מה עם טיפול תרופתי קימות שמועות שקיים תיפול... אבקש לדעת פרטים נוספים
צ צבי היחיד New member 3/6/04 #1 מה עם טיפול תרופתי קימות שמועות שקיים תיפול... אבקש לדעת פרטים נוספים
S shuky63 New member 3/6/04 #2 עוד אין פרטים אבל אם תבוא לארוע של אמבי בספטמבר,תשמע את המידע הכי חדש בנושא הזה ממקור ראשון
ר רומיאו 21 New member 4/6/04 #3 אל תאמין לשמועות... כנראה שמעת על תרופה שהיא מורידה ת'לחץ הנפשי, אמורה להרגיע אותך. וזה כביכול אמור להשפיע על הדיבור שיצא יוצר חלק... שטויות...!!!
אל תאמין לשמועות... כנראה שמעת על תרופה שהיא מורידה ת'לחץ הנפשי, אמורה להרגיע אותך. וזה כביכול אמור להשפיע על הדיבור שיצא יוצר חלק... שטויות...!!!
S shuky63 New member 4/6/04 #4 לא מדויק,ההרצאה באמ"בי בספטמבר היא על טיפול תרופתי בגימגום עצמו ולא בהורדת לחץ.יש רופא ישראלי שעובד על זה והוא זה שירצה.
לא מדויק,ההרצאה באמ"בי בספטמבר היא על טיפול תרופתי בגימגום עצמו ולא בהורדת לחץ.יש רופא ישראלי שעובד על זה והוא זה שירצה.
ר רומיאו 21 New member 4/6/04 #5 עזוב אותך משטויות... נשמע לך הגיוני ??? דיברתי אם איזה אחד שחזר מלימודים בארה"ב ( על גימגום ) הוא למד במרכז הכי גדול בעולם והכי חדש. לפי מה שהבנתי ממנו הם בטוחים שיהיה תרופה ממשית לגימגום קרוב לעוד 10 שנים רק. הלוואי שלא אבל צריכים להיות מציאותים...
עזוב אותך משטויות... נשמע לך הגיוני ??? דיברתי אם איזה אחד שחזר מלימודים בארה"ב ( על גימגום ) הוא למד במרכז הכי גדול בעולם והכי חדש. לפי מה שהבנתי ממנו הם בטוחים שיהיה תרופה ממשית לגימגום קרוב לעוד 10 שנים רק. הלוואי שלא אבל צריכים להיות מציאותים...
S shuky63 New member 4/6/04 #6 קימת תרופה לגימגום גם היום אבל תופע תופעות הלואי שלה הופכות אותה ללא שימושית.הרופא הזה עובד על הפחתת תופעות הלואי
קימת תרופה לגימגום גם היום אבל תופע תופעות הלואי שלה הופכות אותה ללא שימושית.הרופא הזה עובד על הפחתת תופעות הלואי
ר רומיאו 21 New member 14/6/04 #7 תן לי אותה... אני מוכן לנסות אותה, להיות שפן נוסויים. אני מוכן להסתכן אם כל תופעות הלוואי שיכולים להיות בשביל להפסיק לגמגם...
תן לי אותה... אני מוכן לנסות אותה, להיות שפן נוסויים. אני מוכן להסתכן אם כל תופעות הלוואי שיכולים להיות בשביל להפסיק לגמגם...