. יש מתנגדים? ומי בכלל יכול להציעאת ביתו כמקום אירוח ומפגש? יש מתנדבים?

1Shir

New member
אני בעוד שבועיים מסיימת עם המבחנים

אז מבחינתי כל תאריך הוא מתאים. צריך לחכות ולראות מה אומרים שאר הסטודנטים... אצלי בבית בקושי יש מקום לי ולאמא שלי, אז אני לא יכולה להציע, וגם בהנחה שלאף אחד לא יהיה נוח לארח, נראה לי שהרוב כאן מאיזור המרכז, אז אפשר להיפגש בתל אביב איפשהו.?

orrrrrrrrr

New member
דווקא זה לא טוב שם..

כי זה חופש, כל העולם נמצא שם, כל קהילות האינטרנט יערכו שם מפגשי פורום שם. לדעתי זה לא יהיה טוב שם..

dawn 14

New member
הרבה זמן לא כתבתי...

אבל אפשר לעשות מפגש במקביל למפגש פורום אחר באותו מקום באותה שעה וכל זה...ויהיה נחמד...חחחחחחחחחח

Chens15

New member
אני לא יכולה להגיע למרכז....

אלא אם כן עינת לוקחת אותי...או תיסע איתי באוטובוס

hrgo

New member
לכל ה"חדשים" - כשאומרים מפגש

מתכוונים למפגש בבית שך מישהו ולא בעזריאלי או בדיזינגוף סנטר. כך אפשר לראות פרקים של תיקים וכו'. 0למרות שהפגישה הראשונה הייתה בזמנו בסינמטק... אבל מאז השתכללנו). מה"וותיק" המתלהב.

1Shir

New member
סבבה. אבל מה קורה כשלאף אחד לא

נוח להציע את הבית שלו? לא נפגשים?.. ומי מהפורום היה במפגשים הקודמים שלכם?

orityemini

New member
מפגש? בכיף....:)

אני מסיימת עם המבחנים שלי בסוף יולי....אז מתישהו באוגוסט, אפשר להתחיל לזרוק תאריכים. ואת המפגשים הקודמים ערכנו כל פעם בבית של מישהו אחר באיזור המרכז, (אחד המפגשים היה אצלי פעם) לא יודעת אם אוכל גם השנה, אבל תמיד אפשר לבדוק אפשרויות.

Ice Age

New member
אני סיימתי היום עם המבחנים

אבל אני טס לשבוע הקרוב לאירלנד (שוב). אח"כ בכיף.

למעלה