מה עם נאנוש ? מחכים לעידכון

נאן

New member
אני רובוטריקית............

היי לולו והיי כולם. חזרתי מבית חולים ביום ראשון ועדין כואב כאילו נתנו לי בצלעות מכות יבשות. זה יקח זמן עד שזה שאחזור לעצמי(אם בכלל). תשובות מקבלים בין שבועיים לשלושה שבועות. סכ הוציאו חתיכות קטנות מהכבד הסורר. היתי אפילו גיבורה עשיתי את זה רק עם הרדמה מקומית. אולי כי כולנו בוגרים של דקירות אז מה זה עוד דקירה בעצם? ואושפזתי להשגחה בבית חולים שנראה כמו בימי המנדט עם שפה שזרה לי מאוד כמו שאני אומרת הכל חויה אחת גדולה. אני תיכף יוצאת לקבל את הזריקה בבטן. זה מצחיק אותי הפעם. כי בצד אחד הכל כואב כולל מהשיעול השריר של הירך והזריקה לבטן מנטרלת לי את הבטן לשלושה ימים. אני אהיה כמו קומיקס או רובוטריקית כזו יש לי עתיד. מחר ועדת פיסגה עם האונקולוגית לגבי השחלות...... יהיה טוב זה בטוח...... נאנוש הרובוטריקית

זוהרה7

New member
נאנוש מקסימה../images/Emo24.gif

אני ממש מעריצה אותך על חוש ההומור שלך ועל ההתייחסות לכל הסבל שאת עוברת. כייף גם שאת יכולה לצחוק חופשי עם בני המשפחה. מקווה שתשמעי בשורות טוב. ממש לא מגיע לך עוד לסבול. מספיק. אצלינו בבית בקושי מזכירים את המילה סרטן. בעלי עם המנהג של הגיד "היענע מחלע" דהיינו "המחלה ההיא" לצערינו יש במשפחה של בעלי כמה שחולים כעת. דהיינו עם טיפולים. עם בנותי הגדולות אני מדברת ובתי הקטנה רק מציצה לראות מה אני כותבת פה ושם ולא פתוחה לדיבורים. היא לא כל כך קטנה. היא בקרוב בת 22. והיא לא אוהבת הומור שחור. לפעמים כשאני אומרת משהו כזה היא מזכירה לי שהיא לא אוהבת הומור שכזה. אני חושבת שהומור זה עוד דרך להתמודד עם מצבים. בכל מקרה אני חושבת שעדיף להיות חולים בגוף מאשר חולים בראש. פגשתי מישהי אצל גליה רהב שהיא עם דכאון מאוד חזק כתוצאה מהפיברומיאלגיה. מאוד ריחמתי עליה וכשהיא שמעה שלי נוספו עוד כמה בעיות היא אמרה שהיא לא היתה מתמודדת עם זה. תשמרי על עצמך ותספרי מה קורה אצלך. אני מאוד אוהבת את הכתיבה שלך. חיבוקים. זוהרה*

לרובוטריקית שלום..חחחחח

אני באמת אוהבת את הכתיבה שלך, כשאת מכניסה את ההומור שלך, את תמיד מעלה חיוך על פני. תגידי, מאיפה הכוח הזה, יש לך איזה מחבואה (כמו הילדים...) של קסם, בטוחה שהוא שם בפנים עמוק אצליך בלב. תמשיכי כך יקירתי, את תמיד נותנת את התחושה ש"קטן עלינו" ואני אוהבת תחושה זו. חיבוק עעעעעענק איילת האביב

תעשי לנו טריק ../images/Emo6.gif

הרסת אותי, מתה על חוש ההומור שלך. קטן עלייך הכל !! נאן הגדולה !! יהיה בסדר, מחזיקה אצבעות גם ברגליים

yamit23

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo151.gifמחזיקה אצבעות

למעלה