מה עם המשחק שלנו? הבא בתור הוא:

מה עם המשחק שלנו? הבא בתור הוא:

כולם אוהבים את ישראל
הוא הענק שלנו ל-3 הימים הבאים. אז לפי המשחק, אפשר לשאול שאלות, להחמיא, וכו'.

ככה גונבת לי את ניהול המשחק../images/Emo46.gif

סתם סתם בצחוק, בדיוק באתי לכתוב הודעה על זה, פשוט לא הספקתי אתמול
אז אני אתחיל, אם יורשה לי
רציתי קודם כל לפתוח ולכתוב שההודעות שלך ממש מקסימות ותמיד בא לי להגיע עד אלייך ולחבק אותך חיבוק ענקי כי הכתיבה שלך נוגעת לי כל כך ללב, רואים שאתה בנאדם טוב לב ורגיש וחסרים אנשים קסומים כמוך לדעתי. שאלות
הממ... 1. מה הדבר שאתה הכי גאה בו בחייך
2. באילו פורומים נוספים אתה גולש- פעיל או פאסיבי
3. מה התחביבים שלך
4. איך הגעת אל הפורום שלנו

סליחהההה משום מה הייתי בטוחה

שנעלם שבוע ולא היה משחק. אז חשבתי שהמשחק נשכח.

ישראל

שאלה שלי: האם חשבת לעשות משהו עם דברים שכתבת? להוציא ספר שירים, או טקסטים? או שהכל זה שירי "מגירה"?

להבה ירוקה (יקרה)

הייתי מאוד מאוד רוצה להוציא את הטקסטים שכתבתי על ספר ואיפלו להפיץ אותו... אבל איין לי את היכולות לא הכלכלית וגם אף אחד לא מכיר אותי ויקפיץ אותי.... הייתי מאוד שמח למצוא את עצמי בסטימצקי למשל בכבוד ובאהבה רבה... ישראל בנתיים זה קריא בבלוג שלי למי שרוצה ...

ניסיון לענות(אענה לכולם לאט לאט)

קודם כל תודה על המחמאות והבעת והאהבה.... ועכשיו לתשובות? 1)הדבר שאני הכי גאה בו בימים האלו שאני זה אני והאישיות שלי מקסימה ונוחה לבריות.... אני יודע אני זה אני ואני צריך להתגאות בזה בחור נחמד עדין אינטליגינטי ודי מחוזר (בזמן האחרון) 2) אני גולש באתרי מוזיקה שאני אוהב למשל (פורומים) אביב גפן -פעיל לפעמים איירון מיידן-מציצ בדרך כלל מטאליקה-מציצ בדרך כלל יהודה פוליקר-מציצ בדרך כלל ואני מתכתב הרבה בפורומים של תמיכה נפשית והבנות הדדיות הפורום הזה תמיכה נפשית למבוגרים.. והפרעות חרדה 3) תחביבי- לקנות לעצמי דברים חדשים כדי להרגיש טוב זה יכול להיות בגדים..דיסקים כלי היגיינה-מגבות...וכדומה'... עוד תחביבים שלי: לגלוש באינטרנט לכתוב פה וליומן שלי את הקשיים שלי בתקופה הזו.... לשמוע מוזיקה שאני אוהב.... תוך כדי שכיבה בערב שקריר.... ללכת להופעות שאני אוהב (מש לא יוצא לי הרבה וחבל לי) לעשות הליכות של כ50 דקות פעם ב2-3 ימים.... לטייל בקניון, ובחנויות.... ולחלום על עתיד מתוק. 4) הגעתי אל הפורום שלכם דרך בורר הפורומים ....זה קשור בקטגוריה של תמיכה אני חושב...

למעלה