מה עשיתי בשביל עצמי השבוע

בלינקה

New member
מה עשיתי בשביל עצמי השבוע ../images/Emo9.gif

ביום שישי אני מבקרת סוף סוף אצל דיאטנית, כשנחזור הביתה (אנחנו אצל ההורים שלי) אני ארשם לחוג התעמלות (עוד מתלבטת איזה בדיוק, אבל כבר יודעת איפה), ומחר אני במיונים שלב שני לעבודה. אתן יכולות לשרשרו גם אם אתן רוצות, ויכולות שלא. אני פשוט ממש גאה בעצמי

ו שתי

New member
ואני גאה בך!

כל-כל-כל הכבוד, ושימשיך בכזו נימה אופטימית (ואף יותר). שולחת לך מסר בעניני התעמלויות

isidora

New member
and good things *will* come

גאה בך על לקיחת המושכות של חייך בחזרה ועל כך שאת מפרגנת לעצמך. מאמינה שהתוצאות נראות על פנים מחייכות עוד לפני שמתחילים בכלל
והמון
ים

אדר שלי

New member
מחזיקה אצבעות לראיון!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וכל הכבוד על היתר. מה עשיתי בשביל עצמי השבוע? התעמלתי. אחרי המון זמן שלא עשיתי את זה. כאבתי ואהבתי כל רגע.

ציף שלי

New member
../images/Emo50.gifבמיונים לעבודה../images/Emo45.gif

כל הכבוד על ההחלטות!
ו
לשחר!

כל הכבוד לך!

התעמלות זה מצויין ועושה הרגשה טובה ויעילה.... תספרי לאיזה עבודה את בשלב שני? משהו ממשלתי? אני ממש ממש התייאשתי כבר מכל המכרזים האלו, זה לוקח לפחות חצי שנה, זה נראה לך ריאלי?

עינבלית

New member
מה עשיתי? התחלתי בחגיגות ה30

קניתי לעצמי שמלה חגיגית של דורין פרנקפורט,סופעונה, 250 שקל ואני, למרות חודש 5 של ההריון, מרגישה בה פצצה. אם תבקשו יפה (
)אשים תמונה עם פנים מטושטשות. הסתפרתי שוב קצוץ כסאח וזה נעים... ואני מקפידה על התזונה ומתחילה להרגיש טוב יותר ויותר. המיגרנות עברו. ובלינקה- אני ממש גאה בך- כל הכבוד!

למעלה