מה עם הרשיון של הכבלים?? קיבלו כבר? יש צפי מתי יקבלו סופית? מחירים בלאגנים?
ה השפוי האחרון New member 6/2/02 #1 מה עם הרשיון של הכבלים?? קיבלו כבר? יש צפי מתי יקבלו סופית? מחירים בלאגנים?
D dov98 New member 6/2/02 #2 שר התקשורת עדיין לא חתם, ישנם עדיין בעיות רגולטוריות. ראה מקרה שכתבתי כאן אתמול (דברים מהסוג הזה).
ה השפוי האחרון New member 6/2/02 #3 כתבת הרבה דברים אתמול, ואני לא מוצא את מה שהתכוונת בכל אופן, יש צפי? סוף החודש הזה אני מנותק מ-ADSL ואני לא הכי בטוח שאני אצליח להמשיך לנשום בלי אינטרנט. אני מאלה שבלי השילוש הקדוש - פשוט מתים. (קפאין - ניקוטין - אינטרנט).
כתבת הרבה דברים אתמול, ואני לא מוצא את מה שהתכוונת בכל אופן, יש צפי? סוף החודש הזה אני מנותק מ-ADSL ואני לא הכי בטוח שאני אצליח להמשיך לנשום בלי אינטרנט. אני מאלה שבלי השילוש הקדוש - פשוט מתים. (קפאין - ניקוטין - אינטרנט).
D dov98 New member 6/2/02 #4 והתשובה היא: סוף תשרי , תחילת כיסלמבר........סתאאאאאאם . כולם עכשיו עושים הצגות כח......נסיונות של התניית שרות בשרות. הרגולטור מצידו לא פראייר ובגלל זה העיקובים.
והתשובה היא: סוף תשרי , תחילת כיסלמבר........סתאאאאאאם . כולם עכשיו עושים הצגות כח......נסיונות של התניית שרות בשרות. הרגולטור מצידו לא פראייר ובגלל זה העיקובים.