מה עם שרשור הדבר הטוב שהיה היום? שתכף נגמר...

lemonade111

New member
איך אני אוהב את הודעות "מה עם"

מה עם לפתוח כזה בעצמך? זה לא קשה.

באתי מחופשת לטיפול, אני ודודו עשינו צחוקים

קיבלנו משלוחי מנות מהבית חולים ומהמתנדבים, אחר כך הלכנו לסינמה סיטי עם הבונבון שלנו בשביל שאני אוכל לקנות נעליים, ואני חיכיתי להם גם כשהם עשו קניות בחצי חינם, היה יום של כיף עם כל השמש הטובה הזאת שהייתה היום.

מוזר לסכם את אתמול

כי על פניו היה זה יום סבבה אבל נשארה לי תחושה רעה בפנים, לא יודעת להסביר למה. אולי זה קשור לאי קיום מפגש עם חברות בצהריים ואופן ביטולו ואולי קשור ללחץ שיש לי ממטלות שלא סיימתי הסמסטר ואין לי מתי לסיימן.
בגדול היה לא רע...

בשעות הצהריים המוקדמות נפגשתי סוף סוף עם ילדה למטרת ביצוע אבחון. אני אמנם ממש לחוצה מהניתוח שלו כי זה חופר וקצת מסובך (כי הוא מבלבל) אבל בהתחשב בעובדה שעד תחילת השבוע לא הייתי בטוחה שיש לי את מי לאבחן... והלחץ שהיה לי שהילדה לא תזרום כי בכל זאת אני מישהי זרה. והילדה דווקא היתה מקסימה ואיך שנכנסתי הביתה רצה אלי וחיבקה אותי וכבשה את ליבי
ובכלל היה חיבור ממש טוב איתה וגם סיימתי את החלק שהייתי צריכה לאבחן אותה (יהיו עוד מפגשים בהמשך) וגם דיברנו מלא (בעיקר היא).

אחרי האבחון נפגשתי עם גברת כפית, נסענו לאיזה בית קפה לצחוקיאה בפומבי. התפוצצנו בשקשוקה אבל לא ויתרנו על קינוח!
משם המשכנו אליה הביתה, כך שיצא שחצי יום בילינו יחדיו והיה נחמדוס כי תכף מתחיל הסמסטר ולא יהיו לי חיים לפגוש חברות.

ממנה המשכתי לתאטרון, להצגה שהיא לא ממש הצגה. זה ערב של אוסף שטויות במסגרת בימתית.
היה חביב וחלק מההומור היה מספיק דפוק כדי שאהב אותו וחלק די לעוס.
בתור שבירת שגרה ולא להשאר בבית זה די נחמד דווקא, רק שחזרתי אחרי זה עייפה.

אה וביציאה מהתאטרון עצה אותי איזו אישה ואמרה שראתה אותי בהצגה שלי ושאני יכולה לשחק כל דבר ושחשוב לה להגיד לי את זה כי היא באה מעולם התאטרון ושאני לא אצמד לסטריאוטיפים. היה משהו חצי מחמיא חצי מבקר בתגובה שלה, אבל אני לייק לשמוע דעות! אז היה נחמדוס...

irreplacable

New member
הדבר הטוב שלי

יום שישי היום!!!! אז זה כבר טוב.. שמחר שבת ואפשר לישון מתי שרוצים..
ואכלתי אוזן המן!

וישנתי שנ"צ!

אין על יום שישי!

אי אפשר להתחרות ביום הזה, ויש לו אפילו ביטוי משלו עם ראשי תיבות באנגלית מדוברת:
TGIF

Thank
God
Its
Friday :)

מליון דברים טובים היום

היום התחיל בחצות עם משינה שהתחלפו לאינפקטד מאשרום,
המשיך בארוחת בוקר בארומה,
קניות בסופר,
מרק מינסטרונה שיצא טעים לגמרי (קשה ליפול עם מרק כזה)
ועכשיו פשטידת חרטוטים בתנור (אחת כבר יצאה).
בערב פאב,
ואפילו אבוא מחופש עם תחפושת ה old spice שלי.

וכן, יש סוס

למעלה