../images/Emo175.gifעדכוני בלומי../images/Emo70.gif
נתחיל מזה שהוא נמצא במקום השלישי (כנראה שזו טעות בדפוס, הוא צריך להיות ראשון!) ברשימת הרווקים הלוהטים של איזה מגזין אמריקאי. הקוראים הצביעו, ואלה תוצאות הסקר: במקום הראשון - קולין פארל במקום השני - ג'סי מטקאלף (JESSE METCALFE) [מי זה לעזאזל
] ובמקום השלישי -
אורלנדו בלום
ומכאן בסדר יורד: ג'ורג' קלוני, ג'ימי פוקס, ג'ון סטמוס [JOHN STAMOS],מישו-משו-שו שאני אפילו לא יודעת לאיית את שמו, אז הנה הוא באנגלית: WILMER VALDERRAMA, אשר, מישל ורטן [MICHAEL VARTAN], ואחרון אחרון חביב (מקום עשירי) - בנג'מין מקנזי. הבו כבוד לבלומי!
ועכשיו, נעבור לבלאגן.
26.07.2005
לי ראיין [שאין לו שום קשר להתרחשויות], אמר שג'וד לאו חייב להיות משוגע אם הוא בגד בארוסתו סיינה מילר [SIENNA MILLER]. ב- 18.07 ג'וד לאו הודה שהוא ניהל רומן עם האומנת של ילדיו במרץ 2005, שנמשך כחודש ימים. שימו לב שהרומן עם האומנת דייזי רייט התרחש רק שלושה חודשים לאחר שלאו הציע נישואין למילר בת ה-23 (כריסמס - דצמבר 2004). למרות שג'וד היקר הודיע שהוא וסיינה עדיין מאורסים, הגב' מילר נמצאה ביום ראשון האחרון (24 ליולי) בזרועותיו של האקס החסון אורלנדו בלום, בלי טבעת האירוסין שלה. הם שיחקו קצת פולו (בלומי ניצח) ואז הלכו להתגפף במקום אחר. צלמים מצאו את השניים במצבים אינטימיים... ולי ראיין, זה שלא קשור לעניין, מסכם את הדיווח כך: "אני פנוי, אם סיינה רוצה. היא אישה יפהפיה. ג'וד לאו חייב להיות משוגע אם הוא בגד בה. אני לעולם לא הייתי עושה את זה". ועכשיו נשאלת השאלה: בלומי לא חזר לבוסוורת'
והנה התשובה:
28.07.2005, השעה 03:32 בבוקר
סמנת'ה החביבה, אחותו של בלומי, שחררה ידיעה לתקשורת, לפיה אחיה ובוסוורת' עדיין יחד, וסיינה מילר (ההיא מהידיעה הקודמת) היא רק "ידידה". סיכום קצר של האירועים: ינואר 2005 - בלומי ובוסוורת' נפרדים אחרי שנתיים של מערכת יחסים הדוקה, כדי להשקיע בקריירות של שניהם. מרץ 2005 - פפראצי מצלמים את בלומי ובוסוורת' ביחד, אבל לטענתם הם "עדיין בנפרד". יוני 2005 - בלומי מרים טלפון לבוסוורת' ומודיע לה שבעוד 24 שעות הוא בא לבקר אותה בסט של "סופרמן חוזר" בסידני, אוסטרליה. מה עושה בוסוורת'? זורקת את המאהב שהיה לה חצי שעה לאחר שיחת הטלפון הנ"ל [המאהב הוא הדוגמן ועוזר-הבמאי החתיך לונדי שקלטון]. העיתונים כותבים שבלומי ובוסוורת' שוב ביחד, אבל אין כל תגובה רשמית מהזוג. יולי 2005 - בלומי מצולם כשהוא מתחבק ומתנשק בלהט עם האקסית שלו - סיינה מילר (שבוע אחרי שג'וד לאו מודה שבגד בה). ואז מה קורה? Samantha to rescue! סם מתעקשת שאחיה המפורסם מאוהב רק בבוסוורת'. ובמילים שלה: "הם היו ביחד במשך שנתיים והם עדיין ביחד". ועל סיינה ובלומי היא אומרת: "כמובן שהם התנשקו - הם חברים והוא (אורלנדו) תמיד מנשק את החברים שלו" [
מממממ..... נחמד להיות חבר של בלומי...]. עד כאן - הכל טוב ויפה. אבל... תראו מה קורה בהמשך היום:
28.07.2005, השעה 18:05 (ערב)
קייט בוסוורת' חוזזת לזרועותיו של החתיך האוסטרלי לונדי שקלטון! בלומי חזר לבריטניה אחרי הביקור שלו אצלה בסט באוסטרליה, ולפני שהספקנו לומר "אורלנדו בלום" - מקורות פנימיים מהסט מוסרים ש"הם [שקלטון ובוסוורת'] נפגשים לארוחת צהריים בכל יום ולעיתים קרובות נמרחים אחד על השני ומתגפפים. סביר מאוד להניח שהם ביחד". ונאמר יחדיו במקהלה:
זונע
להית' בעדכון הבא (ברגע שתהיה לי גישה לאינטרנט), ענבר.