מה עשה לי ת'שבוע?

מה עשה לי ת'שבוע?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

צהריים טובים
אתן מוזמנות לספר לנו מה עשה לכן את השבוע- אירועים, שירים, תמונות וכל מה שבא לכן. לי היה שבוע כ"כ, אבל כ"כ עמוס ומעייף. קשה, קשה... הנסיעה לים לפני שבוע בדיוק זה הדבר שהכי שימח אותי, וגם הריח של החגים באוויר... שירים
Counting Crows- A Long December Soundgarden - Like Suicide HIM - Wings of a Butterfly תמונה.. דמיינו איזה משהו יפה. אין לי כוח לחפש
מי יתן וכולנו נהיה עייפים פחות סופ"ש מעולה לכולנו

חחח אוקיי

אז קודם כל אירועים: הייתה את הגיחה והיה ממש ממש כיף! במיוחד האש לילה היה שולט ביותר
והייתה חתונה שגם היה ממש ממש ממשששששששששששששששש כיף
החתן והכלה היו כאלה מתוקים
ואני מודה ששתיתי בקבוק של בריזר (אולי קצת יותר כי לקחתי אחר כך כמה שלוקים מהבריזר של אחותי) אבל זה ממש לא רציני
חוץ מזה זאת חתונה! מוזר לי
(זה עשה לי גם מרץ לרקוד! ואני לא אוהבת לרקוד!
חוץ מזה שזה היה ממש טעים ואני לא אוהבת אלכוהול! (כנראה בגלל שהיה בזה מעט)) ובנוסף היום לא הלכתי לבית ספר כי שיכנעתי את ההורים שלי שחזרנו מאוחר
(מה?! אחת בלילה זה מספיק מאוחר לא????) ובקיצור היה אחלה שבוע! שירים: טו מאץ'... תמונה
מהגיחה וזאת התמונה הכי מצחיקה בעולם פשוט
(אבל אתן לא ממש תבינו למה כי זה היה באותו רגע
) ואני לא אחת מהילדות בתמונה הזאת, אני צילמתי

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif

נמ שבוע מעייף ורגיל.
הביצפר שלי כה מתסכל. לא אוהבת ללכת לשם.
אבל מה עשה את השבוע? אני מניחה שהרכיבה
שירים- יש הרבה.
Bon Jovi- Have a Nice Day
(לא הדיסק, השיר. ><), Say It Isn't So, Two Stry Town (איזה מדהים.
הוא שילי.), Mistey Train (גם שלי. >< |שותקת|), Ceptain Crash And The Beauty Queen From Mars. ובעיקרון כל Crush
Travis- Blue Flashing Light
, Qwicksand, Driftwood, The Humpty Dumpty Love Song, Why Does It Always Rain On Me?, Writing To Reach You. Nirvana- Smells Like Teens Spirit HIM- Wings Of A Butterfly
Aerosmith- Living On The Edge Gwen Stefany- Cool הו, הרבה! >< |שוק| בלה. תמונה-
. ובמילותיה החכמות והאינטילגנטיות של סופי- "Alex with a gun= funniest thing i've ever seen. Fact." הא. >< אע, ועוד משו. נית! בואי ללופט.
|לחץחברתי|

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifi'll keep u my dirty little

secretttttttttttttt. אז אמ כן מה רציתי? >< זו אני שם למעלה ^^ והתכוונתי Two Story Town (לא Stry |מגלגל|) ו-Mistery Train (לא Mistey! >< שמישו ילמד אותי לכתוב או משו.
)

מיטל101

New member
אמממ...

תאמת שהשבועיים האחרונים היו ממש גרועים מכל הסיבות שרק אפשר...מכל הכיוונים...חבר,הורים,לימודים...הכל! אבל השבוע זה התחיל להשתפר...אבל לא לפורומים וכאלה... בכל אופן,שירים מומלצים: נינט טייב-בסוף העולם climbing the walls-bsb crawling back to you-bsb שירי מיימון-אהבה קטנה סינגריה-חום יולי אוגוסט אלון דה לוקו-תני לי muse-hysteria muse-time is running out daniel powter-bad day de heideroosjes-damclub hooligan james blunt-you're beautiful יש עוד אבל אין לי עצבים לזה... אממ....סרטים: אני חייבת לציין שסרט השבוע היה ללא ספק יורוטריפ....סרט ענק... מצחיק בטירוף...ונדבקתי לשיר...ענק!מומלץ בחום! תמונה שם משמאל שיהיה לכולנו שבת שלום וסוף שבוע מהנה

kittycatbone

New member
מיוז זאת להקה מדהימה!!../images/Emo99.gif

יש לי את כל האלבומים שלהם חוץ מההלבובו הזה...
אבל זה יהיה לי רק אחרי שיהיה לי את קולדפליי ועוד איזה שתי דיסקים של רדיוהד...

מיטל101

New member
מיוז להקה מצויינת../images/Emo99.gif

מצויינת..!! פשוט לא חשבתי שיש פה עוד אוהבי מיוז...חחח

קמימונת

New member
מה עשה לי את שבועי?

קודם כל רציתי להגיד שהשבוע עבר ממש מהר. והוא היה קליל כזה
ממש נהנתי להתרים ביום שני
היה כיף. וייתכן שהחגיגת סתיו (
) בבי"ס שהיתה היום עשתה לי את השבוע. אבל אני בספק. וגם היו הרבה צחוקים השבוע. דיסקים: Forrest Gump- The Soundtrack RHCP- Californication Oasis- (What's The Story) Morning Glory ? תמונה: ז'אן ז'אק רוסו הוא גאון השבוע
(עזבו)

shaya23

New member
מה עשה לי את השבוע?? למרות שעוד לא

נגמר... מה עשה לי את השבוע?? אירועים: -היום יש בר מצווה של ילד אחד מהשיכבה במושב.. ואני מקווה שיהיה לי כיף...מוי כיף.. חחח -יום שישי אז סתם הייתי עם חברות שלי ומזמן לא היינו שלושתנו יחד.. (אנחנו 5 בנות במושב- לפני שנתיים היינו ארבע ואחת הבנות אף פעם לא הייתה איתנו אז היינו שלושתנו כל הזמן יחד..כשהחדשה הצטרפה.. טוב אתן מתארות כבר מה קרה..) ANYWAY היינו שלושתנו וזה היה כזה כיף.. -יום חמישי כל היום היה לי כיף.. (בביצפר כאילו) בהתחלה מוקדם בבוקר היה עלייה לתורה של ילד אחד מהשיכבה במושב ובמקום לזרוק סוכריות עליו זרקנו אחד על השני.. ולא יודעת.. זה היה כיף... -יום רביעי היתה לי הופעה בלהקת זמר של ביצפר.. השנה הצטרפו מלא מכיתות ז' [אני בח'] ונשארנו רק 7 בנות מח'.. והייתה הופעה רק לנו עם שירים מוקלטים [אל תגלו!] משנה שעברה.. וזה היה כל כ כיף עשינו צחוקים מאחורי הקלעים.. (מדוזה ... טימון... שנות השבעים... מוזריות.. והמבין יבין.. שזה רק אני חה) וזהו.. איזו מגילה...
שירים: סתם מתחשק לי כל הזמן לשמוע את אמצע הלילה בכפר-הראל מויאל באה אליכם-מירי מסיקה אהבה קטנה-שירי מיימון.. תמונה-אני וחברה שלי מהחופש הגדול.. אני מימין.. זה היה במסיבת פרידה שלה.. ועכשיו היא בארצות הברית לשנה... בין החברות הכי טובות שלי.. (יחד עם עוד שתי בנות שגם איתן יש לי תמונות...מאותה מסיבה..) ואני כל מתגעגעת אליה.. שקי.. תמונה 2-גמאני תמיד מצוננת.. ובמיוחד השבוע.. וכואב לי הגרון..

kittycatbone

New member
את האמת.. ../images/Emo3.gif

שהיה לי שבוע חרא חרא חרא. הייתי סופר עייפה כבר ביום ראשון וכל מה שרציתי היה לישון ולא ללכת לבצפר. אבל לצערי הייתי צריכה כל בוקר להתעורר בקצת לפני 7 ולחזור בשלוש וחצי או תשע בלילה למרות הסופר עייפות. ורק אתמול סוף סוף ישנתי קצת הרבה, וגם היום..
בקיצור היה ממש מעצבן והכל..
אבל הסוף של השבוע, כלומר אתמול בערב-לילה היה ממש כיף^^ נפגשתי עם חברים ככה, והיינו יחסית הרבה. ופשוט ככה היינו בגן שעשועים, או בקיצור המרכז של המושב והשתגענו לגמרי. והיוונו דוגמא למופת לילדי כיתה ו' (אח של חברה שלי חגג יומולדת אז הם היו ככה בחוץ כולם וזה
) ובקיצור היה ממש ממש כיפי^^ אחר כך הבאנו גיטרה (my idea!!^^) ושרנו בקולי קולות. או יותר נכון אני שרתי בקולי קולות..
וכמו שידעתי שיקרה שכחתי להחזיר לחברה שלי את הצמיד המגניב שתמיד רציתי שיהיה לי כזה והיא השאילה לי לערב (תת מודע?
) אז יש לי אותו עד ליום ראשון
בקיצור מספיק שעמום כתבתי..
ועוד דבר טוב אחד לפחות, קיבלתי 97 במבחן במתמטיקה!!!!!!
XDD וזהו..
שירי שבוע
הממ "גיליתי" אתמול מלא מלא שירים וכאלה אז יש הרבה
radiohead - black star radiohead - the bends radiohead - 2+2=5 muse - bliss muse - new born muse - עוד כמה שירים שאני לא זוכרת תשמות שלהם מorigin of symmetry REM - everybody hurts REM - a man on the moon gorillaz - 19 -2000 gorillaz - dare והממ.. אני מניחה שיש עוד כלמיני
תמונה...? המ תמונה.. |חושב|

kittycatbone

New member
והתמונה.. ../images/Emo3.gif

חיח אבא שלי פיתח תתמונות שלו מצרפת כשהוא טס ומאוד אהבתי את זאת

למעלה