מה עם שפטל?

הצבעה

New member
מה עם שפטל?

למה אין פעולות מחאה נגד מי שסייע להוציא את דמיאניוק מהכלא?

69הרצל69

New member
הוא ייצג אותו בתור עו"ד

הוא ייצג אותו בתור עו"ד כפי שמצופה במדינה דמוקרטית. אמנם שפטל הוא הומופוב וגזען מוצהר אבל אפילו לדמיאניוק המחורבן הזה הגיע ייצוג משפטי.

הצבעה

New member
אתה טועה בכמה רמות

ראשית, לדמיאניוק היו עו"ד זרים. שנית - לא היתה שאלה אם דמיאניוק חף מפשע, אלא אם הוא רוצח א' או רוצח ב'. שלישית - גם ביודנראט היו מי שהצדיקו את מעשיהם בצורך לשמור על מסגרת רביעית - לנאצים ולעוזריהם לא מגיעה שום זכות.

deebeebee

New member
אתה משווה את איוון האיום ליודנראט?

נכון שהיו כמה אנשי יודנראט רשעים ומושחתים, אבל אין כאן לא מקום להכללות ולא מקום להשוואה.

הצבעה

New member
כדאי להבין לפני שמגיבים

את הטענה שהעלית בתמיכה בשפטל אני משווה לטענה של אנשי היודנראט, לא את דמיאניוק. לדעתי שפטל עוד גרוע מהם כי הוא פעל מבחירה.

69הרצל69

New member
במה שונה דמיאניוק מאנס לצורך העניין

שניהם ביצעו פשעים מחרידים, ויחד עם זאת שניהם זכאים לעו"ד. האם אנס יכול להיות מיוצג רק ע"י עו"ד זכר?

הצבעה

New member
השוני בין דמיאניוק ואנס

אם אתה לא מבין את השוני, לא אנסה אפילו להסביר לך.

schlomitsmile

Member
מנהל
הבה נניח לזכויות הפושע כי זה נושא קשה מבחינה רגשית. לכולנו הזכות לחיות במדינת חוק דמוקראטית. כדי שמדינה תהיה כזו, לא יכול להיות מצב בו יתקיים משפט, ולא משנה למי- אפילו לשטן- ללא הגנה ראויה לנאשם.

schlomitsmile

Member
מנהל
סבא אריה יקר זהו פורום פתוח. אף אחד לא חייב לקרוא דיונים שאינם מעניינים אותו, אבל לא נראה לי לעניין לומר "סוף"- אם לעוד מישהו יש מה לומר בנידון, זו זכותו המלאה.

שלום לך שלומית היקרה נכון אבל ........

נכון ידידתי אנו נמצאים בארץ דמוקראטי הפורום הוא פתוח לכול נושא וגם לויכוח עינייני ,לזה אני מתכוון ,ולא למשל "" אתה לא יודע כלום או אחד עולה על השני . לפעמים הויכוח מושך לכיאלו "דו קרב " מילולי , אישית לדו קרב אני יודע להתמוד על המזרן . חוץ מי זה איך את מרגישה ,את יודעת על מה אני מתכוון ,שלחי לי מסר קבלי הטוב שבעולם אוס סבא אריה

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo45.gifאין ספק שהדיון צריך להיות ענייני תוך שמירה על כבוד כל המשתתפים, ובהקשבה הדדית. תודה על ההתעניינות ../images/Emo140.gif הטוב שבעולם גם לך!

יפית מן

New member
לגברת דיי,ביי,דיי שלום לך! גרשנקורן

במושב חמד היתה אישה שקראו לה בשם הזה:גרשנקורן היה לה בן שאינני יודעת היכן הוא גר אבל ביתה גרה במושב צפריה ושמה רחל אחרי נישואיה שמה רחל ניצן הבן שלה היה אצלי בגן לפני הרבה שנים אם תרצי אוכל לתת לך את מספר הטלפון שלה אבל רצוי במסר בהצלחה

למעלה