מה "עשה לי את היום"?

liza26

New member
מה "עשה לי את היום"?../images/Emo47.gif

היום הייתי בפארק מים ועשה לי טוב על הלב לראות כל כך הרבה ילדים צוחקים ומאושרים בבריכה של הקטנים משפריצים מים וצוחקים ונהנים מכל מתקני המים שהיו שם נהניתי לראות הורים עם ילדים נהניתי מהשמש הנעימה וממזג האויר הנוח היה יום טוב

libe3

New member
מה שלי עשה טוב...

שהיינו בנופש וילדיי כל כך נהנו...

tomerp2

New member
או.קיי אז ככה:

מה עשה לי את היום? עבדתי... ובמהלך העבודה שלי ראיתי 2 דברים שגרמו לי להרגיש, להאמין שיש אנשים לא שטחיים בעולם. שהעולם הזה, הנפלא הזה, חובק בחובו סודות ודרכים נפלאות אך נסתרות ולמצוא את אותם סודות.. צריך לחפש טוב כי הם כל כך קטנים, והם חבויים במקומות לא ידועים, שאולי אני אתחיל לחפש נפט ולקוות למצוא שם את הזהב. ראיתי אישה צעירה ויפה, יוצאת לבלות עם החבר שלה, שהוא גם צעיר ונאה, רק שהוא משותק לכיסא גלגלים. הרגשתי שהלב שלי נמס למראה הזוגיות היפה הזאת. ובחורה אחרת, גם כן צעירה יפה רזה. שיוצאת עם בחור ממש גדול מימדים. זה פותח תקווה לאנשים שחשים שבשל כך שהם נכים, שמנים, נמוכים או לא יפים. התחושות האלו בכלל לא אמורות להיות קיימות ויסכימו איתי פה כולם. לא מסתכלים על הקנקן. סיפור האהבה הכי יפה נכתב על גבר ואישה שהם הכי יפים ושווים בעולם, חתיכים ותמיד כל כך מושלמים שכבר בא להקיא. ואני קם ואומר שהתסריט שצריך לכתוב הוא על אהבה נצחית על זוג שלמרות שהם ספקנים לגבי זה שהם ימצאו אהבה הרי הם שמנים ובלה בלה בלה... אך ניצוץ ניתז לשמים ומדליק את הכוכבים בשבילם. הלבבות מנגנים מנגינה חרישית כצלילי כינורות, בשתי קולות, שזורמים יחד ויוצרים מוזיקה פנומנלית! והעולם... העולם מסתובב, העולם נראה להם הדבר הכי גדול וטוב שהם רק יכלו לבקש, בגלל המוזיקה שהם יוצרים יחד. אייי.... אני צריך להיות סופר =) שבת שלום...

למעלה