הי פסא, חג שמייח
כל מתכון ניתן להמיר לאפייה בתנור. פשוט מאד-שמים את התערובת על נייר אפייה משומן בגושים שטוחים, הופ לתנור. לאפקט מעט טיגוני ו"קראנצ'י" וכמובן פחות דיאטטי-ניתן להתיז שמן מהמרססים היעודיים לכך לקראת סוף האפייה על הלביבות ולהפעיל על כשלוש דקות גריל. האפייה המומלצת בד"כ היא 15 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות. עם הזמן מקבלים מיומנות לאיזה עובי וגודל כדאי לעצב את הלביבות ולאיזה חום את התנור. והכי פשוט-פשוט לעשות פשטידה במקום, או פשטידות אישיות בתבנית שקעים משומנת קלות מסיליקון.(אפשר להוסיף את התזת השמן מלמעלה והשחמה בגריל לקראת סוף האפייה). והנה, מצאתי גם קישור...
מתכונים ואפיית לביבות..(בין היתר...). בתאבון