מה עם הסרט של אקזיט?

שכטרית1

New member
מה עם הסרט של אקזיט?

בשבילי אומנם אקזיט נגמרה, אולי היא חוזרת בקיץ, אבל מה שבטוח זה שהיא לא תהיה אותו דבר... אז אולי זה באמת נגמר, אבל בכל זאת אני עדיין מחכה בקוצר רוח לסרט "no exit" (?) שאמרו שיבוא כדרמה של שני חלקים, אז מי שיודע מה זז עם זה? זה ישודר בכלל? מתי? בבקשה מישהו שיודע, או מישהו מההפקה (הדס) שרואה את ההודעה הזאת תנסו לענות, זה באמת מתחיל לעצבן לחכותל לזה כ"כ הרבה זמן, אני מניחה שלא סתם בזבו כסף על הצילומים ושכן ישדרו את זה מתישהו, אז מתי??? לפחות שתיהיה איזה סגירת מעגל, לפחות בשביל עפר שכטר, שגם לא עשו לו מסיבת פרידה, אז לפחות מין סרט סיום כזה.... ???

שכטרית1

New member
לבן אדם אולי קשה עם פרידות

אבל אני מאמינה שאם לא היה קשה לו הוא היה רוצה להפרד כראוי, או לפחות לסגור את זה יפה.. אז צריך להראות לו בכל אופן איזשהי תודה. אני חושבת גם כשאקזיט החדשה תתחיל הדבר ה 1 שצריך לעשות זה להקרין סרט פרידה מעפר, הוא לא חייב להיות נוכח באולפן, אבל להגיד שהוא עזב ולהכין לו איזה משהו, אפילו שהוא לא יהיה שם.

בערך מסכימה..../images/Emo3.gif ../images/Emo90.gif

גם אני, אפשר לומר, הפסקתי לחכות לאקזיט החדשה, מה שנקרא, אבל לסרט היו צילומים ואליו אני מאוד מחכה ומאוד מצפה! אם מישהו מההפקה קורא/נכנס (ל)כאן מדי פעם אז אני אשמח לתגובה חיובית/שלילית לגבי הסרט.
בקשר לעפר, קודם שתהיה עונה נוספת לאקזיט ורק אח"כ נחשוב על קליפ פרידה לעפר.

למי שעכשיו התעורר משנת 100 שנים

אני כבר כמה חודשים לא בהפקה... אני לא הכתובת לזה. סורי

שכטרית1

New member
חבל...

סתם סקרנות, אם את עדיין לא בהפקה, למה את עדיין כותבת בפורום, ולמה את באדום??

למה שלא תכתוב?../images/Emo170.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

היא הייתה מנהלת והייתה בהפקה אז מגיע לה להיות אדומה

שכטרית1

New member
לא אמרתי את זה..

זאת היתה סתם שאלה, זה מסקרן אותי.. בכל זאת כשעוזבים מקום עבודה אז כבר לא מתעניינים בו, אבל כל הכבוד לה שעדיין אכפת לה מה קורה בפורום...

אקזיט היתה חלק מרכזי בחיים שלי

ואני עדיין מתעניינת בה ובכם אין שום פסול בזה

למעלה