מה עשה לי תשבוע?

מה עשה לי תשבוע?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

צהריים טובים
אתן מוזמנות לספר לנו מה עשה לכן את השבוע- אירועים, שירים, תמונות וכל מה שבא לכן. אז מה מבחינתי? ברור שהפעולה הראשונה!! זה היה כזה מרגש. התפלצנות וזה, אבל אחרי 6 שנים בתור חניכה בצופים זה הדבר הכי כיף בעולם להיות בצד השני ולהדריך... שירים
ת'אמת שלא היה לי זמן לחיות בשבוע האחרון, ובקושי לשמוע מוזיקה, אז ניתן רק שיר אחד, שממש אבל ממש עשה לי את השבוע. Coldplay- X&Y תמונת השבוע- אני אוסיף מאוחר יותר כשישלחו לי קצת תמונות מהפעולה סופ"ש מעולה לכולנו

אניאניאני

-אירועים- ללא ספק החתונה של בת דודה שלי.. היא אחד האנשים אני יותר קרובה אליהם במשפחה שלי ופשוט התרגשתי לראות אותה מתחתנת, היא ובעלה (חח מוזר לי להגיד את זה) מכירים 9 שנים והם באמת אחד הזוגות הכי יפים שהכרתי
-שירים- 2 שירים שחרשתי עליהם המון השבוע Live - Run Away Savage Garden - To The Moon And Back תמונה

kittycatbone

New member
המממ...*חושב*

מה עשה לי תשבוע... חח הממ.. אולי היומולדת שלי?
למרת שלא עשיתי בה שום דבר מיוחד חוץ מללמוד, להיות בשיעור כינור ושיעורים במתמטיקה...
בכל מקרה.. שירים: blur - cofee & tv the sundays - wild horses michelle branch - goodbye to you radiohead - karma police ותמונה, הממ יש איזה תמונה מגניבה (מתוך כמה) שעשיתי אתמול/שלשום (הזכרון שלי חרא)..
אבל הממ.... היא לא מוקטנת ואין לי ממש זמן/כוח להקטין אותה.. אז מקסימום יום אחר.. XP וזהו..

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifנמנמ.

ממ.... מה עשה לי את השבוע?
*חושב* אמ..... אממ..... בטח זה נשמע אידיוטי
אבל הדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו ש*ממש* גרם לי להרגיש טוב השבוע זה היה הרכיבה ביום רביעי
שירים: Nirvana- Rape Me Guns N Roses- Civil War (הוא מצויין!
אבל בלה, הוא היחיש שירד עד עכשיו.
חמור אידיוט.
) Alanis Morisett- Uninvited
One- The Calling (U2 Cover) חה נית הזכרת לי כמה שאני אוהבת אותו.
Feeder- Trumble And Fall Better Then Ezra- A Lifetime Sister Hazel- Surrender ועוד כלמיני..... אע! וגם Coldplay- Sqare One

kittycatbone

New member
אם את צריכה עזרה

עם האימיול אני יכולה לעזור לך!
לי זה מוריד בלי בעיות
פשוט צריך שתשתפי כמה שיותר..
אניוואי, במסנג'ר

אממממ...

הבר מצווה של ידיד שלי אבסולוטלי
חוץ מזה רק בית ספר... משעמם
אולי חברים אחרי בית ספר אבל לא משהו יותר מרתק מזה שירים? Strange Things- צעצוע של סיפור ועוד כמה שירי אלאדין ומלך האריות למיניהן
תמונה... בהחלט זאת

אהה כן...

היה עוד משהו שעשה לי את השבוע... מלך האריות
אבל זה אל חדש
מה שכן חדש חברה שלי שלא משתגעת על הסרט רצתה פתאום לראות אותו! ונשבעת לכן זה לא מתאים לילדה!

קמימונת

New member
וואו.

הפעולה היום. הרגע חזרתי ממנה.. פעולה אחת לפני אחרונה עם המדריכות (
) זאת היתה פעולה בנושא אהבה והיה ממש מדהים. וגם מימי (
) שירים: Three Dog Night- Joy to the world ועוד הרבה שאין לי כוח לכתוב.. שבוע טוב!

קמה,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אתם ממשיכים עם הפעולות גם בחופש הגדול? איך זה הולך אצלכם? מתי מתחלפים המדריכים ומתי סוגרים/פותחים שנה?

קמימונת

New member
אוקי.

בקיץ יש קייצת לכיתות ד'-ו' והגדולים יותר (כמונו
) עושים פעולות אבל לעיתים רחוקות יותר. בעיקרון, כמה ימים לפני תחילת שנת הלימודים (בדרך כלל ב-29 או 30 לחודש) יש מפקד אזורי מסכם ופותח שנה. בדרך כלל, המפקד זה המועד האחרון שנמצאים עם המדריכים/ות ואז נגיד אחרי שבוע-שבועיים יש פעולה "ראשונה". השנה המדריכות שלי לא הצליחו לארגן פעולה אחרונה לפני המפקד אז "קצת" גלשנו לשנה החדשה.. המדריכים מתחלפים כל שנה ומכיתה ח' הם יותר גודלים (בכיתות ה'-ז' המריכים בכיתה י' ובכיתה ח' ומעלה המדריכים בכיתה י"א-י"ב או אפילו י"ג
) וזהו.
אגב, אנחנו גוף בוגר השנה! הידד לנו!

אממ..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

בתחילת החופש הגדול [שבוע ראשון של יולי, בדרך כלל] יש מחנה קיץ. שם בעצם הגדודים נפרדים מהמדריכים שלהם. חודש אחרי זה בערך מקבלים את השיבוצים החדשים וכל צוות מתחיל לעבוד על הגדוד החדש שלו, ובערך שבוע אחרי תחילת הלימודים כל גדוד מגלה את הצוות החדש שלו ומגיע לפעולה הראשונה, איתו.

למעלה