מה עם סקירת המשיח ???

• פותח הנושא odll
  • פורסם בתאריך

odll

New member
מה עם סקירת המשיח ???

מחכה בציפייה לדעת האם ה"משיח" שווה התקנה או לשים 2.2 NEO ???

game boy

New member
צפה לפנייה באימייל מ-ps2 chip בנושא

ובאופן כללי: המשיח מעלה את כל סוגי המישחקים הצרובים,מכל הסוגים והמינים ללא צורך בדיסק boot. הנ"ל עובד באופן מעולה ומומלץ מאד. אבלללללללל....החיסרון הגדול הוא המחיר(שטרם נקבע עדיין,אבל הוא יהיה הרבה,הרבה יותר יקר מהניא 2.2). חיסרון נוסף-ההסבה אינה תומכת במולטיזון ב-dvd ובניטרול חסימת ההקלטה,כך שבכל מקרה תצטרך לרכוש דיסק region x וכרטיס זיכרון 8M מקורי כדי להפעיל אותו.כמו כן,ההסבה הזו טרם ניתנת להשגה באופן מיידי. פרטים נוספים-במידה ויש(אבל נראה לי שסיכמתי בתשובתי זו את הכל)-תקבל מ-ps2 chip באימייל. אמיר

ps2chip

New member
הרשה לי לתקן אותך

-מחירו של ה"משיח" כולל התקנה יהיה הוגן וסביר בהחלט. -במידה ורכשת region x מקורי זכותך לגבות אותו בעותק אחד גיבוי זה יעבוד בעזרת המשיח כמו האורגינל

game boy

New member
ומה מחירו הסופי אצל:

"המתקינים המורשים" אם אפשר לדעת? אבקש לציין מחיר סופי . אמיר

ps2chip

New member
מחירו של ה"משיח"

מחירו הסופי הוא 800 ש"ח. מחיר זה הוא סביר והוגן בהחלט, וניתן לאחר שיקולים כגון:זמן התקנה ממושך ומורכב, ועלותו הגבוהה של הצ´יפ.

a_goa

New member
800 ש"ח זה חצי ממחיר פליסטיישן חדש

מה הקטע פה?למה זה כזה יקר?

ps2chip

New member
תשובה

-מחירו של הצ´יפ הוא גבוה מאוד עבור המתקין -ההתקנה היא ארוכה ומסובכת ביותר. -במידה וקורה משהו למכשיר בעקבות ההתקנה, המתקין יאלץ לארגן מכשיר חדש ללקוח. תעשה את השיקולים הללו ותבין שהמחיר הוא כלל לא גבוה. האמת היא שלא לכולם מתאים המשיח,השאלה היא האם מתאים לך להשקיע לטווח ארוך או לא. המשיח זהו צ´יפ שנותן לך את כל מה שרצית מצ´יפ, ברגע שהותקן אצליך משיח זו הפעם האחרונה שתצטרך לפתוח את המכשיר שלך. רבים האנשים אשר התקינו צ´יפ מיושן יותר וכעת מעוניינים להחליף אותו במשיח, עבורם ההוצאה היא גדולה ומיותרת בהחלט. עכשיו...אתה עדיין חושב שיקר?

Chosen_0ne

New member
למה לא 799.99 ?

טוב, כמו שחשבתי כך המחיר נקבע. (יקר) יש לי DVDRX כמה יעלה MESSIAH ללא DVDRX וכמה יעלה רק צ´יפ, ללא התכנה. אמיר, לא צריך להזכיר לי שהסבה מסובכת, תודה. כמה זמן לחקות עד שתסיים הסבה. שואל זאת כי ככל שלי ידוע אתה לא מבאר שבע. כמה זמן לחכות עד שמחיר יקטן ל-600-500 ? תודה.

ps2chip

New member
מכיוון שחוקי הפורום לא מאפשרים->

לדבר על עסקים, אנא פנה אלי במייל או בטלפון ואני אענה לך על כל שאלותיך בשמחה.

Chosen_0ne

New member
to Gameboy

מכיוון שזה נושא שהרבה רוצים לדעת, אמיר, אולי תתן לו ישור ? תודה.

game boy

New member
אני לא רואה שום מניעה

שפיני(ps2 chip)יענה על כל שאלה ושאלה לגופה מעל גבי דפי הפורום. אך אל דאגה פיני: בסוף יגמרו כל השאלות
אמיר

ps2chip

New member
אוקיי אני אנסה לענות

אני אענה על השאלות הכלליות, שאלות פרטיות ורלוונטיות לך בלבד אני אענה לך במייל. - בתחילה אנו נמכור את הצ´יפ+התקנה בלבד, במידה ויחול שינוי בנושא נודיע על כך. -ובקשר לשאלתך על הוזלת המחיר... אינני מעריך כי זה יקרה בקרוב. שאר השאלות נענו בהודעות קודמות.

odll

New member
כדאיות התקנת צ´יפ

לדעתי לטווח ארוך אכן שווה לשים צ´יפ איכותי שייתן מענה לא מסורבל למשתמש, בלי צורך החלפת דיסקים ושיאפשר את כל הפונקציות של המכשיר ללא חסימות. השאלה היא, מאחר והעלות שלו כה גבוהה האם שווה להתקין עכשיו את ה"משיח" או להמתין לפתרונות אחרים (גם ל-DVD) או משהו אחר שאולי גם יהיה יותר זול. הבעייה העיקרית היא לבדוק האם לא נגרם למכשיר נזק לאורך זמן עקב התוספת של הצ´יפ מאחר ואין אחריות מצד סוני על המכשיר לאחר ההסבה ובדר"כ אין אחריות גם מצד המתקין (לא לטווח ארוך לפחות). מה שאומר שאם "נתקעת" עם צ´יפ דפוק - אכלת אותה ! עלות המכשיר היא יקרה מידי בכדי לתת אותו לכל מעבדה המפתה אתכם בהתקנה ללא אחריות. אני קורא למתקיני הצ´יפים לתת שירות ואחריות ללקוחותיהם - מה שהגיוני והוגן.

odll

New member
עדכון לגבי צ´יפים

רק לצורך השוואה, מצ"ב טבלת השוואה לסוגי הצ´יפים השונים: http://www.ps2covers.nu/frameset.asp?target=comparison הצ´יפים המופיעים הם הניאו, משיח והאוריגה, חסרים בטבלה צ´יפים כמו אלביס וגוליית. באחת הכתבות שקראתי, כתוב שהניאו 4 מחליף את ה- BIOS של ה- PS2 ומזהירים שלא כדאי להתקין אותו. לניאו 4 יצאה גם גרסה שניה שנותנת פתרון מלא גם ל-DVD אך עדיין נדרש SWAP כדי לשחק ב- DVD צרוב, בשאר המשחקים אין צורך בתוכנה או ב- AR2. ולכל המעוניין פרטי המשפט של סוני נגד יצרני המשיח (סוני ניצחה): http://www.theregister.co.uk/content/54/23814.html יש הרבה לינקים מעניינים בנושא, גם לגבי מלחמה ביצרני הצ´יפים האחרים. לידיעתכם.

למעלה