מה עם שירשור סוף שבוע?

Latisia

New member
מה עם שירשור סוף שבוע?

אתם מוזמנים כרגיל להמליץ על מוזיקה/ספרים/ סרטים וכו'... שבת שלום (= (אצלי זה עדין לא כזה מאוחר בלילה ביום שישי!)

אני בטוח שחלקכם מודעים לכך,

אבל לטובת אלה שלא, האי פי הנדיר והנחשב airbag - how am i driving יוצא בהוצאה מחודשת באפריל הבא עלינו לטובה. ניתן להזמין כבר מאמזון אז לכל מי שאין את האי פי המקורי שיצא ב-98 שווה לקנות את ההוצאה המחודשת (8 דולר + משלוח= בערך 60 ש"ח)

FunkyMonk

New member
אבל זה מוריד מהערך של זה ><

כל הקטע זה שזה סופר נדיר...

אל דאגה...

זה ממש לא יוריד מהערך של המקורי. בדיוק כמו שהוצאת הצד האפל של הירח בתקליט לכבוד 30 השנה לכתיבתו לא הורידו את המכיר של האלבום המקורי. למעשה ניתן להתייחס אל ההוצאה המחודשת כאלבום שונה...במיוחד כי יהיה רשום עליו 2007.

FunkyMonk

New member
לא מתכוון לערך הכספי

הכוונה היא, שהיום הרי להשיג את השירים עצמם זו לא ממש בעיה... הבעיה הייתה להשיג את התקליט עצמו. עכשיו, מי שרצה את התקליט פיסית אצלו, היה צריך לעבוד קשה בשביל להשיג אותו, וכשהיה משיג אותו היה מקבל סיפוק. אבל עכשיו כל אחד יכול להשיג אותו, אז זה מוריד מהערך הסנטימנטלי שלו...

kittycatbone

New member
יא מגניב../images/Emo2.gif

ומה מחודש במהדורה המחודשת? אשמח לדעת

למיטב ידיעתי

דבר לא מחודש. הרעיון הוא פשוט להוציא את אותו אלבום שוב. הסיבה: יש דרישה מטורפת לאלבום הזה. אם תיכנסי ל e-bay תמצאי אותו בעלות של בין 39 ל- 100 דולר (יד שנייה) שזה מטורף. כנראה שחברת התקליטים הבינה את המסר והם מוציאים אותו במחיר זול (יחסית). ושוב, עד כמה שאני יודע, לא יהיו בו שינויים לעומת האלבום המקורי.

kittycatbone

New member
זה חכם!! ^^

אוי וזה גם איפי מעולה מהשירים שאני זוכרת שם אז בכלל... אתם חושבים שהוא ייצא גם בארץ, או שיהיה אפשר למצוא אותו רק בחו"ל/אינטרנט?

לא יודע

אם יוצאיו את זה גם בארץ, אבל לא הייתי מחכה. גם האי פי הזה הוא גרסא מוגבלת אז עדיף להזמין מהאינטרנט כל עוד ניתן להשיג אותו.

kittycatbone

New member
חח אני מניחה../images/Emo3.gif

חבל שיש לי קצת בעיה עם להזמין מהאינטרנט כרגע או בכלל או מה שלא יהיה
ברר :(

Knives Out

New member
Andrew Bird

לכל מי שמתבאס מזה שBECK לא מוציא עוד Mutations... תשמעו את Andrew Bird and the Misterious Production of Eggs ... איזה אלבום יפה..

למעלה