מה עם התפקדות?

Charmed Or

New member
מה עם התפקדות?../images/Emo112.gif

אם אתם פה... אז תראו נוכחות! שם: גיל: [דמויות מהסדרה] מכשפה אהובה: פאקצה אהובה: סטוקרית אהובה: אידיוט אהוב: מניאק אהוב: חתיך אהוב: מה חדש בחייך? לאיזה כיתה את/ה עולה? מתרגש/ת? שנה טובה לכולם

Charmed Or

New member
נרג?../images/Emo112.gif

שם: אור. גיל: 16 :| [דמויות מהסדרה] מכשפה אהובה: טאבי!!! פאקצה אהובה: קיי :p סטוקרית אהובה: אין P: אידיוט אהוב: איתן. מניאק אהוב: ג'וליאן! חתיך אהוב: פאדר! מה חדש בחייך? התאהבתי באילן מהפיג'מות :$ לאיזה כיתה את/ה עולה? י' מתרגש/ת?בכלל לא P:

קלף חזק

New member
מה איתה באמת? הנה היא:

שם: תוכלו לנסות ולהתייעץ איתי בבחירתו גיל: יותר צעיר מטאביתה [דמויות מהסדרה] מכשפה אהובה: נסיכה (טאבי) פאקצה אהובה: קיי סטוקרית אהובה: אין. What?! כמו שטאביתה אומרת אידיוט אהוב: אורוויל הזקן אידיוטית אהובה: רבקה מניאק אהוב: ג'וליאן חתיך אהוב: מיגל (במיוחד על קיי) חתיכה אהובה: חתיכת עוף "זה מסריח כמו עוף זקן על האש" שטאבי הכניסה את היד שלה לתוך הלימונדה למי שזוכר בזמן שנידנדו את טים טים על הנדנדה. ובדמויות: שרידן מה חדש בחייך? מתאושש עוד קצת אחרי תאונת דרכים לאיזה כיתה את/ה עולה? לכיתת לימודי טארוט. סיימתי ממזמן בית-ספר וגם לימודים גבוהים. מתרגש/ת? תלוי ממה.

darklighter

New member
עוף זקן../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

יו אני בחיים לא אשכח את הקטע הזה
ובמעבר חד? מתי הייתה לך תאונה
מה קרה

קלף חזק

New member
כן ויש מלא קטעי טאבי טובים

אולי נעשה רשימה ונעשה את מצעד הנבחרים בפורום?
התאונה היתה לפני כשבוע וחצי כאשר נכנסו בי בכביש מהיר מאחור (כנראה שמישהו ברח מנורמה המשוגעת). האוטו שלי ואני ספגנו מכה (מהרכב שנכנס בנו ולא מהגרזן של נורמה) והצוואר וקצת הגב ספגו מזה אבל למזלי לא התנפץ עלי כלום ולא חטפתי את איזה הגה על הראש או במקום אחר, זה היה נורא אם כן כי עוד הייתי עלול לשכוח את כל הקטעים של טאביתה. סה"כ אני מרגיש יותר טוב ומזל שזה לא הסתיים בצורה גרועה יותר כי זה לא היה רחוק מלגרום לי להכנס גם בזה שלפני מה שהיה הופך את המקרה לגרוע הרבה יותר.

darklighter

New member
קודם כל תתחבר למסנג'ר דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

מצעד הנבחרים זה רעיון טוב עשינו פעם אוסקר הפורום או משהו כזה אני אחפש ואשלח לך קישור... או שהתכוונת לקטעים הנבחרים של טאבי
מוזר איך אפילו במצבים כאלה אתה מסוגל לחשוב על נורמה וטאבית'ה
אבל האמת גם עליי הסידרה די משפיעה...בכל מקרה אני שמחה שיצאת מזה בשלום

קלף חזק

New member
מצעד קטעי טאבי זה באמת רעיון טוב

אם אני לא אשלב הומור בכל המקרה הלא נעים הזה של התאונה מה זה שווה, לפחות להוציא גם ממשהו גרוע קצת חיוך.
והתחברתי

I n n u e n d o

New member
טוב

שם:דורין גיל:19 [דמויות מהסדרה] מכשפה אהובה:הקי פאקצה אהובה:ג'וליאן סטוקרית אהובה:תרזה
אידיוט אהוב:לויודע מניאק אהוב:תרזה חתיך אהוב:ג'ארד
מה חדש בחייך? מתתי לאיזה כיתה את/ה עולה? א' מתרגש/ת? מאוד

darklighter

New member
מזט לוב דורין../images/Emo190.gif

שלום כיתה א'
איזה גאונית את עולה לכיתה א' ויודעת גם לקרוא גם לכתוב וגם ענגלית

קיי עדיין לא פאקצה :(

שם: אורטי, אור, קיי גיל: 19.5 [דמויות מהסדרה] מכשפה אהובה: זומבי צ'רי פאקצה אהובה: שרידן סטוקרית אהובה: קיי1 אידיוט אהוב: אית'ן 1 מניאק אהוב: לואיס חתיך אהוב: מיגל מה חדש בחייך? אור
לאיזה כיתה את/ה עולה? כיתה 3 מחלקה 2 פלוגת גפן
מתרגש/ת? הכי שבעולם [פאקצי]

Charmed Or

New member
מ"מ- מתמטיקה מטומטמים../images/Emo112.gif

הקבצה ב'! יש לנו מורה מפחידה לביולוגיה|:

darklighter

New member
IM HERE../images/Emo190.gif

שם: אתם יודעים כבר חח
שיהיה עדי. גיל:
פחות 3. [דמויות מהסדרה] מכשפה אהובה: עם כל הערכתי להקיובה ומתילדה טאבית'ה תמיד תישאר המלכה (או יותר נכון הנסיכה
) טאבי
פאקצה אהובה: זומבי צ'ריטי
סטוקרית אהובה: קיי. אידיוט אהוב: אורוויל... הוא מאוד הצחיק אותי... אבל התחרות קשה כי 90% מהדמויות הם אידיוטים
מניאק אהוב: ג'וליאן לפני ש"התקלקל"... חתיך אהוב: האנק2, אית'ן 2, פוקס1
מה חדש בחייך? רוברט הציע לי לעבוד בשבילו. לאיזה כיתה את/ה עולה? כיתת לונדון
מתרגש/ת? מאוד

למעלה