מה עם כפר סבא ?

מה עם כפר סבא ?

האם זה רק נדמה לי או שהפורום הזה משמש רק את אנשי הרצליה... ? מה עם כפר סבא ? יש פה 10 מועמדים, כולם חדשים ודי אנונימיים... אני מתלבט בין 3 מועמדים, אבל לא פוסל אף אחד. עד עכשיו הייתי בחוג בית של גבריאלי, די התרשמתי ממנו - אני מתכוון להיות גם בחוג בית של רינה פז, יעקב אוחיון, אבינועם גרנות וסיימון גולדמן.

לך לראות סרטים מצויירים

או לא הגיע הזמן ללכת לישון? או להקשיב לסיפורים של יעלי היקרה...

הצ'ט בפורום תלוי בחברים הפעילים בו

כנראה שאנשי כפר סבא לא משתתפים בפורום. לגבי המועמדים כנראה שאינך מכיר את הנעשה בכפר סבא. רוב המועמדים הם ותיקי העירייה ומועצת העיר להוציא את שירלי רוקח, אבינועם גרנות וסיימון גולדמן,כולם התמודדו פעמיים שלוש לראשות העיר והמועצה ויש כאלה שהתמודדו גם ארבע פעמים. לכולם יש רקורד של שותפות בכישלון של חמש שנות פעילות. להלן תפקידיהם: קוקו אוחיון - סגן ראש עיר במשך חמש שנים אחראי על תיק הספורט והתחבורה. רינה פז - סגנית ראש עיר במשך חמש שנים אחרונות ואחראית על תיק איכות הסביבה ורווחה. יהודה בן חמו -אופוזיציונר שבמשך חמש שנים היה שותף להצבעות נגד פיתוח העיר, תקציב לחינוך ועוד. המטרה היתה אופוזיציה ובשום אופן לא טובת העיר. דני אלדר - מחזיק תיק החינוך, מתמודד זו הפעם הרביעית, בקדנציה הקודמת זכה בקושי במנדט אחד, והמצב בחינוך מוכר לכולנו. בני כברה - אפילו המפד"ל, מפלגתו, לא נתנה לו קרדיט והוא לא נבחר כמועמדה. אופוזיציונר מהסוג הגרוע ביותר קרי האופוזיציה היא המטרה ולא החלטות לגופו של ענין לטובת התושבים. מנע החלטה להעביר כספי תמיכה ממפעל המים לטובת החינוך בשיתוף עם כל הרשומים מעלה. אז למי בוחרים ? אולי לאחרים שידיהם נקיות מכל התכחים ומהניהול הכושל. לשירלי רוקח - צעירה נמרצת ובעלת כריזמה המעורה היטב בחיי העיר ובעיותיה. לאבינועם גרנות - איש חינוך אדם נעים הליכות. לסיימון גולדמן - וטרינר יו"ר מפלגת שינוי (המאכזבת לטעמי). שאלה קשה אבל מה שצריך להיות ברור הוא שכפר סבא צריכה שינוי כיון שאם לא מה שהיה הוא שיהיה.

עמוס גבריאלי- תוספת לשאלת הכפר סבאי

עמוס גבריאלי היה חבר מועצת עיר חמש שנים גרם לכך שסיעת מפלגת העבודה תצא מהקואליציה בגלל כרוז שעד היום לא ידוע מי הוציא אותו. ישב באופוזיציה ואפילו בה לא השאיר את חותמו. בחוגי בית יש הרבה הבטחות אבל אף אחד מהמועמדים הוותיקים שאמורים היו לשרת את התושבים לא מתייחס למחדלים שהוא עצמו היה שותף להם. הזהרו מהבטחות שממילא לא ניתן לממש אותן. יום אחרי הבחירות הנבחרים שוכחים מי הושיב אותם על הכיסא.

Cantinflas

New member
חוגי הבית?

מהם חוגי הבית? מתי הם מתקיימים, ואיזו אינפורמציה אפשר לקבל בהם?

eopeace

New member
חוגי בית

חוגי בית הם כנסים בגודל בינוני הנערכים בבית פרטי ובמסגרתם מועמד לתפקיד זה או אחר מציג עצמו ומנסה לשכנע את הנוכחים להצביע עבורו. בחוגי הבית של יעל גרמן ניתן לקבל אינפורמציה משני סוגים - הראשון, מה נעשה בעיר (הרי אף אחד אחר לא טורח לספר לתושבים מה נעשה) ומה היא מעוניינת לבצע בהמשך. כמו כן, ניתן לשאול אותה שאלות שונות והיא עונה לכולן. להזמנה לחוג בית של יעל גרמן

Ronit 555

New member
רק עם גרנות ניתן לשנות - זה המסר

אבינועם, איש עם עשייה , חזון וביצוע מאחוריו רקורד לא רק של הקמת בתי הספר הטובים בארץ אלא בכלל עבודה קהילתית ציבורית, מוניציפאלית - היה שותף לתכנון העיר מודיעין , כתב ספרי אזרחות ומאמרים רבים. אינני יודעת , באם שמעתם את כל המועמדים. אני שמעתי והתביישתי . שאלתי את עצמי ? האם אלו רוצים להתמודד על ראשות העיר ? לאן הידרדרה כפר סבא ? חביבי התומך בגולדמן , אניני יודעת מה הקדיט של גולדמן מלבד זה שהוא וטרינר מפה לניהול עיר. איננו מתמצא בחינוך, תחבורה, ... וגם התנסחות עילגת... אני שמעתי ולשמחתי בחרתי באדם הנכון , הראוי - בעל שיעור קומה – אבינועם גרנות בניגוד לעילגות המנצחת של שאר המועמדים אבינועם היחיד המתנסח ברהיטות עם כוונות מאחורי המילים. רבותיי הכפר סבאים , אם הנכם רוצים בראש עיר ברמה שיוכל להעלות את איכות החיים בכפר סבא לכל היבטיה , אבינועם גרנות זה המועמד שלכם. לכו ושמעו אותו. מומלץ!!

שירז7

New member
המועמד לראשות העיריה

סיימון גולדמן מטעם שינוי,הוא גבר אלים, הוא היכה את גרושתו וביתו,מכות רצח.

Ronit 555

New member
מגבריאלי רק מתרשמים כלפי חוץ.

מומלץ ביותר - אבינועם גרנות. ממי ששמעה והקשיבה.

המועמדים

רוב הכפר סבאים לא הולכים לבחור, וזאת מסקרים שערכו, וגם ממה שאני שומע בעצמי מחברים שלי, משפחה, ומכרים. אחוז ההצבעה יהיה בסביבות 40 % במקרה הטוב !! הבעיה המרכזית שאין מועמדים מוכרים לציבור או "כוכבים" (שלא בטוח שיהיו יותר טובים מאלה שמתמודדים) ואלה שלא עובדים בעירייה, לא מכירים את רוב המועמדים. ממה ששמעתי מאמא שלי, שהיא עובדת עירייה, רינה פז היא אחת שבאמת עושה המון, אכפתית, ומסורה שמקדישה ונותנת, עם ניסיון גם בעירייה וגם בצבא. עמוס גבריאלי - די אנונימי, אך ממפלגת העבודה, עשה עלי רושם חיובי ביותר בחוג בית שבו הייתי - נראה כאדם ישר, כריזמטי, משכיל, ועם יכולת ורצון והתלהבות לתרום ולהנהיג. יעקב אוחיון - עסקן חיוור, שבעצמו מודה שהוא לא כריזמטי וכנראה נמצא בשביל הג'וב כי אין לי עדיין מושג מה התכניות שלו (אני מתכוון להיות בחוג בית שלו בקרוב, אולי אשנה את דעתי) אבינועם גרנות - בחור רציני, ישר, עם רזומה מאוד גדול של חינוך, הצליח להקים את התיכון הכי מצליח במדינה - מטרוווסט, ברעננה אמרו שבטוח היה נבחר אם היה מתמודד, אני רוצה גם אליו להגיע לחוג בית, מאחוריו, עפ"י הפרסומים, הרבה אנשים טובים ואיכותיים. יהודה בן חמו - בחור נחמד, אובה לעזור לזולת, אך השאלה האם יכול מזה להיות ראש עיר ? צעיר וללא ניסיון, ללא השכלה גבוהה. סיימון גולדמן - מייצג את שינוי, בעל כוונות טובות, אך שוב השאלה היא אם זה מקנה לו יכולת להיות ראש עיר טוב ? ללא כל ניסיון מוניציפלי או ארגוני. דני אלדר - משמועות ששמעתי, האיש מושחט, ואין לו הרבה סיכויים להבחר. כברה - מייצג בעיקר את הגוש הדתי, ואין לו סיכוי ממשי להיבחר. שמולוביץ' - אחרי התרגיל שעשה לגבריאלי ולמפלגת העבודה כנראה שנחרץ גורלו, ולא יבחרו בבן אדם כל כך לא אמין.

enjh

New member
רינה פאסה

מה בדיוק עשתה רינה פז? היתה מ"מ ראש העיר. הבית בער והיא מסתרקת. אפס.

אתה צודק היא גם בישלה לעיתונאים מלו

מלוחיה בקבלת פנים שעשתה להם בביתה בערב שישי חוץ מזה נדה!!!!!!!

avi1964

New member
רינה פז אישה מרשימה

מגיע גם לכפר ראש עיר אישה בעלת נסיון ויושר ציבורי ואומץ לב ציבורי שתשים את השרות לתושב בראש סדר העדיפיות ולא תכנע לאינטרסנטים

לכפר סבא מגיע את הטוב ביותר ולא

חשוב מינו של המועמד. חמש שנים של שרות לציבור על פי אנטרסים צרים של מי בעדי ומי לא קשה לשנות באחת. סדר העדיפויות שלה היה במשך חמש שנים להצטלם, ורק להצטלם ולשלוח את תמונותיה לעיתונים עם מראה ומסרק או בלעדיהם וכל זאת כמובן על חשבון התושבים (ממשרדה). לאיזה אינטרסים היא לא תכנע לאלה שממנים אותה היום? או לאנטרסים האישיים שלה? אף פעם סדר העדיפויות שלה לא היו התושבים, ראה פעילותה באיכות הסביבה והצבעותיה במועצת העיר. חבל על הזמן למרות שהיא אישה!!!!!!!!

enjh

New member
הייתי בחוג של גרנות.

הנ"ל נראה לי תלוש לחלוטין. תמהוני והזוי.

היית בחוג של גרנות ?

עזוב אותך - אנחנו יודעים שלא היית - אתה מהמטה של ההוא . ביי .

Ronit 555

New member
חוגי בית של גרנות

באם אתה מעוניין לשמוע אותו, יש אתר שבו תוכל לקבל את המידע על זמני חוגי הבית שמתעדכן מעת לעת. http://www.freewebs.com/granot/ כמו-כן לגרנות יש אתר באינטרנט - שכתובתו www.local.co.il/granot

למעלה