גרררררר... זו הפעם השלישית והאחרונה
שאני מנסה לפרסם פה את הסיפור של קומי מסודר. אני חושב שיש בעייה רצינית עם המערכת של הוספת קבצים אז אני אפרסם ב-3 הודעות את הסדר הנכון: היה זה בוקר קייצי ומואר בירח השני של רוטל, קומי ישבה במרפסת בייתה וצפתה במיקוטים נובחים אחד לשני פקודות ``איזה חמודים המיקוטים האלו`` קומי אמרה לדמות שיצאה באותו הרגע למרפסת ``כל אחד מהם חושב שהוא השליט של כל הקבוצה ומשוויץ כמה הוא חזק בנביחות עד לב השמיים, ואז מגיעה נקבה שמלחששת וכולם מתקפלים`` הדמות שלפה חבל משי משרוולה ובתנועה מהירה חנקה את קומי המופתעת. דמות נוספת עמדה בין וילונות המרפסת והביטה איך הרוצח מטיל את עצמו מעבר למרפסת. המיקוטים קרעו אותו לגזרים... שבוע עבר לפני שנמצאה גופתה של קומי. פקד עוז לפידות הביט בה מודאג. פניו נראו כמו פניו של מישהו שראה את הדבר שהכי פחות רצה לראות. ``הוא חזר...`` פנה פקד עוז לסגנו. `` מי ?!`` שאל אותו הסגן. ``או... אתה צעיר... בוודאי לא שמעת עליו`` - ``שב ג`יימס.. יש לי משהו חשוב לספר לך`` פקד עוז הוריד את כובעו והתיישב על ארגז הפוך שהיה על המרפסת ופתח בסיפורו. באותו זמן ישבה דמות בדירתה החשוכה והפלה וטיפלה בפצעיה שנקרמו מהתקפה קטלנית של מיקוטים. וכך התחיל סיפורו של הפקד: ``זה היה ערב גשום בשנת 1990 הבן של קומי, דני, שיחק באותו ערב במחשב וחברו הגיע אליו לקחת משחק מחשב כאשר החבר יצא מהבית הרוצח נכנס כנראה דרך החלון ורצח את דני על המסך של המחשב נשארה הודעה GAME OVER YOU ARE DEAD ובדם היה מצויר מתחת לזה ???WHO IS NEXT בבוקר שלמחרת הגיעה קומי הביתה וראתה דם שרוע על המחשב ועל הרצפה ורק שבוע אחרי זה מצאו את הגופה של דני מבותרת לחתיכות. מאז היו לקומי כמה ניסיונות התאבדות. אף אחד לא ידע למה זה קרה אבל כולם ידעו מי זה היה אבל לא היה מספיק ראיות כדי להפלילו. זה היה הבוס שלה, קייל`` ``איך אתה יודע שזה שוב פעם קייל?`` שאל ג`יימס ``הגופה של קומי הייתה מבותרת גם והיא הייתה באותו מקום שבו מצאו את בנה...`` ``וחוץ מזה`` טען הפקד, ``על המרפסת היה כתוב בדם `YOU WON`T GUESS WHO IS NEXT` באותו הכתב יד כמו ברצח של דני`` ``אבל, הבנתי שתפסו את הרוצח של דני, זה היה החבר כמדומני, הוא רצח אותו בגלל שהיה וירוס משחק אם אני לא טועה`` כך חשבנו בהתחלה, עד שגם החבר נרצח באותה השיטה``.... פקד אוז התיישב על הארגז ההפוך שבמרפסת ונראה כמו אחד שהולך לפתוח מגירה במוחו שלעולם לא רצה לפתוח אותה. ``שב ג`יימס... זה עוד לא נגמר`` פנה אל סגנו, פקד עוז לקח נשימה עמוקה והמשיך בסיפורו: ``אתה מבין... כל זה היה לפני 25 שנה, שאני עוד הייתי צעיר ובכושר, קיבלנו לילה אחד כשבוע לאחר שמצאנו את גפתו של דני, קריאה בקשר על גופה שנמצאה בסמטה לא רחוקה מפה. כשהגענו לפינת הרחוב כבר חזינו את מה שאנו הולכים לראות...`` פקד עוז הפסיק לרגע מרכין את ראשו. ``אנא פקד.. המשך בבקשה את הסיפור`` אמר לו ג`יימס. פקד עוז הרים את ראשו ונראה היה כאילו דמעה עומדת לה בקצה העין ``אתה מבין.. כבר מהפינה ראינו דם מרוח לו על הקיר בצורה של כתובת ``בואו לכאן``.