מה עם חיפה?

מה עם חיפה?

כבר שנה שהיהודים לא הופיעו בחיפה (אם לא נחשיב את קוקה קולה) מה מי מו? מגיעים לפה מתישהו או שזאת סתם עוד עיירת פיתוח בשבילהם?

עזבי את ההופעות האלה

אלה באמת חורים. אומנם חצי שעה מחיפה אבל חורים. כנראה בעיות הזיכרון של הבחור השפיעו גם עליך. היו השנה 5 הופעות בחיפה. קוקה קולה,ההופעה בפאב,הסטודנטים,רוק עצמאות והקונגרסים. חוץ מזה היו עוד 3 הופעות בפארברי חיפה קרית אתה,נשר ויגור. אני לא חושב שהוא באמת יכול לתלונן.

T A L 123

New member
../images/Emo207.gif למישהו יש שירים מהדיסק החדש

שהוא יכול לשלוח לי ??

תגיד לי אתה אומר את זה בציניות?

כי אם כן תדע לך שזה ממש לא מצחיק. אני בתור ירושלמי מתוסכל שהיהודים לא הופיעו בעירו אפילו לא פעם אחת ב2006 מביט בקנאה בחיפה. דבר ראשון מה זה לא מחשיב את קוקה קולה? הופעה חינם מטר מהבית לא נחשב? תן לי אחת כזאת בירושלים פעם בשנה בנוסף להופעה מלאה ועשית אותי אדם מאושר. והנה עוד כמה הופעות שהיו בחיפה ובסביבותיה בשביל הזיכרון הדי קצר שלך. לפני שלושה חודשים היהודים כאמור הופיעו בקוקה קולה לייב בחיפה. חודש לפני הם הופיעו באיזה פאב חדש בחיפה שאני לא זוכר את שמו. וחודש לפני כן הם הופיעו ביום הסטודנטים בחיפה. אני אישית לא הייתי אבל אמרו לי שהייתה אחלה הופעה. ביום העצמאות היהודים הופיעו גם בחיפה וגם ב2 פארברים של חיפה(נשר,קרית אתא) חודש לפני היהודים הופיעו באולטרסאונד ביגור שנמצא 10 דקות מחיפה. ההופעה בקונגרסים שבטח אותה אתה זוכר הייתה אכן לפני שנה. ואגב ממש לא היו חסרות הופעות בצפון השנה במרחק חצי שעה נסיעה מחיפה פחות או יותר. הייתה אחת בנהריה,אחת ליד עפולה אחת במשגב ואחת בצמח... אז הנה לך 4 הופעות בשטח חיפה. עוד 3 הופעות בפארברי חיפה. ועוד 4 הופעות במרחק חצי שעה נסיעה מחיפה. זה יוצא בערך שליש מההופעות של היהודים בשנה. ואתה עוד מתלונן... פשוט חוצפן
(אם היית יודע מה אני עובר בשבילך להגיע להופעה "קלילה" בתל אביב אולי לא היית בא בהצהרות מפונקות כאלה...)

5 הופעות בשטח חיפה*

האמת שזה נשמע טיפה מצחיק אבל אני חושב שלהוציא את תל אביב חיפה היא העיר השנייה שהיהודים הכי הופיעו בה בשנה החרונה ואולי אפילו בשנתיים האחרונות.

מצטער אם נשמעתי קצת עצבני...

פשוט אני חולה כבר שבוע וחצי(מאז הלילה בקוקה קולה) ושוכב בבית מת. אתמול הלכתי להופעה של אביב בזאפה ועכשיו אני עוד יותר גמור. בכל מקרה לא התכוונתי לכעוס וסליחה אם זה נשמע ככה. לגבי ההופעות. תשמעו יש לי זיכרון די מטורף. במיוחד שזה נוגע להופעות של היהודים. אני יכול להגיד לכם את כל ההופעות של 2006 לפי הסדר הכרונולוגי וגם להגיד לכם איזה שירים מיוחדים היו בכל הופעה. זכרתי שהיו הרבה הופעות בחיפה ובסביבה שלה השנה ולכן הטענה של הבחור נראתה לי קצת הזויה...

../images/Emo85.gifהפה הפה

קרית אתא זה לא פרבר של חיפה.. זו עיר למען השם לא לזלזל:)

למעלה