מה עשה לי תשבוע?

מה עשה לי תשבוע?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

צהריים טובים
אתן מוזמנות לספר לנו מה עשה לכן את השבוע- אירועים, שירים, תמונות וכל מה שבא לכן. מבחינתי, היה סתם שבוע בלי אירועים מיוחדים
שירים
Coldplay- A Massage Planet Funk - Inside All The People Cranberries - Zombie אפרת גוש- בוא אליי תמונות- היו יותר מדי השבוע
סופ"ש מעולה לכולנו

קמימונת

New member
מה עשה לי את השבוע../images/Emo35.gif

האמת זה היה שבוע רגיל למדי. היתה לי פעולה אחרונה נחמדה מאוד ואתמול קרה לי משהו נחמד ומצחיק
יש עכשיו אווירה חזקה של חילופי עונות וזה משונה
אבל כיף
אהה, ואני חולה. שירים: Tenacious D: Tribute to the best song in the world Sita: Happy תמונה: כל התמונות של אורלנדו מהשבוע

טוב אז מה עשה לי את השבוע../images/Emo35.gif

חחח שום דבר מיוחד... חברה שלי מסכנה שברה את האף וביום שישי היא עברה ניתוח
אבל עכשיו היא בסדר, למרות שהאף שלה מלא תחבושות עד שבוע הבא ויש לה פתור לשבוע מבית ספר, כיף לה
לא משנה, בקיצור נפגשתי איתה, עם עוד חברה שלי, עם ידיד שלי, אחות של החברה שלי ששברה את האף וידיד שלה בפארק והיה ממש כיף וזה
ואז ידיד שלי בא לישון אצלי ובבוקר עשיתי לו קוקיות וקוקו והוא רצה להרוג אותי
אבל לא נורא
הוא הסכים לי בסופו של דבר
רק שקצת יותר יגדל לו שיער
למרות שיש לו דיי ארוך עכשיו וזה מוצא חן בעיני
שירים
אני חושבת שמיסטר לונלי המקורי ולא הזבל הזה של אקון טוב, אולי בגלל ששנים כבר חיפשתי אותו
היו עוד כמה אבל זה נראה לי שהכי... תמונה... שצלימתי היום
ידיד שלי עם קוקיות
אבל לא רואים לו הפרצוף כי לא הצלחתי לצלם לו את הפרצוף שרואים את הקוקיות שלו

קמימונת

New member
אני יודעת!!! ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

התמנה הזאת פשוט נורא מצחיקה אותי אז אני לא מפספסת הזדמנות לשלוח אותה

R o n i t k a

New member
מיאווו.

היה שבוע די חרא. טוב שהוא נגמר.. איףףףףףף. שירים- The calling- One by one Alex Band- Take hold of me (ד"א, אורצ'וק, זה של כל הלהקה או רק שלו?) The calling- Could it be any harder עברי לידר- פלרמו Kelly clarkson- Because of you נייאמ..תמונה.. לא יודעת.

R o n i t k a

New member
איך הוא יכול לא להיות איף כשמקבלים

מחזור בפעם הראשונה ולא יודעים מה לעשות עם עצמך?;[

אוווו....../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

כן, הפעם ה1 בהחלט מעצבנת. אבל אחרי כמעט 3 שנים מתרגלים ><

R o n i t k a

New member
פשוט, זה בא לי ממש בהפתעה..

ועוד ביום שיש ספורט. (מחר שבוע!><) ובאמצע פתאום הרגשתי לא טוב והייתי חייבת לשירותים. אז הלכתי, ופתאום ראיתי את זה. וזה היה מפתיע.><

מזלטוב!../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

זה באמת לא כזה נורא, ד"א. וכמו ששחר אמרה - אחרי 3 שנים [וכמה חודשים טובים] מתרגלים. פשוט אל תעשי ספורט בימים הראשונים [אלא אם כן את משתמשת באמצעים בטוחים יותר מתחבושות
] ולא להיכנס לבריכה!

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאע.../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

רק שלו, ביקשו ממנו במיוחד לכתוב לסרט A Fish Without A Bycicle (
) (שד"א הוא משתתף בו
ויש לי קליפ מגניב של הקטעים שלו שם.
"So u like to read alot?" "uh actually they were books on tapes..." XDDD :X

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifלו שיסכים להתחבר, לו שיסכים

להתחבר.
(זה כה אני לעשות את זה.
)

../images/Emo39.gif לי....

הממ לא הרבה...אולי הסרט החינם ביום חמישי הלכתי לאחים גרים נההה סרט הזוי ביותר!! מזל שהיה שם את מאט דיימון והית' לדג'ר
שירים: fat joe- girl im a bad boy destinys child- so good, with me my chemical romance- the ghost of you, im not okay, cemetry drive the all american rejects- dirty little secret santana ft.alex band- why dont you and i simple plan- id do anything M2M- dont say you love me lifehouse- you and i וזהו

למעלה