בגלל שהם חזירים! לא בטוח שזה התקיים. יש מצב שבהמשך יהיה... אם יהיה אז זה גם מקום טוב להפגש, חוץ מיזה שעומדים בחוץ ומחכים עד שהשוטרים יבוא להפריד רק שותים..., זה יותר מפגש חבר'ה מאשר "הפגנה"
יש פה הכללת יתר! לא כל השוטרים הם חזירים!!! אבא שלי שוטר והוא ממש לא חזיר! הצבא והשמטרה הם מי ששומר לכם על התחת כדי שתוכלו לישון טוב בלילה וככה מדברים עליהם?! אני מבקשת לא להכליל! אבא שלי וכל הצוות שלו עובדים קשה מאוד אז לא להגזים
פאנקיסטים המטומטמים שלך ותעוף מהפורום.. אידיוט.. במקום להיות ילדים קטנים שמשחקים באנרכיה תתבגרו כבר ותבינו שזה לא שטח שלכם ואין לכם שום זכות להיות שם...אתם עוברים על החוק לכן באה משטרה.. זה שהשוטרים לא התנהגו יפה לפאנקיסטים זה עניין אחר..אבל הפגנה לא תשנה את זה.. בכל מקרה זה לא שייך לפה.
זה את מבועת האנרכיה/פאנק/פוזה שלך. "בוהו דפקו מכות לפאנקיסטים המסכנים" הם ערסים עם מוהוק ובתכ'לס לא מצטער שאף אחד מהם חטף מכות. הם אשכרה מטילים אימה שם על אנשים בכיכר דיזינגוף.. וגם הם השתלטו על רכוש שלא שלהם אז הם היו צריכים לצפות את זה. בכל מקרה לא מבין מה את שייכת לזה בכלל חוץ מרצון מפגר שלך לשחק אותה אכפתית וחלק מהמסכנים...בת'כלס זה לא שהעיפו אותך מהכרית והשמיכה שלך..אז די לשחק אותה... והתעצבנתי מזה בעיקר כי זה להכריח אנשים להיות חלק במשהו שהם לא בטוח מסכימים איתו לקיים מפגש פורום באירוע כזה.