מה עם ה - 100

Tali1912

New member
מה עם ה - 100

ראיתם את הנושא החם 100 דברים עליי. עכשיו לחפירות שלי
השתתפתם בחגיגת המאה?
למה כן <השתתפתם> למה לא?
כמה זמן לקח לכם למלא 100 דברים?
היה לכם קל או יצא לכם כבר עשן?
אם יצא לכם לקרוא רשומות של אחרים, קראתם את כל ה 100 או ככה חפיף?
קראתם כי זה סיקרן אותכם לדעת על הבלוגיסט שהוא וירטואלי לגביכם?
קראתם כי חיפשתם משהו משותף שיש לכם ולמי שביקרתם אצלו?

suki da yo

New member
אני ../images/Emo13.gif

השתתפתי, כי הייתי הראשונה שעשתה את זה. לקח לי 3 שעות פחות או יותר... והיה קשה. וקראתי המון רשומות, כשאת מי שקראתי זה כמובן עד הסוף. בדרך כלל פשוט כי זה היה נראה לי מעניין...

מזמן לא היה כאן שאלון כזה ../images/Emo3.gif

לא השתתפתי. השתתפתי כשהיה 5, אבל 100 זה יותר מדיי בשבילי ואני חושב שגם בשביל הקוראים (אין לי מושג מי באמת יקרא 100 דברים עלי). החלטתי לוותר. קראתי אחד בלבד כי עניין אותי במיוחד, אבל בכללי לא קראתי ולא חיפשתי לקרוא. גם לקרוא את זה זה מעייף. אהבתי יותר כשזה היה 5 או אפילו 10. קצר וקולע.

noyy

New member
../images/Emo28.gifיאללה

השתתפתי כי אני זוכרת שממזמן רציתי לעשות שוב רשומה כזו בבלוג שלי, סתם בשביל לתעד/לשתף כל מיני דברים. בעקבות הפרסום של זה בבלוגיה השתכנעתי והפסקתי להתעצל. לקחו לי לפחות שעתיים עם כל מיני הפסקות ארוכות וקצרות. לא היה קל בכלל, בחלק מהעובדות גם התלבטתי אם זה באמת משקף אותי היום, עשיתי ממש חשבון נפש עם עצמי. קראתי גם רשומות של אחרים אבל יותר בחפיף, וסימנתי שאהבתי (אני לא יודעת איך להגיב לפוסטים כאלו). נראה לי שקראתי כי הם עניינו אותי

דנטל

New member
ישששששששששש סקר

השתתפתם בחגיגת המאה? כן, בניק דיטי למה כן <השתתפתם> למה לא? כי קראתי ש- wranger (למיטב זכרוני) גילה על עצמו שהוא נהנה לקרוא כאלה וזה דרבן אותי. כמה זמן לקח לכם למלא 100 דברים? שעתיים וחצי, אני חושבת. היה לכם קל או יצא לכם כבר עשן? לא קל ולא קשה, בהתחשב בעובדה שפיצלתי סעיפים בלי סוף. אם יצא לכם לקרוא רשומות של אחרים, קראתם את כל ה- 100 או ככה חפיף? קראתי שתי רשומות של 100, אצל אחרים חיפפתי מאוד. קראתם כי זה סיקרן אתכם לדעת על הבלוגיסט שהוא וירטואלי לגביכם? לא, כי זה היה קצר. קראתם כי חיפשתם משהו משותף שיש לכם ולמי שביקרתם אצלו? ממש לא.

Tali1912

New member
Aני

השתתפתם: בהתאם לגילי המופלג מופלג
, יכולתי לכתוב אלף דברים עלי, לקח לי זמן עד שהחלטתי להשתתף , חשבתי מה אני כבר יכולה להוסיף ב- 100 הרי כל שאלון שאני רואה אני חוטפת, אז מה אני יכולה לחדש? למה כן: זה נראה לי מאתגר למרות שעניתי על מיליון שאלונים, זה כמו חשבון נפש עם עצמך ליום כיפור
, זה גם לבוא ולשים את כל הדברים על השולחן, זה גם להחליט מה אתה מוכן לחשוף לעיני כולם, כמובן לחשוב גם מי בעצם הולך לקרוא את זה <זה מתייחס לסעיף שכתבתי אצלי בבלוג מס' 64 מי הקוראים הסמויים שלי בבלוג>. קל או עשן: היה לי חצי קל, קל- כי אני מכירה את עצמי הכי טוב שבעולם,חצי- עלה לי עשן
מכיוון שבאיזשהו שלב ראיתי שמשהו משתבש בתצוגה מקדימה לא ראיתי את כל מה שכתבתי, למרות שבמסך ניהול הם הופיעו מסודרים כמו חיילים והגעתי כבר ל 70 דברים, אז מהר העברתי את זה לוורד ועשיתי שמירה. התחלתי את זה ברבע לשבע בבוקר עם הרבה הפסקות ואני שונאת את זה בזמן שאני בשוונג מרוכזת בכתיבה, סיימתי אחה"צ ושוב גיליתי שרוב הדברים חסרים, מחקתי לגמרי את הרשומה המקורית והבעייתית פתחתי אחת חדשה והעתקתי מה שהיה בוורד. רשומות של אחרים: קראתי גם קראתי , בהתחלה ניגשתי לשמות מוכרים אחורי זה לכאלה שבכלל לא מוכרים, בעצם הרוב לא מוכרים לי מה שמוכר לי זה הכינוי שלהם שאני נתקלת הרבה או קוראת אותם אבל הם וירטואלים לגביי. קראתם כי סיקרן: נו באמת???????? אני סקרנית מטבעי. דברים משותפים: כן, ומצאתי דברים משותפים גם לכאלה שאני מכירה וגם לכאלה שבכלל לא. ויי איזה תגובית ארוכה.

TheWhiteTigris

New member
ובכן

השתתפתם בחגיגת המאה? לא. למה כן <השתתפתם> למה לא? כי זה 100. זה ארוך מידי לרוב האנשים... אם יצא לכם לקרוא רשומות של אחרים, קראתם את כל ה 100 או ככה חפיף? אצל אחד קראתי הכל, ואצל אחד אחר קראתי רק חלק. (קראתי רק אצל שני אנשים, זה המון זמן...)

דם דם

New member
אני עדיין מתלבט

אם לכתוב 100 דברים עלי או לא זה לא כמו שהיה אז לכתוב 4 דברים על עצמנו או 4 תוכונות או כול מיני כאלה זה 100 דברים שחלקם איפשהו קצת אישיים כאמור אני עדיין מתלבט אם לכתוב. למרות שלא נראה לי שמישהו טורח לקרוא את כול המאה עד הסוף

suki da yo

New member
בוא נגיד ככה...

מי שקורא אותך באופן קבוע ומכיר אותך, בודאי יתעניין מספיק כדי לקרוא... תוסיף לזה עוד כמה בלתי שפויים בעליל... אז יש מי שקורא עד הסוף השאלה היא אם אותך מעניין לכתוב .. (אני קראתי בטח איזה 25 רשומות כאלה... ורובן היו של אנשים שלא קראתי אצלהם לפני זה...)

wranger

New member
לגבי ה"קצת אישיים" -

אפשר למצוא בקלות 100 דברים טריוויאליים על כל אחד, לא צריך לחשוף שום דבר אישי מדי אם לא רוצים. חוצמזה, יש שרימו וכתבו 50. זה לא יפה, אבל עדיין מעניין. בקיצור, שב רגע מול המסך ותנסה לשרבט משהו. סעיף יזכיר לך סעיף, חלק מהם יתפצלו לשניים ולשלושה, ולפני שתשים לב תצטרך למחוק חצי מהרשימה כי חרגת מה-100...

b love

New member
למה שזה יעניין מישהו?

לקרוא 100 עובדות? 100? גם אם זה בנאדם מעניין אפילו לכותב אין כבר מה לכתוב..

wranger

New member
אני!

השתתפתי בחגיגת "100 דברים עלי".
כי כשקראתי של אחרים התעורר בי חשק להצטרף, ואולי לראות עד כמה יהיה לי קשה או קל למצוא 100 דברים כאלה.
עשיתי את זה בחלקים לאורך שלושה ימים: ביום הראשון כתבתי את 1-8, ביום השני כתבתי את 9-13, וביום השלישי את 14-100.
היה כל כך קל, שאני די בטוח שאני יכול לכתוב עוד 100.
לא קראתי כל רשומה שנכתבה בנושא, אבל לאלה שנכנסתי אליהם הקדשתי זמן כדי לקרוא ה-כ-ל. מה שכן, קראתי את רוב הרשומות שנכתבו בנושא, ויש כמה שעדיין לא כתבו והייתי רוצה לקרוא את שלהם.
קראתי כי... אני לא יודע למה קראתי. בעצמי לא ברור לי למה זה מרתק אותי.

Your sweet87

New member
תשובה לשאלון

א. לא השתתפתי בחגיגת המאה כי זה "שרביט" המועבר בין בלוגים (אם הבנתי נכון). ב. חפיף. ג. לא כי המקורבים אלי לא קיבלו את המשימה הזאת. ד. לא אלא עברתי לי בין הבלוגים.

mishmushim

New member
יאלה גם אני עונה!

השתתפתם בחגיגת המאה? למה כן <השתתפתם> למה לא? השתתפתי. זה היה אתגר עבורי. הייתי חייבת לדעת אם אני אצליח לחפור מתוכי 100 עובדות. הצלחתי! כמה זמן לקח לכם למלא 100 דברים? יותר מיום! התחלתי בשישי בצהרים וסימתי בשבת בערב (עם הפסקות כמובן) היה לכם קל או יצא לכם כבר עשן? קשה קשה כמעט הגיעו מכבי אש. אם יצא לכם לקרוא רשומות של אחרים, קראתם את כל ה 100 או ככה חפיף? קראתי כמה רשומות של אחרים לא חפיף וכל רשומה היתה מקסימה בעיני. זה נהדר להיכנס לתוך ניבחי נשמתו של מישהו שלא מכירים אפילו. קראתם כי זה סיקרן אותכם לדעת על הבלוגיסט שהוא וירטואלי לגביכם? כי סקרן אותי לראות עד כמה אנשים אחרים שונים ממני וכמה "פסיכוזות" יש לכל מיני אנשים. קראתם כי חיפשתם משהו משותף שיש לכם ולמי שביקרתם אצלו? התשבוה כנ"ל. יאלה בי.

ע ל ו מ ה

New member
התשובות שלי

לא השתתפתי...
... זה אפילו לא שלא נראה לי שיש לי כוח ל-100 (מאמינה שיש לי), אלא שאין לי כוח/חשק בימים אלה לפתוח את עורך הרשומות. כלומר... נכנסתי לשלב שלא בא לי לחשוף פתאום. יצא לי לקרוא רשומות של אחרים איזה ארבע או חמש. כשקראתי, קראתי עד הסוף. בכלל לא יכולתי להפסיק, זה היה נורא מסקרן. אפילו לא את כל הבלוגרים שקראתי הכרתי קודם, כך שאי אפשר אפילו לומר שזה כי רציתי להכיר בלוגר מסוים שהיה לי וירטואלי עד אז, אלא פשוט תקפה אותי סקרנות לראות תמונה של מאה נקודות של איזשהו אדם. הדבר שהכי מצא חן בעיני, אפילו יותר מחשיפת הפרטים, היה קו המחשבה. נהניתי לנתח את קו המחשבה של הבלוגר הכותב - למשל, גוש של דברים שברור שהם אסוציאציה אחד של השני, ואז פתאום קפיצה לנושא אחר לגמרי (כנראה עצירה של הבלוגר, התחלה של הוצאת עשן, מציאת כיוון חדש). אהבתי גם את הקישורים מסעיף לסעיף - כשהסעיף הבא הוא "המשך" או "תוצאה" של הסעיף הקודם. והכי נהניתי מ... נדמה לי שזה היה אהוד קוממיות...(אבל סליחה למי שזה היה אם זה מישהו אחר) שדילג על 44, 54, 64, וגילה לנו את זה רק בסעיף 74 (או 84).

אליפסה

New member
לא

למה? א. זה יקח יותר מדי זמן ואין לי סבלנות. ב. זה יהיה אחד הדברים הכי משעמים שייצא לי לכתוב ולמישהו לקרוא. התחלתי לקרוא, אבל ממש בחפיף. אף אחד לא באמת מעניין עד כדי כך. קראתי כי הגעתי בטעות, אבל כל שוב פעם, כל הרשומות היו ממש משעממות.

למעלה