מה עם ענבלית, מישהו אולי יודע?

מעיןבר

New member
קפיץ

קפוץ
ענבלית השמיעי קול.

sipi1

New member
ראיתי הודעה שלה בפורום הנקה

על "דבש מסלע". הגיחה לרגע, ונעלמה מחדש... מקווה ששלומה טוב.

עינבלית

New member
הי, swan הודיעה לי שמחפשים אותי...

אני בסדר, בהגדרה
כבר אין לי צירים, עוד היו קצת השבוע, רק בחילות, עיפות ותחושת פיזור כללית, שכנראה נורמלית לתחילת שבוע 33 להריון
עבר עלי שבוע רב עליות ומורדות רגשיים- המיילדת שלי הודיעה שלא תיילד אותי ניסיתי לבדוק אופציות אחרות וכולן מאוד הלחיצו אותי דיברתי עם יולדת שנפגעה לפני שבוע מלידת בית ועקבתי אחר השתפרותה והשתפרות מצב ילדתה - אגב, לתפילותיכן ושליחת רייקי- הכל עוזר- שמה נועה. דיברתי עם ד"ר אבנר שפטן שמוכן ליילד אותי בבית גם כן והחלטתי בסופו של דבר שלא אכפת לי בכלל. כלך כך הרבה זמן, רגשות, סערות, בכי, דמעות. בכלל לא איכפת לי איך מתי ואיפה תהיה הלידה. בדרך זו או אחרת בני יצא לאוויר העולם. בבית חולים זה או אחר, אם הכל יהיה כשורה אשחרר את עצמנו בהקדם האפשרי הביתה, בבית- לא אצטרך אפילו זאת. אני מתכננת להפגש עם הד"ר, אבל כבר בכלל לא בטוחה שמתאים לי ללדת בבית, אולי דווקא בבי"ח יהיה זה יותר מתחשב בסיכונים. אני רוצה אמבולנס ליד הבית, חושבת גם על אופציה של להתחיל בבית ואז לעבור לבית חולים. אני כותבת כרגע בשלוה מוחלטת. אבל אחרי סערה רגשית כה חריפה שהחמסין שנשבר כמו דימה את הרוח שנשבה בעורקיי השבוע. יש לי מיילדת נהדרת, אך רק בלניאדו היא תוכל ללוות את הלידה עד ההתחלה של החיים החדשים מחוץ לרחמי. בקיצור, מרוב מחשבות, נעלמתי לתוככי עצמי, ואני ממשיכה לטייל בנבכי מסתורי נשמתי, חלומותיי והתת מודע, ועוצרת מדי פעם לבדוק מסרים בתפוז
... מגילת עינבלית, הא?

אולי באמת, זה שהיא פתאום לא

רצתה ליילד אותך, היה סימן שאת צריכה להניח לתיכנונים ולחזור אליהם לקראת סוף ההריון, אולי אפילו ללדת בבי"ח, בעיקר אחרי שליווית את החברה שעברה לידת בית עם קשיים. מאחלת לך רפואה שלמה (גוף ונפש) ושכל מה שתחליטי ויקרה - יהיה לטובה.

daldan

New member
../images/Emo24.gif מבינה את הלבטים

אין לי עצות לתת רק
והבנה. הכי חשוב שתשמרי על עצמך ושבסופו של דבר תהיו שניכם בריאים ושלמים.

לניאדו נשמע לי פתרון מצויין בשבילך

האם הם מסכימים ללנל"ק בחדרי הלידה הביתיים שלהם ? בחדרים הרגילים אני יודעת שכן (לאמממאאאא מפורום הנקה היה שם ניסיון מוצלח).

מאז

New member
הי עינבלית, היית בסוף בקורס?

(של דבש מסלע?) את יודעת שד"ר שיפטן גם מלמד בקורס (לפחות הוא היה בקורס הזוגי). מקווה שאת מחזיקה מעמד. מי המיילדת בלניאדו (הרי ילדתי שם עכשיו, והיו לי מיילדות מדהימות!)

../images/Emo24.gif../images/Emo178.gif אוי עינבל נשמע מתיש

לגמרי, כל המחשבות האלו ומה לעשות ואיך. מותר לשאול למה המיילדת החליטה לא ליילד אותך? זה קשור לבריאות שלך? או למקרה בטירה? בלניאדו יש חדרים חדשים וטכעייים ללדת - גם אני מאוד אוהבת את המיילדות שם (מכירה כמה מהם אישית) אבל בתור ביה"ח
, לא הייתי יולדת שם בגלל המחלקות בגלל חוסר המקצועיות של הרופאים שם (זאת דעתי לאחר ניסיון שלי עם אחד הרופאים שם ועוד ניסיונות של חברות שלי) בלי שום בעיה הם יכולים לשחרר אותך עם ניירות של תינוק אחר (כבר קרה ויותר מפעם אחת). בקיצור בעיני פשוט חבל - כי באמת יש שם מיילדות מצויינות. מקווה שתרגישי טוב. ותמצאי את הדרך שלך ללדת.

אמממאאא

New member
לנל"ק בלניאדו

הם מקבלים לנל"ק במרכז לידה זה היה התנאי של התורמת שלהם. לדעתי הם מקצועיים,אפילו הפגיה שלהם שיש לאנשים נטיה להשמיץ אותה מצויינת ויש לה יתרון שאין בה המון פגים משמעהמון מבקרים משמע המון זיהומים... המחלקה עמוסה בד"כ אבל לא נותנים להכנס אלא בשעת ביקור. לדעתי זה יתרון כי ביקורים אצלך הם גם אצל שכנותיך וזה פחות נחמד. מסכימה שהמיילדות שם מדהימות! לגבי ניירת ווכ"ד,את הבת שלי ילדתי בבלינאסון (לא טעות) ולמרות שבעלי חתם בנוכחות אחות שחתמה גם היא על טופס היא קיבלה חיסון בניגוד להוראה מפורשת וגם תמ"ל. פרו"פ מרלוב אמר שהפנקס חיסונים החתום כאילו היא חוסנה הוא טעות! אני לא מאמינה ובעצם לא יודעת עד היום אם היא חוסנה או לא,בי"ח אחראי מאד נכון?

עמית@

New member
נשמע קשה, אבל אני חושבת שההחלטה

ללדת בבי"ח היא החלטה מוצלחת, בעיקר בגלל סערת הנפש שלך.

למעלה