מה עם לצחצח שיניים

תבל1

New member
מה עם לצחצח שיניים../images/Emo35.gif

תום בן חצי שנה עם שתי שיניים ולא תאמינו האחות בטיפת חלב המליצה מאוד לצחצח לו שיניים. עם מברשת קטנטנה ומעט משחה משהי שמעה על כך? מה דעתכן?

רותי ע

New member
בגיל כזה עדיין לא צריך משחה.

ויש אצבעון גומי עם מברשת קטנה שטוב לציחצוח השיניים הראשונות וגם לעיסוי החניכיים. אפשר לקנות בשילב ודומיו.

כבר לפני חצי שנה..עם הופעת הראשונה

קנינו מברשת של פו הדוב.. כידוע,כל דבר-לפה נכנס.. וגם המברשת.. בעיקר באמבטיה.. לפני חודש..(כשצמחה השישית במספר) התחלנו עם משחת אורביטול תות.. סתם קוריוז: לפני כמה ימים נתתי לעמית את המברשת..בלי משחה.. אתם לא מתארים איזה צרחות.. והוא לא הכניס לפה עד שלא שמתי משחה.. יודע מה הוא רוצה

אבל איך שוטפים לו את הפה?

וסליחה אם השאלה נשמעת אדיוטית, מורן לא מוכן בשום אופן שנצחצח לו שיניים, לא עם האצבעון מגומי ולא עם מברשת רגילה, ננסה לקנות גם מברשת לילדים עם בובה חמודה, אבל אני פסימית, ועל משחה אני עוד לא חשבתי..

ממש טיפונת משחה ואני

עם האצבע שוטפת..הוא יודע כבר לירוק את המשחה ולא בולע.. (היא בטעם תות)

אנחנו מצחצחים בלי משחה

שחר בת שנתיים וארבע והתחלתי לצחצח לה יחסית מאוחר. לא יודעת למה , פשוט לא חשבתי על זה והתעוררתי רק כשהיא היתה כמעט בת שנתיים. ומכיוון שלא השתמשתי במשחה מההתחלה אלא רק במים כי חששתי שלא אצליח לשטוף את הפה אז היום היא לא מוכנה עם משחה... אבל אני מקווה שזה ישתנה בהמשך. ליאורה

ליאורה-תצחצחי ליד שחר..

והיא גם תרצה משחה..יש טעמים מתוקים של תות,דובדבן ומסטיק.. בצבע ורוד.. וזה מושך!

מברשת קטנה, בלי משחה בינתיים.

גלי מצחצחת אחרי כל ארוחה, היא מאוד אוהבת, בינתיים... יש מברשת כמעט בכל חדר- בחדר שלה, היא מצחצחת מעצמה אם היא מוצאת אותה, באמבטיה- תוך כדי הרחצה, ובמטבח- שוטפים ידיים ופנים אחרי ארוחות ומצחצחים שיניים. בלי משחה- למרות שהיא לאחרונה התחילה להביע עניין בשפורפרת שבאמבטיה.

מצחצחים מהשן הראשונה אבל לדעתי

המאוד אישית, כל עוד לא אוכלים מוצקים, אלא רק חלב, אפשר פשוט לשטוף עם מים ולא חייבים לצחצח. אחרי הבקבוק שלפני השינה, אני נותנת למיכל לשתות מים וככה נשארים מים בפה ולא חלב, מה שמקטין סיכוי לעששת. המברשת של שילב, אצבעון הגומי, בעייתי. יובל פעם נשכה אותו כשהאצבע שלי בתוכו וזה היה לא נעים בכלל. יש בשילב מברשות ראשונות אחרות, מקסימות ומיכל משחקת עם שלה ו"מצחצחת" בזמן ההחתלות.

למעלה