מה עם המפגש?

שבע77

New member
מה עם המפגש?

כרגע אני גולשת דרך האורנג´ שלי בהזדמנות אני אסביר לכם.... יש עכשיו מישהו בצאט? יש כאן מישהו ער?

gaia20

New member
שבעעעעעעעעעעע

הי, בשעה כזאת את רוצה צאט??? כולם כבר הלכו לישון........ מממ, מפגש,מפגש... טוב, אז על מה סגרנו? שאנל הציעה את הבית שלה, מקווה שזה עדין רלוונטי?

שבע77

New member
דווקא היה נראה לי שכולם...

מבלים בשעה כזאת וזו הסיבה שהם לא בצאט. היתם מאמינים שאני גולשת דרך הפלאפון שלי? קשה לכתוב ככה... יום מצויין לכולם שבע

רינתבי

New member
אני מאמינה

היי שבע,כרגע גם אני גולשת דרך הנייד,לא רוצה לראות את חשבון הטל. אני מאחרת לטיפול מקווה לא לחטוף על הראש.מאחלת לך יום נהדר ומלא הפתעות טובות,רינת

gaia20

New member
אוקי, אז...

מה דעתכם על יום ראשון, 18:00 בערב קומזיץ אצל שאנל

קרני22

New member
אולי

לא אצל מישהו בבית? וחוץ מזה שביום ראשון שירי לא תהיה בארץ

gaia20

New member
מה רע לעשות אצל מישהו בבית?

הרי ההצעה הראשונה שלך ושל ליגל היתה לעשות אצלו בבית... וכמובן, שכחתי ששירי לא תהיה, נחכה עד שתחזור

קרני22

New member
אז ככה

יש אנשים שלא ירגישו בנוח כשזה אצל מישהו בבית ודבר שני אולי ליגל הציע את הבית שלו אבל אני אמרתי שעדיף שלא (גם כי הוא גר במקום שלא יהיה נוח לאנשים וגם מאותה הסיבה שאמרתי ...)

שבע77

New member
איפה שאנל גרה?

אני לא חושבת שזה משנה אם נפגשים במקום ציבורי או פרטי. אם למישהו לא יהיה נעים או נחמד הוא תמיד יוכל לפרוש ואף אחד (גם לא בעל הבית) לא יפגע

שבע77

New member
מנגל על הים או

בפארק כלשהו... רק שיש בעיונת קטנטנה ... מי ימנגל? מי יקנה את הדברים? או שמישהו אחד יקנה ויחזירו לו כסף? לשיקולכם....

שאנל

New member
../images/Emo12.gif

קומזיץ? אצלי בסלון? (אני גרה בבניין דירות) למרות שהמחשבה על עיצוב מחדש של הסלון נעימה לי.. חשבתי על אירוח מהסוג הסטנדרטי, אתם יודעים.. קפה, עוגה, פשטידות, פירות, אבטיח בולגרית ושאר הדברים.

gaia20

New member
חחחחחחח

לא יודעת למה חשבתי שאמרת שאת גרה בבית פרטי.... בכל מקרה, עכשיו אני רואה שאולי זה לא נוח בבית של מישהו, אז קדימה, להתחיל להציע רעיונות אחרים

ל3

New member
הי לכולם

אולי אפשר באמת לעשות את זה בגן ציבורי. כל אחד יוכל להביא משהו. דווקא רעיון נחמד לעשות את זה בשעות הערב. אפשר לעשות רשימה של מה כל אחד מביא והבנים יהיו אחראים על הניפנופים ( כך גם אספי לא יוכל להיתחמק......) רק בקשה אחת, אם אפשר לעשות את זה אחרי ה 8.8 כשאחזור..... אז מה אתם אומרים?

למעלה