מה ענין מוזיקה חסידית...

מה ענין מוזיקה חסידית...

לתרבות ואמנות? היום תפוז הכניסו את פורום מוזיקה חסידית לקטגוריית תרבות ואמנות, ואני מתפלא האם פורום מוזיקה חסידית לא שייך לקטגוריית מוזיקה? או שתפוז מחשיבים את מוזיקה חסידית כתרבות אחרת ולא כמוזיקה או שהם מגדירים את זה כאומנות ז"א שאחד שנכנס לפורום מוזיקה חסידית הוא לא אדם פשוט מן הישוב אלא אומן גדול אולי פריד.

חָגָי

New member
הרי זוהי שאיפתנו!!

לצאת אל עם ישראל עם תרבות אחרת, תרבות אמיתית, תרבות שנובעת מתוך תורה! להראות לכל צרכני תרבות המערב הקלוקלת שיש לנו תרבות אחרת, אמיתית וטהורה. צר היה לי לראות שאתה מתרעם על כך ששמו את הפורום הזה תחת הקטגוריה של תרבות.

יש אמנם שאיפה כזאת...

אבל תחשוב שאחד שמחפש מוזיקה מסוימת הולך לקטגוריית המוזיקה ולא לקטגוריית תרבות אמנות, כך שחבל שאנשים שמחפשים את הפורום הזה יהיה להם מאוד קשה ומסובך להגיע אליו אם הוא ימשיך להישאר בקטגוריית תרבות ואמנות, ולכן כדאי ונחוץ הוא להעביר את זה לקטגוריית מוזיקה.

מתנדב

New member
רפוש, תן לי לבדוק את זה מול הנהלת

הפורומים יתכן שיש בעיה, אני כמובן יעביר להם את המסר...

במחילה ממעלת כבודכם

מי הציע לשים בשני הסעיפים? כמדומני רפוש והאחרים רק הציעו להעביר לסעיף מוזיקה. אבל לא בעל זכויות אנוכי. מוחל על הכבוד. העיקר ש"טובים השניים מן האחד".

מתנדב

New member
סליחה מכבודו

זה אכן אתה הצעת להשים בשני המקומות, אני חוזר בי, זה בזכותך שאתה הצעת שזה יהיה בשני המקומות, ובזכות רפוש שהוא העלה את הדיון לפורום...

למעלה