מה עם מפגש דנו ודנו על זה ולא יצא כלום אז הגיע הזמן שקצת נתחיל לתכנן את זה
ש שוטר82חזר New member 10/1/05 #1 מה עם מפגש דנו ודנו על זה ולא יצא כלום אז הגיע הזמן שקצת נתחיל לתכנן את זה
C cobainos New member 10/1/05 #2 צודק.אבל יש בעיה כל הילדודס כאן בבי"ס,רונית עסוקה בלשלוח ניידות והגיי עסוק בלהלשין ולהיות מנאייק
ק קיר קמט New member 10/1/05 #4 אני לא מלשין אני רק מקבל את המידע של המלשנים ומכניס אותו למחשב מודיעין משטרת ראשון כבוד! משרד הערכה כבוד-על!
אני לא מלשין אני רק מקבל את המידע של המלשנים ומכניס אותו למחשב מודיעין משטרת ראשון כבוד! משרד הערכה כבוד-על!
ק קיר קמט New member 10/1/05 #6 כן (מה, אבל לא המועדון.) בכל מקרה אני סתם שוקל את המשך דרכי זה מייאש אותי אחרי שבוע מצד שני צבא זה יותר גרוע.
כן (מה, אבל לא המועדון.) בכל מקרה אני סתם שוקל את המשך דרכי זה מייאש אותי אחרי שבוע מצד שני צבא זה יותר גרוע.
ק קיר קמט New member 11/1/05 #10 אני שוקל להתנדב לזה ../images/Emo3.gif אני אפילו אבקש להעלות פרופיל כי בפרופיל הנוכחי שלי הם מרשים לי להיות רק במשרד
אני שוקל להתנדב לזה ../images/Emo3.gif אני אפילו אבקש להעלות פרופיל כי בפרופיל הנוכחי שלי הם מרשים לי להיות רק במשרד
ש שוטר82חזר New member 13/1/05 #11 חחח תאמת גם אני הייתי הולך לסייע להם אשכרה נשבר לי מהם מכל המהומות שהם עושים שיקחו את התחת הלבן העשיר שלהם יצאו משם
חחח תאמת גם אני הייתי הולך לסייע להם אשכרה נשבר לי מהם מכל המהומות שהם עושים שיקחו את התחת הלבן העשיר שלהם יצאו משם
C cobainos New member 13/1/05 #14 אני שואל אותך... מה הקשר בין המתנחלים ל"תחת לבן ועשיר" (שזה ביטוי של כושים מהרלם,ועד כמה שידוע לי אתה לא כזה)
אני שואל אותך... מה הקשר בין המתנחלים ל"תחת לבן ועשיר" (שזה ביטוי של כושים מהרלם,ועד כמה שידוע לי אתה לא כזה)
ש שוטר82חזר New member 15/1/05 #17 נועם מה מסתבר לי חבר של אחי שוטר ברחובות הקפיצו 30 שוטרים ע"פ מה שאני יודע מכל מרחב השפלה לעזור לפינויים- נולדה לו ילדה לא מזמן ותאמת אני חושש בשבילו שלא יפתחו עליהם באש חיה
נועם מה מסתבר לי חבר של אחי שוטר ברחובות הקפיצו 30 שוטרים ע"פ מה שאני יודע מכל מרחב השפלה לעזור לפינויים- נולדה לו ילדה לא מזמן ותאמת אני חושש בשבילו שלא יפתחו עליהם באש חיה
C cobainos New member 15/1/05 #18 נקווה מאד שלא../images/Emo46.gif אם הם יירו על חיילים\שוטרים זה יהיה רע מאד!מי שיירה-שיירו בו ישר. ותמסור לו מזל טוב
נקווה מאד שלא../images/Emo46.gif אם הם יירו על חיילים\שוטרים זה יהיה רע מאד!מי שיירה-שיירו בו ישר. ותמסור לו מזל טוב
ר רועי גבאי New member 15/1/05 #19 וואלה מה אני אגיד לך אני מקווה שזה לא יגמר באסון המתנחלים חולי נפש בשביל מה הביאו לקקות האלו נשקים למה
וואלה מה אני אגיד לך אני מקווה שזה לא יגמר באסון המתנחלים חולי נפש בשביל מה הביאו לקקות האלו נשקים למה