מה עם התחרות
S shiratel New member 16/6/08 #3 חיכיתי להרבה שיגישו ובסוף זה לא קרה ישמצב דוחים את התחרות ל-30 ביוני? הבגרות האחרונה שלי תהיה אז (בהסטוריה) ואז אני אוכל לנהל את התחרות כמו שצריך :] טוב?
חיכיתי להרבה שיגישו ובסוף זה לא קרה ישמצב דוחים את התחרות ל-30 ביוני? הבגרות האחרונה שלי תהיה אז (בהסטוריה) ואז אני אוכל לנהל את התחרות כמו שצריך :] טוב?
T the whole shebang New member 16/6/08 #4 השרשור כבר הלך כמה עמ' אחורה אז לא יכולתי לפרסם. וכן לא אכפת לי מתי תהיה התחרות,בהצלחה בבגרות!
S sapsapsa New member 17/6/08 #6 שאלה..דניאל משנה שעעברה.. הוא הומו? ואוקי? נכון בפרק 4 או 3? האחרון כאילו אני כבר לא זוכרת אז היה את זה הבלונידיני שיש לו שיער קצוץ? אוקי הוא גם הומו כי לפי מה שהוא אמר זה היה נראה כאילו כן אבל הואאא לא נראה
שאלה..דניאל משנה שעעברה.. הוא הומו? ואוקי? נכון בפרק 4 או 3? האחרון כאילו אני כבר לא זוכרת אז היה את זה הבלונידיני שיש לו שיער קצוץ? אוקי הוא גם הומו כי לפי מה שהוא אמר זה היה נראה כאילו כן אבל הואאא לא נראה
ש שקדולה New member 18/6/08 #7 את מתכוונת לדניאל ווסוביק ? כנסי הוא הומו ויש לו חבר כבר מלא מלא זמן שקוראים לו קיראן :/
T the whole shebang New member 22/6/08 #8 אין לי מושג למי את מתכוונת../images/Emo6.gifסטיבן?הוא קירח?
S sapsapsa New member 23/6/08 #9 ממ לא סטיב? אז אולי סטיבן הוא כזה שיער בלונדי קצוף הוא לא קירח לפי הזיכרון שלי:S
L loligoth New member 17/6/08 #5 ../images/Emo214.gifהבגרות האחרונה שלי ב-7.7 =[ תעשי משימות מאתגרות P: