מה עם זכויות יוצרים - ליטי?

גידי42

New member
מה עם זכויות יוצרים - ליטי?

א.ליטי- מה דעתך יש לתת לפורום אחר לשרשר משהוא משלנו מבלי לשלם זכויות יוצרים? או האם לראות זאת ככבוד גדול? אמת היין הוא על חשבוני, אבל מטעמים אגואיסטים אני מקוה שמשהוא\משהיא מהפורום שלנו יזכה, אז חברים במקום להתקשקש עם אוכל זה אומנות או אומנות, יללה לעבודה. זה כמו במחנה של הצופים, נרדם בעמידה ויגנו לנו את הדגל. כתומתי, איפה החברות שלך שצריכים אותם. לולא.... אתם יודעין מי הייתי אני זוכה בבקבוק יין של עצמי......

liti

New member
מתארגנת תביעה ייצוגית!

סיגור וגוז- עורכי הדין של הפורום (סיגור מבחינתי אתה עו"ד)- קדימה לעבודה!
האמת שגידי צודק- עלינו לשמור על הדגל! בקבוק היין של גידי חייב להשאר בפורום שלנו ולא לעבור לפורום סינגלס, לכן כל חברי הפורום הרווקים נקראים לפעולה, וחברי הפורום שאינם רווקים מתבקשים להעביר את שרשור הפיקאפ לחבריו ומי שיילך לו יזכה בפרס!

כתומתי

New member
יו... איזה חקיינים לא מאמינה ../images/Emo8.gif

גידי, מבטיחה לך שהכל שם רוח וצלצולים. אנחנו המבינים ב-ה' הידיעה במקומות פיק אפ.

גידי42

New member
אל פחד יקירתי

לא חששתי לרגע, כשאת, אני וחבורתיך מנהלים פה את הענינים, מי יכל עלינו? חוץ מזה אם הם היו כאלה תותחים, מן הסתם, אולי הם לא היו בפורום "סינגלס", ואם כבר למה לא בפורום שלנו אפשר לפחות לאכול טוב... לפני ,אחרי, תוך כדי ובמקום.....

liti

New member
../images/Emo11.gif ריגלתי בפורום סינגלס עבור גידי

וכתומתי- תראו מה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=378&msgid=11734655

גידי42

New member
ליטי תפני אותה לכאן

מטעמים לוקל פטריוטים, ומונוגמיה מוחלטת אנחנו נניצור לשוננו ולא נענה לה בפורום של הסינגלס. מי שרוצה\צה להתעדכן שיעבור לכאן. השקענו הרבה זמן, כסף, קלוריות, יזע ודמעות על מנת ליצבור את הידע שלנו ואמר כבר קונפוציוס: ידע זה כח!!!!

למעלה