מה עמדת המפלגה (הזב"ח על המזבח?)

מה עמדת המפלגה (הזב"ח על המזבח?)

בנושא H5N1 והשמדת רבבות עופות חסרי ישע ופשע, לצורך מניעת התפשטות הנגיף? הסטנדרט העולמי (אני משער שכידוע!) הוא השמדה ברדיוס 3 ק"מ ממקום הגילוי. אי לכך, מיותר לציין שהרוב המוחץ מבין המושמדים הינו בריא, וצעד זה (כפי שהוחל בנגב המערבי) הוא צעד מניעה. שלפיל? דרור? דעת המפלגה בעניין? חיובי? שלילי? (=אלטרנטיבות) דיון הצמחונות שלעיל מרתק
לצערי הוא גדול עלי מעט- צר לי שאיני מצטרף.

אתה... שיצמח לך שפם!

מה אתה נדחף?
הירוקים שמו את נושא הזב"ח (התיאורטי לפחות) על קרנות מזבחותם. בולט במיוחד נושא החתולים (אורנה בנאי). מה העמדה כאשר אנחנו מגיעים לפסים מעשיים. דוגמא וסיטואציה אומללה אמנם, אבל בהחלט מעניינת. בדיבורים מצ"עים ואידיאולוגיות חשוב לדבוק. איך אומרים- קל להאמין בערכים, קשה לחיות לפיהם? ככה אומרים את זה? מה דעת הירוקים?

חתולים?

לפי דו"ח WHO הם עלולים גם כן להדבק בשפעת העופות (אפשרית הדבקה מחתול לחתול, אבל לא ידוע על הדבקה מחתול לאדם). אז השמדת העופות מגנה גם עליהם. הנה דילמה למגיני החיות- עופות או חתולים?

אין פה דילמה

את העופות אי אפשר להציל. האדם עיוות אותן גנאטית והן לא יכולות לשרוד בטבע. הן גם לא יכולות לשרוד נקודה, כי בני מינך מתכוננים לאכול אותן. לכן גורל העופות לא הכי מטריד אותי, מאחר וגורלן נחרץ עוד בהתחלה, כשהםן נולדו. הבנת את המצב המגוחך של המציאות ? יצורים שזכו לקבל חיים רק כדי להתעלל בהן ולקחת להם את החיים. זה הטבע שאתם תומכים בו ? אתם, אוכלי הבשר יצרתם את המצב הזה. זה כמו שאני ארעיל 2 אנשים ויספק להם תרופה אחת. אז עכשיו הדילמה במגרש שלי ? הנה עוד דוגמה להריסת חיים שאתם, שומרי הטבע אחראים לה בהיותכם אוכלי בשר.

אישעם שלפיל קבל ../images/Emo18.gif

אני מבקש לשמור על שפה נקיה. לא מקובל עליי לחלוטין השפה שהשתמשת בה, שפה כזו לא תורמת כלל לרעיונות שלך היא רק מזיקה לו! תודה, דרור

שמרתי על שפה נקיה מאוד

אתה פועל בניגוד לתקנון. הבאתי הוכחה לכך שהמשרפות הן רעיונות מהמשרפות מההיסטוריה וגיבתי את המילים בקישור מחקרי. אתה מוחק בניגוד לתקנון. השימוש בשפה נקיה התקיים.

תגובתי נמחקה

למרות שלא היו בה קללות ובניגוד לתקנון. צעד הבא הוא לחסום אותי בניגוד לתקנון. סיכום. מבחינת התרנגולות זה אותו גורל הלא טבעיות שאתה אוכל (כשומר על טבע טבעי שמואכל באופן לא טבעי). אני מקווה שהן יומתו ללא כאבים לפני שישרפו במשרפות. מה מזכירה לך המילה משרפות ?

מקפיץ כי...

לא מצליח להבין עדיין מה הקשר בין זב"ח לירוקים. אשמח אם נעסוק בנושא הספציפי של השמדת הלולים.

בינתיים, הנושא היחיד בו הם מפגינים

עמדה עקבית הוא נושא הזב"ח. אולי עדיף שיאמצו לעצמם את השם "מפלגת הזב"חיסטים", יפנו את הנישה של הירוקים, ואז גם לנו לא תהיה עוד סיבה להציק להם?

איך זה הגיוני לך ?

הירוקים בעד בע"ח אבל נהנים לרצוח אותם למאכל ? מאוד הגיוני. הורגים את מי שהם בעד זכויותיו ללחיים ? עזוב, אתם אפילו נגד דמוקרטיה, חופש הדיבור. עובדה, המנהל מגביל את חופש הדיבור , איזה דיקטטורה אתם מעוניינים להקים ? יש לכם רצח בצלחת ואתם בעד החיים ? כן, אני הקיצוני, אני, זה שמנסה למנוע רצח מיותר ובילתי מחוייב במציאות, אני הקיצוני. אתה רוצה לנהל דיון ? תוך כדי שסותמים לי את הפה ? ממש דמוקרטי, רמז לבאות אם תיבחרו.

אני חושב שהתבלבלת קצת.

אני לא מנהל הפורום. אני לא חבר במפלגת הירוקים. אני לא אוהד של מפלגת הירוקים- ובינתיים נחסמתי פה 3 פעמים יותר ממך.

כל הכבוד שאתה עומד על שלך

ועדין נדרשה הבהרה לדברים המוטעים שרשמת. אז הבהרתי. אין קשר בין הירוקים לשמירת בטבע. כמו כן אין מונופול על המילה שמירה. שמירה על המצב הקיים שבו האדם מנצל את הטבע זה משהו אחר. למשל פורום שמירת הטבע צריך להקרא פורום ניצול הטבע. הם מעוניינים למצא שיטות להמשיך את הניצול ולשחזר את הפלישה שלנו לטבע ע"י פלישה לשמורות טבע עם מצלמה. שמירת הטבע האמיתית היא ע"י אי התערבות בטבע כמו שהצמחונות שואפת לה. שמירת הטבע ע"י השמדות של חיים שמפריעים לטיולים זו שמירה נצלנית ולא הגיונית זו שמירה שרואה את טובתו של האדם המטייל ולא את טובתו של הטבע. טבע ? טבע ? מה טבעי בלהיות מואכלים ע"י הרבעות מלאכותיות ? השמדת יערות הגשם נגרמת מאכילת בשר, כי שם מגדלים תבואה לפרות. אפקט החממה שההפרשות של מיליונים של פרות גורמות לו. מי שרוצה לשמור על הטבע אז שיפסיק לנצל אותו ולזרוע הרס וסבל לעולם, זה שלב ראשון. אז צמחוניים עשו את השלב הראשון ושומרי הטבע אפילו את זה לא עושים. ולמה ? כי מטרתם היא לנצל את הטבע ולא לשמור עליו.

לעת עתה הטיפול סביר

לפי הבנתי הטיפול הוא לפי הוראות ארגון הבריאות העולמי. אני מאוד מקווה שהעופות לא מומתות בצורה לא הולמת שגורמת להם סבל מיותר. תודה, דרור

למעלה