מה עשה לי תשבוע?

מה עשה לי תשבוע?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

צהריים טובים
אתן מוזמנות לספר לנו מה עשה לכן את השבוע- אירועים, שירים, תמונות וכל מה שבא לכן. מבחינתי.... זה היה אממ המטר מטאורים שהיה לפני איזה 2 לילות, שהיה ממש כיף לשכב על הדשא עם חברים ולראות אותו כל הלילה
וגם ראיתי מדגסקר, סרט ממש מצחיק. שירים
U2- One The Smiths- Asleep Bryan Adams- Summer of 69 Porcupine Tree- Blackest Eyes תמונת השבוע
ולא, אני לא מושפעת!!!!!1 סופ"ש מעולה לכולנו

קמימונת

New member
מה עשה לי את השבוע...

אני לא זוכרת משהו ספציפי, אבל אני זוכרת שזה היה אחלה שבוע והיו לי המון פעילויות כפיות ונהדרות. אח... שבוע נפלא!!
שירים: של קטיפה שחורה
תמונה:

R o n i t k a

New member
../images/Emo33.gifהאא התמונה../images/Emo99.gif

היה שבוע נחמד
אבל לא עשיתי שומדבר מיוחד.. אז היה סתם רגיל
שירים- The calling- Somebody out there The calling- Your hope Coldplay- What if Coldplay- Fix you מוניקה סקס- איש קש עברי לידר- לאונרדו זהו.

ממ.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

ביוםראשון הם [הוא
] באו לאימון אצלנו והיה ממש מצחיק
ועבדתי שנישלישירביעי והרווחתי כסף וזה טוב. ושבע הבא אני אעבוד כל השבוע. ואנחנו נוסעים לכרתים כנראה עוד שבוע
שירים: You're beautiful - James Blunt. בלופים, בבקשה.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifנמ

אמ אתמול היה בהחלט נחמד,חגגנו לי יומלדת סוף סוף
,בסינמה סיטי
,ראינו את צ'ארלי והשוקלדה [נו שכחתי איך תרגמו את זה כאן
]. ואבא שלי סוף סוף טס עם אחי לטיול בר מצווה,הם בצרפת עכשיו,ובטח יגיעו לאנגליה והולנד וכו' [כמו שעשו לי
],אני גם רוצה
,לא טסתי 5 שנים כבר
.. או ויום שני אילת
,וואה
. שירים: James Blunt-Your'e Beautiful מירי מסיקה-אף אחת מירי מסיקה-באה אליכם שירי מימון-אהבה קטנה

kittycatbone

New member
עלק לא מושפעת../images/Emo6.gif

יש לך שם שיר אחד שהיה בטלנובלה בע"מ
ואני יודעת כי שאלו על זה שאלה בראש1 פשוט באיזה גליון אחד...
בקשר לשבוע שלי, הוא היה מגניב וטוב!!
מה שעשה לי את השבוע זה שני דברים
דבר ראשון, כמובן... המפגש פורום!!!!!!!!!!!^^
והדבר השני, עשיתי אתמול תעודת זהות!!!!!!!! יש לי תעודת זהות!!! סוף סוף!!!!!!
שירי השבוע:
evanescence - hello (התחלתי אתמול ללמוד לנגן את זה על פסנתר.. זה ממש כיף!!!!
) radiohead - Paranoid Android radiohead - just Gaate - Kara Tu Omna Gaate - Bendik Og aarolilja
תמונת השבוע
מכיוון שאני לא יכולה להעלות לכאן את הקליפ שעשיתי, אני אסתפק בלהראות לכם תמונה של הPEZ החמוד שלייייייייייייייייייייייייי

חחח... את מדברת על../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

Asleep? כן, הוא היה בקטע המפורסם שרננה מתאבדת... אבל הכרתי אותו לפני זה, ביליב מי... בכל זאת, הסמית'ס! זה שאני רואה טלנובלות לא אומר שאני סתומה לגמרי

kittycatbone

New member
נו כן,

אני יודעת שזה שיר שיש מצב מן הסתם שהיית מכירה בלי קשה... אבל תודי שזה בגלל טלנובלה בע"מ שהקשבת לו השבוע ושמת אותו בתור שיר השבוע.. הא? הא? הא?

../images/Emo11.gifלא.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

סתם נו, אולי קצת
ולהיות מושפעת זה לא כזה נורא!! זה אפילו ממש כיף!!!

נממ.

לא הרבה. ראיתי את Haggard סוף סוף. אחלה סרט. באם משחק מצוין, גם ברנדון. וגם ריאן. עכשיו נשארו כל שאר סרטי CKY
וזהו. והשירים: HIM - Beautiful The Hives - Walk Idiot Walk The Killers - Mr Brightside

kittycatbone

New member
חחח,

לא הבנתי מילה ממה שאמרת שם
כאילו לא הבנתי מה זה הסרט הזה שראית, לא הבנתי על איזה שחקנים דיברת, וממש לא הבנתי מה זה סרטי CKY

למעלה