מה עשה לי תשבוע?

מה עשה לי תשבוע?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

ערב טוב
אתן מוזמנות לספר לנו מה עשה לכן את השבוע- אירועים, שירים, תמונות ומה שבא לכן. מבחינתי, זה היה הסמינר של ראשון-שני, הפרק סיום ביום ראשון, קיסריה ביום שלישי, ו.. זהו. בצפר
בעע. חירבן את כל השבוע. שירים
עדיין, London Suede- The Next Life.
וגם.. Radoihead- The Bends אפרת גוש- בוא אליי Robbie williams-Feel [נזכרתי בנוסטלגיה
] תמונת השבוע כבר 5 ימים בלי

OMG!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שכחתי את- סופ"ש מעולה לכולנו
|שוק|

שאורעעע חזרה..

ללא ספק התגעגעתי...אוהבתותך הכי בעולם וגם שלא התקבלתי...לאודישן..קיבלתי השראה וסליחה על הטופיק שנצלשתי בטעות הייתי מסטולה ומבואסת

kittycatbone

New member
רדיוהד../images/Emo99.gif דה בנדס../images/Emo99.gif

ומה שעשה לי את השבוע...?
המ נתחיל מהיום
קנו לי גיטרהההההההההה!!!
והיא יפה שקסית וכל כך טובה!!
וקוראים לה מוניקה
הממ... חוץ מזה את האמת אני לא מצליחה לחשוב על מה שממש ממש עשה לי את השבוע
שירי השבוע
radiohead - 2+2=5 radiohead - sail to the moon james blunt - you're beautiful system of a down - chop suey blur - girls and boys ואני לא חושבת שיש לי תמונת שבוע..

קמימונת

New member
תאיר. אני ארביץ לך. ../images/Emo11.gif

תפסיקי להגיד על עצמך שאת סתומה כל הזמן!!!

יואו בסוף יהיו לי סימנים כחולים../images/Emo7.gif

אני יוצאת ילדה מוכה בפורום הזה כולם אומרים לי יואו אני ארביץ לך אני אפוצץ אותך אני אקרע אותך...רק בגלל שאני אומרת את דעתי..

kittycatbone

New member
אינדיד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יש לי כבר את the bends, ok computer וhail to the theif
כלמה שנשאר לי עכשיו זה kid a, amnesiac וpablo honey..

shaya23

New member
מה עשה לי את השבוע???!!

טוב אז.. מה שעשה לי את השבוע.. החזרה ללימודים-הפגישה עם כל החברים שלא ראיתי כמעט חודשיים! במיוחד-בביצפר להסתובב עם שתי החברות הכי הכי שלי.. ולהיזכר למה אהבתי ללכת לביחצפר שנה שעברה... וגם -החזרות לשנות החמישים במושב שלי. כן.. ההופעה ביום חמישי.. ויש כל יום חזרות.. ומבחינתי זה ממש כיף לעשות 3 דברים שאני הכי אוהבת- לשיר ,לרקוד ולהיות על במה... שיר השבוע: בגלל שאני כל הזמן שומעת את שירי שנת החמישים אז בעיקר השירים האלו.. ועוד שיר שסתם אני אוהבת לשיר ובשבוע הזה שרתי הרבה-חולשה לרקדנים-ריקי גל... תמונת השבוע -טוב ללא ספק זאתי... (התמונה שלמטה...) אני נסה כשאני רואה את התמונה הזו..

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifu said love is a tample,

love- the higher low.... אהמ, כן. אני אוהבת את השיר
(למרות שאנלא מתה עליו כשU2 שרים |בורחת| אבל אני סוג של מכורה לגרסא של אלכס. |בורחתת יותר מהר ומתחבאת מתחת לכיסא|) אמ הכל, חוצ מהחזרה לארץ.
>< וזה שמחר יש ביצפר. אופ, למי יש כוח?
ובלה, יש יותר מדי שירים

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif...אמאמאמאמאמאמאמ

כלום
בעצם
,קיבלתי את הכרטיס אשראי שלי השבוע
,עזבו את זה שאין שם כלום
. ושירים: Hard-Fi - Hard to Beat Heard 'Em Say (Feat. Adam Levine of Maroon 5) Damien Rice - The Blower's Daughter Jem-They יוסי אזולאי-פס ליום אחד נינט טייב-האור בחיי והכי הכי הכי הכי הכי Damien Rice - The Blower's Daughter

קמימונת

New member
להלהלהלהל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התסכימו איתי בנות נחמדות שזהו עולם חביב ביותר?
ללהלהלה כיף לי! את השבוע שעבר עשתה לי החזרה ללימודים ומפקד סוף השנה
תמונה: כל הגרסאות למיניהן של התמונה הנהדרת "קמי"!
המבינה תבין..

ringe lotte

New member
למען האמת לא יודעת...

אין רגע מסוים... אני יודעת שאינקומפליט אצלי מקום ראשון במיוחד אחרי שרקדי לצליליו עם החבר שלי! בכלל כל השבוע היה מהנה... אני ממש שמחה לבלות עם עומר המון... הדבר היחיד שמעציב אותי זה שהוא הסתפר אבל גם לזה אני מתחילה להתרגל..

למעלה