מה עם העמוד בכניסה ?

leamnon

New member
מה עם העמוד בכניסה ?

הוא לא ירד בכביסה אם לא נעשה מעשה אם רק ננסה במכתב ועוד מכתב מישהו בסוף שם ישכב. חברים יקרים ,אנחנו עליכם סומכים אך יש מקרים בהם לא מחכים. לא רוצים חברים בוכים.

ronpel

New member
העמוד יורד

אבל יעשה במסגרת החוק. יש הרבה מעבר למכתבים. יש פגישה עם פיקוד העורף ויש צו הריסה. אולי אפילו בזכות העמוד תהיה גם תזוזה בנושא הכביש המחבר המשובש. רונן

1אורנים

New member
מי תקע את העמוד מלכתחילה?

אנשי לפיד? זו לא קנטרנות, זה באמת חשוב לדעת. אנא שתפו אותנו, אני בטוחה שאף אחד לא יתלהם.

ronpel

New member
כן- לטענתם היה פעם שער

ויש לחדש אותו. אנחנו חושבים וטוענים אחרת וכבר התקבלה הוראה של פיקוד העורף להקפיא את המשך ההתקנה. בימים הקרובים אני מקווה שגם יתנו את ההוראה לפרק את העמוד המאד מיותר ומסוכן הזה.

פנייה אליהם תעזור

מצורף כתובת האתר של הפרוייקט המשותף של מע"צ ו - ynet למיפוי מפגעים בכביש הישראלי. נא למלא את הטופס ולשלוח בהקדם. וכל המרבה הרי זה משובח.

חברים - אל תציפו את מע"צ!

זה לא שייך אליהם. מע"צ מטפלת במפגעים בכבישים ראשיים ולא בכבישים משניים המטופלים על ידי הרשויות המקומיות. הלואי והנושא היה מטופל על ידם כי אז היינו הרבה מעבר לויכוחים. אנא, אל תציפו אותם סתם. אני בקשר טוב איתם וזה לא יועיל. אם אתם בכל זאת מרגישים צורך עז להציף מישהו במכתבי אזהרה אזי הכתובת היא ראש המועצה האזורית חבל מודיעין - מר סוסן. אולי זה יעזור. תודה! מושי.

מה קורה עם המתנדבים בצומת

האם העניין בטיפול? דווחנו שזה קורס מזורז של כמה שעות אז למה מחכים?

קיבלתי תשובה מרונית

לא ראיתי אותה קודם. יופי זה מאד חיובי רק לא מבינה למה צריכים מטווח לפני שמכוונים בצומת. יש רצון לירות במישהו (...סתם בצחוק).

למעלה