מה עם התפקדות יוני:)?

Aline In Chains

New member
מה עם התפקדות יוני:)?

שם: גיל: מקום מגורים: מסן\אייסי: פורמים שאתם נמצאים בהם: בלוג: מסר לאומה: תמונה[שלכם!]:

M e n s R e a

New member
צודקת

שם: טל גיל: 24 מקום מגורים: רעננה פורמים שאתם נמצאים בהם: מטאליקה, מגהדת', רוק מסר לאומה: If you won't accept me at my worst, you don't deserve me at my best תמונה[שלכם!]: תמונת פוזת רוברט פלאנט, כי אני לא יכול שלא להיות מושפע

JumpInTheFire

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

שם: שיר גיל: 16 מקום מגורים: כפר סבא מסן\אייסי: אם מישהו רוצה שיבקש במסרים פורמים שאתם נמצאים בהם: מטאליקה, פאוור מטאל, תיכוניסטים בלוג: אין מסר לאומה:
תמונה[שלכם!]: הנה

JumpInTheFire

New member
חח, מי שמדברת

הפורום הזה כזה לא קוצי מוצי כמו מטאליקה שזה מדהים XD

Aline In Chains

New member
אני..

שם: אלין. גיל: 16 מקום מגורים: ב"ש. מסן\אייסי: [email protected] פורמים שאתם נמצאים בהם: שישיסטים,מטאליקה,אליס,נירוונה מדי פעם,וקוראת בעוד איזה 10. בלוג:233501. מסר לאומה: דיסוננט
. תמונה[שלכם!]:> תמונה ישנה מש'ו טילים.

../images/Emo13.gif

שם: כפיר גיל: 18.75 מקום מגורים: אחר מסן\אייסי: יש לשלוח מסר פורמים שאתם נמצאים בהם: מטאליקה, מגהדת', פאוור מטאל בלוג: אין לי מסר לאומה: אם אתם באותו מקום שטל נמצא בו, כדאי שתהיו מודעים לזה מראש. תמונה[שלכם!]:

MilkShack

New member
כנסו להודעה של האדם הנסגד בפורום.

שם: מור השולט נעמן גיל: 15 וחצי מקום מגורים: יבנה מסן\אייסי: מסרים =] פורמים שאתם נמצאים בהם: נירוונה ופינק פלויד בעיקר. רוק, לד זפלין, אריק ברמן והומור שחור גם כן קצת... כלי נגינה ונגנים מעט. אני לא מאלה שקוראים בפורומים בלי להגיב, אז אין מה לדאוג שאני מרגל אחריכם =P בלוג: מסרים. מסר לאומה: אני שולט וכולכם צריכים לסגוד לי. וחוץ מזה "לנסות להיות מישהו אחר זה בזבוז של האדם שאתה" נאמר ע"י הרוקסטאר האהוב עליי. תמונה[שלכם!]: פורים =]

IamAR

New member
בא לי גם (כי אני חדשה ומושפעת)

שם: לנה גיל: 15 מקום מגורים: רעננה מסן\אייסי: [email protected] פורמים שאתם נמצאים בהם: פינק פלויד בלוג: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=275855 מסר לאומה: עמוק עמוק בלב היער ישנו כפר של דרדסים, ואם תיהיו ממש בשקט אולי תצליחו לשמוע אותם שרים תמונה[שלכם!]: (זה עוד מהתקופה שהיה לי שיער, מאז כבר הספקתי לגלח את הראש ולצבוע אותו שוב, היידד על פיסת מידע לא חשובהה שכאזאת) אה וסליחה שנידחפתי לכם לפורום פשוט לד זפלין, יש בהם מן הגאוניות לילה טוב

M e n s R e a

New member
ברוכה הבאה, ממש לא נדחפת

כולם מוזמנים. נאאא, אתם מכירים אותי, אימו לא מוזמנים. לשמחתי הם נוטים למצוא רק את פורום רוק.

IamAR

New member
לא לא

שלא יהיו לכם ספקות שמחת חיים ומלאת אופטימיות אני

למעלה