מה עם הפסד ימי עבודה

סיגוש

New member
מה עם הפסד ימי עבודה ../images/Emo55.gif

היי לכולם, לצערי אני מצטרפת חדשה ולשמחתי הפורום קיים. נראה גם שכולם תומכים מאד אחד בשני וזה מחמם את הלב. שני דברים: 1. גם לבעלי וגם לי יש בעיות פוריות (עדיין בבירוים של הסיבות) - אם יש עוד מישהו במצב כזה אשמח אם ייצור קשר. 2. האם מישהו יודע אם אפשר להביא אישור מרופא על כל ההיעדרויות מהעבודה לא רק לצורך טיפולי ה-IVF אלא גם לצורך הבדיקות שלפני כן, שדורשות הרבה פעמים יציאה באמצע היום או איחור לעבודה? האם יש סך מסויים של שעות שמותר להחסיר מהעבודה לצורך בדיקות בלי לפגוע במשכורת (אני יודעת שבהריון מגיע משהו כמו 40 שעות)?

היי סיגוש ברוך בואך ומקווה שתיצאי

מפה כמה שיותר לחופשת לידה ... אז ככה נכון שיש חיסורים בימים של בדיקות אך אין בעיה להוציא אישור מהרופא או מרופא המישפחה אני בקופ"ח מכבי ופעם אחת אפילו קיבלתי חופשה של 10 ימים כי אמרתי להם שאני צריכה לנוח לפני ההפריה הבאה וקשה לי אז הרופא הבין ונתן חופשה ...ככה שאין בעיה בזה בקשר לעבודה החיסורים הם רק בימים שממש לפני השאיבה וההחזרה [זה כולל בדיקות דם 3-4 פעמים אולטרסאונד זקיקים אך ברוב בתי החולים מתחילים לעשותם ב- 7 בבוקר כך שיש זמן להתכונן וללכת לעבודה ..ביום השאיבה זה יום מנוחה כי זה בהרדמה וגם ביום ההחזרה עדיף לנוח אני מציעה לך אם יש לך ותק בעבודה ואת פתוחה איתם תספרי להם מה את עוברת ..וכך יהיה יותר קל לכולם ... דבר שני מגעים עד 16 ימי מחלה כל כל טיפול ..[תלוי בכמה ימי מחלה צברת ] זהו שיהיה בהצלחה ותיהי רגועה הריי מה שהכי חשוב כרגע זה השקט הנפשי !
יונית החיננית

אולה *

New member
ברוכה הבאה, סיגל! ../images/Emo9.gif

נקווה, שבמהרה תעברי לפורום הריון! הבהרה קטנה: כל ההעדרויות - עד מכסה ימי המחלה שלך במקום עבודתך. מעבר לכך - ניתן לנצל את ימי החופשה (באסה). ובהחלט ניתן להסתדר עם כל הבדיקות בבוקר, ואח"כ להגיע לעבודה, להשלים את השעות החסרות.
אולה

סיגוש ברוכה המצטרפת ../images/Emo23.gif

לדעתי הבדיקות לא דורשות העדרויות מהעבודה, ואצלי גם ההפריות עצמן יצאו תמיד בשעות הערב (אסותא עובדים בערב), כך שלקחתי בעקבות הטיפולים רק יום חופש אחד עד עכשיו. (וכשאהיה בהריון ממש לא משנה כבר כמה שעות מגיעות לי) מאחלת לך שלפני שתספיקי לבצע את כל הבדיקות תכנסי להריון, ותתחילי לדאוג לשעות חופשה של הריוניות.
ובאהבה

מרב.

New member
סיגוש

אני לא יודעת אילו בדיקות ערכת, אבל את כל הבדיקות שאני עשיתי, ואני מתארת לעצמי שהן מן הסתם אותן בדיקות- עשיתי בשעות הבוקר המוקדמות- להוציא צילום הרחם. כל קופות החולים מאפשרות לערוך בדיקות דם ומעקב זקיקים בשעות הבוקר המוקדמות, ולהגיע לעבודה בשעה הרגילה ללא איחורים, אם את צריכה מידע, ספרי באיזו קופ"ח את. בטיפולים עצמם- הזרעות או הפריות, ניתן לקבל אישור מהרופא או מהמרפאה. שיהיה לך הרבה הצלחה וברוכה הבאה לפורום- כמובן
מרב

סיגוש

New member
תודה על התמיכה ../images/Emo25.gif

נפלא לקבל את התגובות החמות והמעודדות. תאמינו או לא, ביום כיפור הלכתי לבית כנסת וביקשתי לעבור פורום... (לפורום הריון כמובן)
. בינתיים קיבלנו תשובה מהבדיקה הגנטית של בעלי, ששם אין בעיה. האם זה משפר את הסיכויים שלו להפיק זרע מאיזשהו מקום בגוף ?!
נשתמע.

סיגוש אני לא מבינה כ"כ בבדיקות ..

גנטיות אבל אם עשית אותם זה טוב .... דבר שני אני מבינה מדברייך שלבעלך יש בעית זרע ..[כנ"ל גם לבעלי] יש שיטה חדשה שניקראת שיטת בר טוב שהיא שיטה שמיתמחה בבחירת זרע לפי הגרעין שלו שזה החלק החשוב ביותר בזרע אם לבעלך יש בעיה אולי כדאי שתילכי לברר האם השיטה טובה לכם יש לשיטה הצלחות ואני הולכת עכשיו לנסות אותה אם תירצי עזרה אשמח לעזור ..
יונית

למעלה