מה עם המשחק אישי מדי או NEVER משעמם כן בואו נשחק משהו
ב בואר New member 20/1/04 #3 המפ...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif *מנסה להיות מקורית* מה המחשבה הכי...הממ...נועזת (אפשר לומר גם:סוטה, גסה וכו') שחשבת אי פעם, ועל מי?
המפ...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif *מנסה להיות מקורית* מה המחשבה הכי...הממ...נועזת (אפשר לומר גם:סוטה, גסה וכו') שחשבת אי פעם, ועל מי?
M MiStEr G u I t A r New member 20/1/04 #5 אוו..אוקי... ../images/Emo168.gif חחחח חשבתי כל אבל כל מה שאתם לא מתארים לעצמכם על מלא.., על פמלה אנדרסון, ועל עוד הרבה מהבית ספר...
אוו..אוקי... ../images/Emo168.gif חחחח חשבתי כל אבל כל מה שאתם לא מתארים לעצמכם על מלא.., על פמלה אנדרסון, ועל עוד הרבה מהבית ספר...
J Just Adi New member 20/1/04 #10 הכי רחוק שהגעת... ../images/Emo80.gif את האמת דארלינג.. אני יודעת גם לשאר הפורום יש זכות אלא אם זה אישי מידי..
הכי רחוק שהגעת... ../images/Emo80.gif את האמת דארלינג.. אני יודעת גם לשאר הפורום יש זכות אלא אם זה אישי מידי..
M MiStEr G u I t A r New member 20/1/04 #11 תחלס לא הגעתי רחוק במיוחד...../images/Emo168.gif קצת מיזמוזים וזהו.... מה את יודעת שאני לא יודע??
ב בואר New member 20/1/04 #14 אני לא מעודכנת../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif "כשהייתה לך חברה" בלעע או שמשהו פה לא פסדר, או שאני ממש לא מעודכנת!
אני לא מעודכנת../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif "כשהייתה לך חברה" בלעע או שמשהו פה לא פסדר, או שאני ממש לא מעודכנת!
S ShadowiT New member 21/1/04 #16 תאמת, אני לא יודעת חחח לי ידוע שהייתה לו חברה, ועכשיו... אמממ אני לא יודעת, נראה לי אני הזאת הלא מעודכנת
תאמת, אני לא יודעת חחח לי ידוע שהייתה לו חברה, ועכשיו... אמממ אני לא יודעת, נראה לי אני הזאת הלא מעודכנת
M MiStEr G u I t A r New member 21/1/04 #15 אישי מדיי תעבירו ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif וואי אני גרוע בזה...