מה עם סקר חדש?

handlessman

New member
נכון!

יעל, את פה? בכל מקרה, לדעתי צריך לאפשר גם לחברים בפורום לפרסים סקרים, ולא רק למנהלים - אבל עדיין שהסקרים שנשלחים יעברו סינון אצל המנהל\ת... מה דעתך יעל, תוכלי להציע את זה למנהלים של תפוז?

glitter8

New member
תעשה סקר

בתור הודעה, כמו שאני עשיתי בקומונה- שאלה ושררשור של תשובות בכל מקרה גם ההודעות יכולות לעבור מחיקה.

YulaShpil

New member
לא המצאת את הגלגל...../images/Emo13.gif

זה כבר הוצע להנהלתפוז, אבל בכיף אעביר את זה הלאה. ואם אתם רוצים להציע סקר, ושיופיע כסקר בפורום, באופן מסודר, אתם מוזמנים לשלוח לי מסר-אישי עם הסקר.

YulaShpil

New member
../images/Emo13.gif קיבלתי ופירסמתי

יאללה, כולם להצביע! כי מי שמצביע, משפיע! (נו, לפחות תראו את זה כהכנה ליום שלישי
)

handlessman

New member
אבל את חושבת על מצדה באופן ספציפי..

הכוונה הייתה למקום פתוח וגדול בסגנון מצדה... אני, לפחות, שההופעה הראשונה שלי הייתה בבחונטוס (שהייתה מדהימה, אגב - פרטים נוספים יבואו בהמשך), מעדיף בינתיים מקום קטן ואינטימי יחסית כמו בית מיומנה, כי אז אפשר לראות את דויד די מקרוב וגם לא מרגישים חנוקים עם כמות האנשים העצומה שמסביב... אבל אי אפשר לדעת, אולי כשיצא לי להיות בהו]עות נוספות הדעה שלי תשתנה...

sjarjar

New member
מקום קטן ואינטימי, לשבת 10 מ' מהבמה

עם מעט אנשים ובירה קרה ביד......תענוג

popikon23

New member
ביום שלישי יש בחירות../images/Emo104.gif

הייתי בהופעות של דיויד בכל מקום אפשרי (פתוח, סגור, גדול וקטן ואינטימי) וההופעות במצדה אכן היו המהנות ביותר. למרות שכשחושבים על זה, הייתי פעם בהופעה במסגרת פסטיבל תמר באיזשהו חור אחרי ים המלח (מעיין משהו) וההופעה היתה במקום פתוח (אמצע המדבר) ובאמת שהיה ממש ממש לא נחמד. גם לילך שהיתה איתי בהופעה וטיפסה על סלעים בכדי לראות טוב יותר מסכימה איתי. אז כנראה שזה תלוי, כל עוד אתה יושבים קרוב לבמה וא"כ נפגשים עם דיויד (כמו שהיה בהופעות במצדה), נהנים יותר!!!

למעלה