מה עם הקונספירציה ההיא ?? בירח ...

מה עם הקונספירציה ההיא ?? בירח ...

היי, חשבתי שהכי טוב לשאול את השאלה הזאת בפורום תעופה וחלל, אך משום מה פורום כזה אינו קיים בתפוז ולכן נראה לי שזה המקום הבא שהכי מתאים לשאלה כזאת ... לא מזמן התעוררה סערה תיקשורתית סביב הטיסה המפורסמת של האמריקאים לירח, היו כמה מומחים שטענו שיש הרבה דברים לא הגיוניים בצילומים משם כמו לדוגמה איך שהדגל מתנופף כשאין שם רוח בכלל, ומשהו בקשר לצל שלא נראה הגיוני, ומי צילם בכלל מבחוץ את זה שכביכול היה הראשון שירד לקרקע בעזרת הסולם ... יש פה מישהו אשר מוכן בבקשה לירשום שוב מה היו הטענות שמוכיחות כביכול כי זה היה מבויים, ובמקביל מה הסבירו בנאסה לגבי כל אחת מהטענות הנ"ל ואיך תרצו אותן ? בבקשה אל תפנו אותי לאתרים באנגלית. תודה מראש ! התפוז

IC4

New member
פעם שניה ? או שלישית?

שדנים בנושא זה בדר"כ אומרים פעם שלישית גלידה הפעם אני אומר פעם שלישית ארכיון תחפש בדפים הקדומים של הפורום לתשובה למרות שהתשובה תבוא לך בצורת שאלה (האם אכן זה נכון או לא) או שפשוט מישהו נחמד מהפורום ירשום לך שוב את דאגותיו לגבי שנת 69

........ נו אולי בכל זאת ?? ../images/Emo92.gif

עשיתי חיפוש בכל הפורום כולל בארכיון למילה "ירח" וכל מה שמצאתי היתה הודעה אחת קצרה שממליצה ליצפות באיזו קלטת באנגלית שבה מוצג החומר... אז אולי בכל זאת תהיו קצת טובים ותנו לי קצת פרטים ? הנושא הזה מאד מעניין אותי אבל האנגלית שלי לא מספיק טובה כדי לחפש חומר באנגלית ... מישהו מוכן אולי לפחות לתת לי לינקים לשני הדיונים האחרונים שערכתם כאן בנושא ? או אולי מישהו מוכן לחזור שוב בקצרה על הנקודות העיקריות ? וחשוב מאד - לא מעניינות אותי רק הטענות שמוכיחות כי הנחיתה על הירח היתה מבויימת ! אני במיוחד מעוניין גם לדעת מה ההסבר שנתנו בנאסה על כל אחת מהטענות האלה !! אז תודה מראש ... ותהיו טובים ותעזרו ...
תפוז גמדי

נו תענו לו כבר!!!

הקפצה!!!!!!!!!!!!!!! ה ק פ צ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ה ק פ צ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ה ק פ צ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ה ק פ צ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אילתושי

New member
גם אני

אף פעם לא שמעתי על זה אבל נשמע לי מאד מעניין אולי באמת שמישו יסביר? יהיה מאד מגניב לגלות שזה היה מבוים....

נו בבקשה תענו לו, פליייייייייייז !?

אז עכשיו גם אני כבר סקרנית !!! למה אתם כאלה רעים !! אם כבר דיברתם על זה כאן אז למה אתם לא יכולים לרשום לו קישור לשיחה שלכם שהיתה אז או לירשום בקיצור מה אמרתם שם ?? נו אני מתחננת על תהיו רשעים כאלו תענו לו כי גם אותי מעניין !!! מישהו מקשיב ???

IC4

New member
איזה גיחוך עולה בפניי ../images/Emo13.gif

אנשים שעד עכשיו רק קראו הודעות ונמנעו מלרשום לא יכולים לעמוד בפיתוי
רדסטורם, תנבור בדפי הארכיון ותמצא את הגאולה בשבילהם לי אין כוח

חזיר בר

New member
הקישור המבוקש לדיון הקודם../images/Emo92.gif

ואני מוכן להיות מעתה והלאה הנציג לעניני חיטוט בעבר מכיון שאני מכיר את ההיסטוריה של הפורום לא רע עכשיו. הנחיתה על הירח - דיון מספר 1,אם היה לי יותר כוח אולי הייתי מחפש עוד,אני אשתדל בהמשך ובלי קשר לשום דבר,דיון משעשע שהיה לנו על המדינה צ´אד ולדעתי היא המדינה האהובה ביותר בפורום.

IC4

New member
שמישהו יגיד לו תודה ויביע הערכה ../images/Emo98.gif

למעלה