מה עם הסקר?

לבקשת שלומית...

הסקר חודש. כולם מוזמנים לענות

א אלבז

New member
יש לי משהו להגיד בקשר לגלריות..

אני לא יודע איך הגיעה לשם התמונה שלי, אבל מי ששם אותה שם עשה דבר ממש מרוע והוציא דברים מהקשרם. שמתם לב מה יש משמאל לתמונתי? תמונה של "אגוזים". אז מי שרואה את זה מה חושב?? תמונה של בן אדם מעשן ולידו תמונה של אגוזים... וזה בכלל עשן של נרגילה!! אז חבר'ה אין לכם מה לדאוג אני לא חובב אגוזים

SurfinGirl

New member
אולי...

תתנו הסבר קטן ומדויק מה זה אגוזים? אני בטוחה שלכל אחד מאיתנו שלא יודע מה אלו האגוזים הללו, עולות מחשבות שונות. אז.. בא לכם לפתור את התעלומה?

h o l l o w

New member
גם אני עלול לחשוב בטעות שזה....

סמים.... אבל לא הייתי מאמין עליכם(כאילו שאני מכיר אתכם)

General Zod

New member
אל תדאגו

נראה לכם שאנחנו מעשנים סמים?! ובקשר לאגוזים אני רוצה להודיע רשמית שחברי הפורום הבאים לא קשורים ולא היו קשורים בחיים שלהם לדבר: גיא גוזלן אופיר אלבז אמיתי טויטו יגאל קטן "המעורבים" הכי גדולים בינהם הם: אופיר אלבז וגיא גוזלן וזה בגלל שהם היום שם בשעת "האכילה". לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מעורבים אבל שטויות מה זה משנה.

General Zod

New member
../images/Emo98.gif

מי שמבין.......מבין. ומי שלא מבין לא אמור להבין. אני מקווה שתקבלי את זה ככה, כי יותר אני לא יכול לפרט, מצטער..עוד משהו קטן שאני רוצה להוסיף זה, שפירסמתי את הרשימה כדי שאם יצא ותגלו מה המשמעות אז לא תקשרו אותה לכל החברים שלי (לפחות לא לאלה שאמרתי
).

Ferrari

New member
יודה קבל ח"ע! ../images/Emo45.gif

לא נראה לי שאי פעם מישהו ידע מזה האגוזים הללו... או שאולי עם הזמן... בעצם מי יודע? אבל דבר אחד בטוח זה מצחיק בטירוף!!! ואני משתתפף בצערך לגבי איזור מבשרת... אבל תאמין לי יש 700 דגים בים והדגים האחרים נותנים קבוע!!! רק צריך למצוא אותם! אני ממליץ שנצא איזה פעם אני ואתה ונלך לדיג או ציד מוצלח.... וכדברי המשורר אל תיתן אגוז למי שאין שיניים.

למעלה