מה עם המצעד של גלגל"צ? אף אחד לא רשם היום?
C chen010189 New member 26/10/06 #2 יום ראשון בבוקר יהיה פה ובפורום גלי צה"ל ב - MSN סיכום של כל 20 המקומות הראשונים. ולחסרי הסבלנות - ביום שבת בערב באופן קבוע נפתח שרשור (לפעמים מבולגן יותר, לפעמים קצת פחות) של המצעד כולו.
יום ראשון בבוקר יהיה פה ובפורום גלי צה"ל ב - MSN סיכום של כל 20 המקומות הראשונים. ולחסרי הסבלנות - ביום שבת בערב באופן קבוע נפתח שרשור (לפעמים מבולגן יותר, לפעמים קצת פחות) של המצעד כולו.
ה היחיד במינו New member 26/10/06 #3 רובנו לא פה בשעות האלה לימודים..צבא...עבודה. אני זוכר רק את 2 המקומות הראשונים אז בקשה: הזוג הכמעט מלכותי Hurt - Christina Aguilera היא יודעת - נינט טייב הזוג המלכותי Call me when you’re sober - Evanescence כל הציפורים - הראל סקעת
רובנו לא פה בשעות האלה לימודים..צבא...עבודה. אני זוכר רק את 2 המקומות הראשונים אז בקשה: הזוג הכמעט מלכותי Hurt - Christina Aguilera היא יודעת - נינט טייב הזוג המלכותי Call me when you’re sober - Evanescence כל הציפורים - הראל סקעת
M McCriminal New member 26/10/06 #4 זה רק שאלה של זמן עד שכריסטינה עולה למקום הראשון והופכת לשיר השנה.
T tkuihehr New member 26/10/06 #5 רק לא זה וואי ,השנה באמת השירים המועמדים למקום הראשון בשנתי מכוערים [חוץ משאקירה מקסימום]
C chen010189 New member 26/10/06 #6 כל הציפורים הפיל את יונתן שפירא?? חיח זה מעולה מ3 סיבות עבורי: 1) אני שונאת את יונתן שפירא. 2) כל הציפורים זה שיר יותר יפה מיונתן שפירא. 3. כל הציפורים זה בכלל שיר יפה.
כל הציפורים הפיל את יונתן שפירא?? חיח זה מעולה מ3 סיבות עבורי: 1) אני שונאת את יונתן שפירא. 2) כל הציפורים זה שיר יותר יפה מיונתן שפירא. 3. כל הציפורים זה בכלל שיר יפה.
T tkuihehr New member 26/10/06 #7 רגע, שניה, תני לי להצרין את זה למה ל"1)" ו"2)" יש סוגריים ול"3."יש נקודה?
I Inbar789 New member 26/10/06 #9 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifעל שלושתם../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif הגיע הזמן שכל הציפורים יהיה במקום הראשון . עכשיו אפשר לפנות את הפסגה לנינט .
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifעל שלושתם../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif הגיע הזמן שכל הציפורים יהיה במקום הראשון . עכשיו אפשר לפנות את הפסגה לנינט .