מה עשה לי תשבוע?

מה עשה לי תשבוע?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

בוקר טוב
אתן מוזמנות לספר לנו מה עשה לכן את השבוע- אירועים, שירים ותמונות. מבחינתי, ברור שזה היה המחנ"ק- היה פשוט כיף [ומעייף].. שירים
Coldplay- Everything not lost Coldplay- Fix you Tears for Fears- Mad world תמונת השבוע
http://elflady.com/legolasgreenleaf/films/etown/publicity/images/etown_021_hi.jpg סופ"ש נעים לכולנו

הוממ..

היה לי שבוע די חרא ודי דפוק..יום חמישי זה היה השיא!הייתי על סף התמוטטות עצבים...חרא של שבוע בקיצור..נמצאס לי כבר מהכל...הייתי רוצה לברוח מפה לאיזה אי בודד או משהו כזה..
אולי מה שעשה לי ת'שבוע זה שביום חמישי יצאתי עם חברות וישבנו בבית קפה ואתמול התנחלנו אצל חברה שלי וחברה אחרת שלי הביאה איתה ילדה שהיה איתנו בביצפר היסודי ועזב בכיתה ד'(והוא היה הילד הכי מצחיק בעולם!!!!גאד הוא השתנה!) ואמממ טוב הוא וחברה אחרת שלי כל הזמן רבו ולי זה היה די ברור שקורה שם משהו(למרות שהיא לא ראתה אותו איזה 6 שנים..טוב גמני לא ראיתי אותו 6 שנים..חחח)ואחרי זה כשהלכנו הביתה אז שמעתי כרגע שבדרך(אחרי שאני הגעתי לבית שלי כבר) חברה שלי והוא התחבקו וא]ילו אמרו שהייתה שם נשיקה...ואני ממש שמחה בשביל חברה שלי..וגם בשבילו..חחח
וזייהו..
שירי השבוע שלי: maroon 5-not coming home lucie silvas-seven veils green day-brown eyed girl brian mcfadden-auf wiedersehen bitch kelly clrackson-since you've been gone תמונת השבוע שלי

קמימונת

New member
שלומלום. מה עשה לי את השבוע?:

ללא שום ספק הטיול. האמת היא, ממש פחדתי והייתי לחוצה ממנו אבל בסוף היה הכי כיף בעולם. זה היה טיול שנקרא "חומה ומגדל" ואז אנחנו היינו כאילו חלוצים ובנינו "קיבוץ" או "יישוב" וכאלה
.. הכרתי המון המון המון אנשים וגם יצא לי להכיר יותר טוב את מי שאני מכירה. אבל לפעמים באמת נמאס לי ורציתי כבר לחזור הביתה ולא הייתי היחידה. אז אני מסכמת את הטיול הזה ככה: היה טוב וטוב שהיה.
שירים: שירי חלוצים ומורל של השומר הצעיר
תמונת השבוע: אין לי... אם אתן רוצות אני אשלח תמונה מהטיול...

ringe lotte

New member
שמוצניקית מגניב!

הייתי שמוצניקית... מאיפה את בארץ? לצערי, לחומה ומגדל לא יצאתי... (לפחות לפי מה שאני זוכרת).

קמימונת

New member
טוב לדעת שקיימת עוד מישהי בשמו"ץ...

או לפחות היתה... אני מירושלים וזאת רק הפעם השניה נראה לי שיש את הטיול הזה... למה עזבת?

קמימונת

New member
לפי דעתי....

יש סתם תחרותיות כשכולם יודעים שהכל בעצם כמעט אותו דבר...
אבל... השו-השושו-השומר הצעיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם

ממש לא..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

תנועות נוער הן כל אחת לסוגה.... פה במיתר אני יודעת שיש רק 2 תנועות נוער ושתיהן מאוד שונות- הצופים והנוע"ל- קודם כל, כבר בכותרת- הצופים היא תנועה א-מפלגתית בעוד בנוע"ל היא תנועה שמאלנית מובהקת ששייכת למפלגת העבודה ומחויבת להעביר חומר וערכים שקשורים אליה. הצופים היא תנועה ערכית אבל לא מעבירה ערכים ודיעות פוליטיות אלא רק ערכי אהבת הארץ והאדם... אם תסתכלי על המתכונת של תנועות נוער, אם זה בטיולים, פעולות, שכבות גיל, דרכי העברה, גילאי המדריכים וצורת קורס ההדרכה תגלי המון, אבל המון הבדלים. כל אחד צריך לבחור במקום שטוב לו או במקום הטוב ביותר שקרוב אליו... עד כאן הנאום היומי.

קמימונת

New member
*הזלת דמעה, מחיאות כפיים"...

אוקיי...
אבל אל תשנאי אותי רק כי אני לא בצופים..

חח...ממש לא..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אמרתי- כל אחד צריך לבחור במקום שטוב לו או במקום הטוב ביותר שקרוב אליו...

ringe lotte

New member
ירושלים מגניב!

איזה קן? לא, זו לא הפעם השניה שיש אותו היה אותו גם כשאני הייתי בכיתה ז'. עזבתי מהרבה סיבות. אבל חוץ מזה אני כבר בת 19, הקומונרים שלך בשכבת גיל שלי.

פשוט שבוע גרוע...../images/Emo125.gif

פשוט שבוע מעצבן וגרוע בכל הבחינות... שונאת חופש גדול... הדבר היחיד הטוב שקרה זה שקיבלתי 100 בבגרות באנגלית
אז אני לא צריכה לעשות מועד ב'... ^^ וזהו, שבוע מעפן ממש, הייתי בעצבים כל השבוע, עדיף פשוט לשכוח ממנו...:/ עוד שבועיים ויומיים ללונדון
אני לא מאמינה שאני טסה ^^ ~שירים~ A-ha - Lifelines Bon Jovi - Living on a Prayer Cold Play - Yellow Coldplay - In My Place Lifehouse - Everything
REM - Leaving New York REM - Imitation Of Life REM - Losing My Religion REM - Everybody Hurts Robbie Williams - Angels Robbie Williams - Eternity The Beatles - You Like Me Too Much The Verve - Bitter Sweet Symphony Tim McGraw - My Old Friend Travis - Turn
Travis - Side Travis - Why Does It Always Rain On Me Adam Ant - Wonderful

../images/Emo39.gif חחחח

"אז אני לא צריכה לעשות מועד ב'".... קרעת אותי...
כל הכבוד על ה100
ואיזה כיף לך
אז תהיי בלונדון
גמני רוצה שוב|
אוי וזה גם אומר שאת תהיי בלונדון אחרי שייצא הארי פוטר נכון?? ( את לא חייבת לענות אם את לא אוהבת בכלל את הספרים...)

חח...../images/Emo125.gif

חחח... נו כי לבגרות באנגלית לא צריך להתכונן אז אם יוצא ציון לא מדהים אז תמיד אפשר לעשות מועד ב' בלי להתאמץ יותר מידי...
הייתי אמורה להיות שם בדיוק ב-16 לחודש ביציאה של הספר אבל בסוף דחינו את זה קצת... אבל לא נורא... אני במילא בדר"כ לא קוראת את זה באנגלית.. חח.. :] וכן, אני דווקא אוהבת הארי פוטר... פחות מפעם אבל עדיין....

../images/Emo39.gif אהה...

אבל עדיין כיף לך שתהיי שם שכבר יהיה הספר
תוכלי לצלם אותו ואיתו

למעלה