מה עם שמות "רחמיים"

מה עם שמות "רחמיים"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זוכרות, ש"פעם" לכל ילד, בתקופת עוברותו, היה שם מצחיק? יאללה, אל תהיו כבדות, ותתחילו לתת שמות מצחיקים לעוברים כדי שיהיה לנו עוד יותר שמח ומבדח! זוכרים איך שגיא נקרא ברחם? - שימחוש´... אל תגידו שזה לא מצחיק...

ולתומר קראו "שוקי" ../images/Emo3.gif ולמה........

ההמצאה היא של האחיינית שלי! לאחיה כשהיה בבטן של גיסתי היא קראה שוקי (בשבוע הבא הוא בן 4). אנחנו שמחנו לאמץ את הרעיון וכך עד לרגע לידתו היה קרוי תומר בפי כל "שוקי". למען האמת, המשפחה כל-כך התרגלה שאחרי הלידה כולם היו מתבלבלים ולקח כמה זמן למחוק את השם הזה... שירלי.

lolilo

New member
ולשלנו שבלולים...

אתמול עשיתי הערכת משקל היא 1008 גרם והוא 985. מתאימים לשבוע +4. אני בשבוע 27.

@ריטה

New member
רוחמה

חברה שלי שהיה לה חלק פעיל בזה שנכנסתי להריון (נסענו יחד לחו"ל והיא התנדבה להזריק, וגם אח"כ בכל הזדמנות, היא נהנתה מתפקיד האחות), נתנה את השם רוחמה כשהיינו בדרך לסקירה הראשונה, היא החליטה שזו בת ושקוראים לה רוחמה.

yaelhul

New member
עד היום לא מצאנו משהו מתאים.. אבל

זה התחיל מצילי וגילי או עמי ותמי אבל גילינו שאלה שני בנים... אח"כ חשבנו על מקס ומוריץ, אבל אנחנו לא מתחברים לזה... בקיצור, לאור העובדה שממש בקרוב אני אמורה להתחיל להרגיש אותם, ולאור האייקון החמוד, יקרא שמם בישראל מהים - הדגיגים
יעל

1ענבל

New member
לעוברית שלנו קוראים שולה, ולמה?

ד"ר שפירא שעשה את הסקירה הראשונה וראה שזאת בת קרא לה שולה, וכך נדבק לה השם. אני לא יודעת איך כולם יתרגלו לשם האמיתי, כולם מכירים אותה כשולה.

למעלה