מה עם שרשור הפרק של אתמול?

blair manning

New member
מה עם שרשור הפרק של אתמול? ../images/Emo47.gif

אני בשוק שאף אחד לא פתח כי היתה אתמול ג'קי!!! ועוד לא פחות ולא יותר ג'קי ורמונה, בעעע לא סובלת אותה, למה כולם חושבים שהיא כ"כ יפה?! בבקשה ג'ק עזוב אותה בשקט!!!!! וחוץ מזה: ואוו יצאה המודעה של ויקטוריה ל- BRASH&SASY מה שהכניס להלם את ג'קי שלי, צריך לבוא עכשיו תגובה מצד ז'בו, לא? והעימותשל אשלי ודיאן היה כ"כ טיפשי גוד!!! וזה בגלל שדיאן כ"כ טיפשה... למה היא ציפתה ומה היא רצתה? שג'ק יבוא ויגיד לה סחתיין עלייך כל הכבוד בזכותך יש לי את ז'בו בחזרה? NOTTTTTTTTTTTTT טוב שהיא לא חושבת שהוא עדיין רוצה להתחתן איתה. בלי וג'ון למרות שהם שני אבוטים עדיין הם היו קצת משעממים, תכלס עדיף שבילי יסע לניו יורק וכמה שיותר מהר כי לעלילה הוא לא ממש מוסיף! חוץ מזה שאר הפרק היה משעמם...! תהרגו את מייגן בבקשה!!! אני מוכנה לסבול את השטויות של טרישה (כי יש לה בעל חתיך) אבל לא לשמוע 5 דקות שלמות למה מייגן לא רוצה לחזור ללימודים, למי אכפת?! גם גרייס וטוני די חוזר על עצמו... גרייס מחפשת נחמה אצל טוני ומצליחה להלהיב אותו הוא תמיד ברגע האחרון נזכר שהוא מאוהב באחת סתומה מייגן, נו באמת! הא ועוד קטע משעמם - ניקי ובראד. מה הם רוצים מאיתנו?! וממתי לניקי לא חשוב להיות גב' ויקטור ניומן!? די נמאסתם!

Charmed24

New member
האמת

שג'ק קצת אכזב אותי עם טקטיקת החיזור אחרי רמונה, ובדר"כ אני די תופס מהשטיקים של old Jacko אבל הוא ממש נראה חלוד בתחום... שילך להשתלם אצל בראדלי

חחח כן באמת לפעמים יש לדיאן

יציאות מטומטמות... לא הבחורה הכי חכמה שבעולם, בואי נאמר... והנה במיוחד בשבילך קבלי תמונה ממש זוועתית של דיאן!! (באדיבות האתר של שחר)

python 4

New member
../images/Emo46.gif

מי אמר פה מילה רעה על דיאן שלי? נכון, האשה קצת מבוגרת וקצת קשה לה להראות במיטבה לאחרונה. אז מה? די לאייג' דיסקרימינישן!

python 4

New member
לא מקומטת..

תגיד מאותגרת גילאית, או אולי צרכנית קרמים אובססיבית. אבל מקומטת? זה לא יפה.

איכס

דיאן מגעילה ניקי היא אחת היחידות בסדרה הזאת שעדיין יש להם קצת יופי (גם לג'יל ואשלי) אבל (זהירות ספוילר) דיאן החדשה בסדר

למעלה