מה עם נופש בכרתים? שוקו את באה?

מה עם נופש בכרתים? שוקו את באה?

אני תמיד זוכרת את הטיול שלך בכרתים. את באה לארגן טיול ביחד?

שפשפתי את עיני

אורחת פורחת תודה
בכלל שקחתי שחתבתי יומן מסע לכרתים........ אני די מפנטזת לתת לשם קפיצה לאיזה סוף שבוע באוגוסט, וכל הזמן חושבת כמה חבל שלא השארתי כתובות ומסלול . יש מקומות שהייתי רוצה לחזור אליהם. איזה כייף שהבאת את הכתבה, אם ניסע אני אעדכן אתכם בשמחה. מצד שני את יכולה לנסות לארגן קבוצה ואולי נצליח לקבל הנחה אני אכתוב מסר לשפירא המדריך אולי יסכים להדריך אותנו

חייבים להנות מההדרכה של שפירא בכרתים

האיש פשוט אגדה אתמול נכנסתי לפורום שלו וקראתי המוווון רוצה לטייל אתו,הוא פשוט מכיר כל פינה באי אני לא שכחתי, יומן המסע שלך צרוב אצלי חזק, ואני בעד לארגן טיול לסוף שבוע (חמישי שישי שבת ראשון 4 ימים)ואולי אפילו שבוע....מה דעתך? אפשרי מבחינתך? שפירא גר בארץ או שם?
חזרתי מנצרת בעקבות ישו עם צביקה.... היה מרתק.

רעיון זהב

האיש חי, נושם כרתים. כותב המון בפורום טיולים בחו"ל בתפוז. נראה כמי שחי בארץ ומבצע גיחות לכרתים. היופי באישש תמיד אומר וחוזר שלא לסוע למלונות של הישראלים אלא לטייל ולהיות במלונות אחרים. טיילנו עם עיצותיו בכרתים. היה טיול מעולה. הייתי שמחה לטייל איתו אוגוסט חם וצפוף, לא?

שלחתי לו מסר ../images/Emo17.gif

גם אני נעזרתי בידע העצום שלו לפני שנסענו הוא מדריך בחסד עליון גם באתרים בארץ. תתחילו לארוז בנתיים ותכינו רשימות ל"ביוטי - פרי"

יההה עשית אותי מאושרתתת../images/Emo13.gif

כמה עולה טיסה לכרתים בערך? אל על?
מצאתי חברת ילדות שלי מיוון לפני חודשיים בערך דרך פייסבוק ואתמול לראשונה דיברתי איתה בטלפון....סיפרתי לה על כרתים ...להיפגש שם חחחח הלואי ....פשוט חלום

w o m a n 10

New member
היי את...גמני רוצה ...

אני צריכה חוויה מתקנת על כרתים. הייתי פעם אחת ולא התלהבתי.

ה דרומי

New member
האיש חוקר את כרתים כבר איזה 20 שנים

גם עם בא לכם טיול בעקבות רכבת העמק רק שפירא חוץ מזה סעו טילו ועל תשכחו לחזור בשלום לארץ
.

דרומי, אתה מכין את הדרום לרגיעה?

לונג טיים נו סי....
אתה זוכר שאתה חייב כאן לתושבים קפה אסלי

ה דרומי

New member
הדרום לפחות באזור שלנו עכשיו שקט ולח../images/Emo178.gif

אחרי האלהום של מרק התה
שיכינו לבד חוץ מזה הנגב המערבי אחד המקומות לטייל ולנוח ולא חסר אז את ה
והפחד תשאירו מאחור במרכז למה נראה לי יותר מפחיד שם. הנגב המערבי והדרום מזמינים אותכם לטייל בו

למעלה