מה עם שרשור הפרק היומי?

the friend

New member
מה עם שרשור הפרק היומי?

מה היה היום? עוד לא ראיתי ואני מתה לדעת....

lions queen

New member
../images/Emo187.gifמפגרים מכועריםםםםם../images/Emo46.gif

מה נראה להם?!?! טוב שלא העיפו כבר את כל הדמויות..!!!!!

lions queen

New member
../images/Emo187.gifלא אכפת ליייייייייייייי

זה ממש מעצבן.. אוףףף

yaelelele

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif

אני בשוק
עוד שתיים הלכו.. וואלה יופי למה לא

niminam

New member
אין הרבה מה לעשות...

צריך רק לקוות שהשחקנים יזכו להצלחה גם מחוץ לסדרה בנות מקלאוד. רק שהתסריטאים לא יהרגו יותר אף אחד בזמן הקרוב... אני לא אעמוד בזה

נועה167

New member
הפרק של היום! (ספויילר למי שלא ראה)

פרק לא משו בכלל, אפילו דיי משעמם... כל הקטע עם אחותה סתם היה משעמם וצפוי ובקושי הראו את סטיבי ואלכס :( קיצר סתם פרק... ואני גם לא מאמינה שהם יעזבו ד"א.. לא הגיוני מה כל הסידרה עוזבת?? מה זה פה? מילא מג אבל ג'ודי אני לא מסכימה שהיא תעזוב!!

נולי 315

New member
למה מג עוזבת?????../images/Emo10.gif

דווקא אני אוהבת את מג... היא וטרי זוג מאוד חמוד....

moria007

New member
מה נסגר איתם??????../images/Emo10.gif../images/Emo123.gif../images/Emo31.gif

בחיי שהם מגזימים כבר!!!!!! אז בזמן הקרוב לא נראה את מג וג'ודי בכלל?????????? לפחות היו נותנים לנו איזה משהו טוב בפרק הזה - כמו נשיקה או, חס וחלילה, התקדמות עם ניק וטס, אבל אפילו זה לא! אוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!

Nira22

New member
../images/Emo58.gif

ממה שקראתי, ג'ודי תתלבט בפרק מחר בין אם לעזוב או להישאר, ולבסוף היא נשארת, חוץ אחרי הרבה תמונות שראיתי אין מצב שהיא בכלל תעזוב, בקשר למג , אני לא יודעת מתי אבל היא כן תופיע במהלך הפרקים.... בנוגע לפרק, הקטעים של אם לקרוא את יומנה של סנדרה היו נחמדים וכמו כן של ניק וטס (למרות הרצון היה ברור שלא יקרה משהו מעבר ביניהם) והחיפוש אחר רוי... האחות של מג היתה אהבלה והקטע עם האס אם אס היה מצחיק... בגדול לא פרק הכי טוב אבל סביר...

HaKi

New member
מסכימה

אני לגמרי מסכימה!!!!!!! אחד הדברים שהכי אהבתי (עד עכשיו לפחות) בסדרה זה שהיא היתה נורא מציאותית... אבל עכשיו היא כבר לא. הם מותחים את הקטע עם טס וניק כמו מסטיק... כמה אפשר????????? זה הדבר הכי פחות מציאותי בעולם!!! לא ייתכן ששני אנשים מבוגרים מתנהגים כמו תינוקות!!!! ולא ייתכן שכולם עוזבים... חסר להם שאין סיבה טובה לכל זה...

JuSt A d i

New member
פפפפפפפפפפ

חחחחחחח איך אפשר בלי ג'ודי חח למרות שהיא דורשת כאפות פרק חמוד לאללה יוווואו אבל למה לעזעזל לא קרה כלום בין ניק לטס באוטו?!?!?! לבד-לילה-אוטו-חחחחח גם הקטעים בין אלכס לסטיבי היו נחמדים
וזהו אהבתי

niminam

New member
אפשר למחות?

התסריטאים יוצרים מתח מיני בין אלכס וסטיבי ואני לא אוהבת את זה! בכלל לא!

niminam

New member
אני אמורה להיות בשוק!

אבל אני לא. עוד לא נקלט לי שהנה עוד שתי שחקניות מעולות שחלק נכבד מהסדרה נשען עליהן עוזבות את הסדרה...אוף. מה שכן, הקטעים בין טרי למג היו מדהימים! במיוחד הסוף שבו הוא אמר לה שבמהלך השנה שהיא תהיה במלבורן הוא יבנה את הבית שלהם כדי שיהיה לה לאן לחזור. איזה חמוד!!!
אמממ, רוי היה מצחיק הפרק! אני אוהבת את הכלבלבון הזה! הוא גנב את ההצגה לכולם בפרק!
וגם סנדרה הצחיקה למרות שהיא בכלל לא הופיעה בפרק... חבל
לעומת זאת, ההופעה של אחותה של מג בתחנת המשאיות הייתה מיותרת. זה היה יותר מידי קיטשי כשהיא ומג שרו יחד... אני שונאת over used קיטש. אז.... מזל טוב רוי! ומזל טוב סנדרה?!

נועה167

New member
הם עוד לא

עוזבות... כמו שאני מכירה סדרות טלויזיה עד שהם לא עוזבות הכל יכול להשתנות אז נחכה ונראה!!

אני כולי בשוק!!!../images/Emo187.gif

כאילו מה נסגר
משעמם להם אז הם מעיפים לנו את כל הדמיות
מה קורה פה

ללינקה

New member
לא מעיפים, וספויילר קטן..

מה לעשות שזו כבר העונה הרביעית של הסדרה ואני בטוחה שהדמויות האלה ילוו את מי שמגלם אותן לנצח והם לא רוצים שזה יפגע להם באופצייה לתפקידים עתידיים... ואם ראית את הפרומו לעונה ה5 אז רואים את מג חוזרת ומתחבקת עם טס.. כנראה היה לה מה לצלם במקום אחר...

למעלה