"OMG! I''ve killed Harry Potter!!"
כמה צחקתי בסצנה הזו. אז. הטיול השנתי. גאד, היה כה כיף! [אזמה אם פספסתי אינויאשה וFB, זה רק ליומיים
] הלכתי ליד המדריך והבנים והיה ממש נחמד איתם. אבל כואבות לי הרגליים והידיים
אבל זה השתלם. היה ממש מדהים. אני כבר לא יכולה לחכות לזה של שנה הבאה
הארי פוטר. סוף סוף ראיתי אותו, וזה ממש אחלה סרט. למרות שהשמיטו בערך חצי מהספר ושינו כמה קטעים [איפה סיריוס
ולמה מדאם מקסים נראית ככה
איפה הקטע עם העצמות הגדולות
והכי חשוב, איפה דובי
?], זה היה נהדר. אח, התאומים
ורופרט
ספיישל אואזיס. בTOTP והאנפלאגד. וואו
נואל. שר. בלי. ליאם.
כמה אלוהי. Professor McGonagall: Now, Mr. Weasley, place your right hand on my waist. Ron: W-Where? [While Ron and McGonagall dancing] Harry:[to the twins] You'll never let him forget it, are'nt you? Fred and George: Never!
Professor McGonagall: The house of Godric Gryffindor has commanded respect in the wizarding world for nearly 10 centuries, and I will not have you besmirching it in one night by acting like a babbling, bumbling bunch of baboons. Fred: [Whispering to George] Try saying that five times fast. George: [Whispering] Babbling, bumbling bunch of baboons. Fred: [Whispering] Babbling, bumbling bunch of baboons. אח. תאומיםתאומיםתאומים
תרגמתי כמה סלאשים על פרוטס באסקט, ואני בהחלט מרוצה ממה שיצא
dazed הוא אחד הסלאשים הטובים ביותר שאי פעם קראתי. באנגלית כמובן|: התרגום שלי עילג, אבל שיהיה. שירים- כל הביסיידים של אואזיס. גיליתי אותם מחדש והם פשוט מעולים. לא זכרתי שנואל שר כ"כ הרבה. ומאלה שחרשתי עליהם בטיול- Smashing Blue Green Day - Maria, Too Much Too Soon Days Grace - I Hate Everything About You 3 Nirvana - In Bloom Weezer - Island In The Sun Dashboard Confessional - Vindicated Oasis - Underneath The Sky, Stay Young